Officer

Lyhyesti
• Jeps elikkä täällä sitten kerron enemmäni itestäni. Kyseistä blogia hallitsee 21-vuotias Tamperelainen rokkinuori, ja mut tunnetaan Heidinä. Tai Turskana. Tai Vesa Keskisenä. Millon minäkin.
Kirjoitin ylioppilaaksi lukiosta keväällä 2013. Tämän jälkeen tarkoitus olen siirtynyt opiskelemaan kokiksi oppisopimuksella ja valmistun keväällä 2016.
Varsinaisia harrastuksia mulla ei ole. Ravaan keikoilla ja hengaan joskus kavereiden kanssa, ja kotona istun koneella ja hoidan eläimiä.
Lemmikkejä tällä hetkellä on 4; kaksi kissaa, viljakäärme ja leopardigekko.
Rakastan rokkielämää, mutta en lokeroi itseäni sen kummemmin mihinkään lahkoon. Teen kuitenkin loppujenlopuks asiat niinkuin ite haluan välittämättä stereotypioista. Tällä hetkellä toimin Slash Finlandin yhtenä pyörittäjänä.
Blogia pidän ihan itseäni varten, se on mulle vähän niinkuin julkinen päiväkirja. Tykkään kirjoittaa juttuja muistiin. Blogi sisältää mm. keikkapostauksia, juttua eläimistä, musasta sun muusta mun elämään liittyvistä aiheista.


Hymyä ja kyyneleitä
Luonteeltani oon äärimmäisen positiivinen ja sosiaalinen ihminen. Mun elämää kuitenkin varjostaa dramaattinen tunne-elämä, joka on iso osa mun jokaista päivää. Välillä tekisi mieli hypätä parvekkeelta ja laittaa koko talo maan tasalle, joskus taas tahtoisin juosta seinien läpi pelkästään euforisesta ilon tunteesta. Yleisesti ottaen mulla on kaikki muumit laaksossa, mutta mulla on kyllä todettu ahdistuneisuushäiriö ja masennusta. Loppujen lopuks kuitenkin keskityn elämän pieniin kivoihin juttuihin jotka tekee mut onnelliseksi ja yritän olla välittämättä mitä yhteiskunta musta ajattelee :)


Kitaroita ja desibelejä
En tiedä olisinko tässä ilman musaa. Se on ollut mulla jo viis vuotta tärkeenä osana elämää. Päivittäin tulee kuunneltua enemmän tai vähemmän. Lempibändi on Guns N' Roses, Axl Rose on mulle niin esikuva kuin jonkin sortin tyyli-ikonikin. Mulla on olemassa "pyhä kolminaisuus", johon kuuluu kaikki mun suurimmat idolit. Nämä herrat ovat siis Axl, Slash ja Sebastian Bach. Yleisesti ottaen kuuntelen musiikkia muutaman genren sisällä melko laajasti, melodisesta metallista glam rockiin. Soittimia en varsinaisesti osaa soittaa loistavasti, mutta perustaidot ja ehkä hieman enemmänkin osaan kyllä esim. rummuissa, kitarassa ja bassossa. Soitan lähinnä suutani laulamalla.


Masokismin esiaste
Keikkailu on mulla se "harrastus" number one. Toiset kannustaa mua jatkamaan, toiset taas pitää täys kahelina. Jonottaminen on jo puolet tunnelmasta, ja hyvässä seurassa se on jopa vielä parempaa. Säästä huolimatta. Välillä keikoilla itketään onnenkyyneleitä ja leijutaan pilvissä, joskus taas mut raahataan ensiapuun väkipakolla. Joka tapauksessa, keikkailu antaa jotain sellasta jaksamista mitä en muualta saa. Siinä hetkessä unohtuu kaikki muu. Kahtokeehan miun keikkapäiväkirjaa tuolta ylärivistä löytyvästä The Great List Of Gigs -osiosta!
Nahkaa ja niittejä
Mun tyyli on muotoutunut rokkipitoiseks tässä pikkuhiljaa. Rakastan nahkaa, niittejä, leopardikuviota.. Erilaisia vaatteita ja asusteita on siunaantunut ihan mukavasti. Omistan mm. leoparditurkiksen, perus bikerrotsin ja parit bootsit, eli perusjuttuja jotka kuuluu joka rokkarin varustukseen. Aina en jaksa laittautua viimeisen päälle, mut se kuuluukin mun omaan elämäntyyliin. En esitä mitään vaan olen täysin sellanen ku olen. Lävistyksiä mulla on korvissa yhteensä 8 joista 2 on rustoja. Tämän lisäksi naamaa koristaa nenärengas ja kielessä tappi. Yläselkää koristaa Guns N' Roses -logoa mukaileva tatuointi
.

Korkokenkiä ja kosmetiikkaa
Pohjimmiltani oon melkosen femiininen tyttö. Tykkään laittautua omaks huvikseni, meikkailen, lakkaan kynsiä ja ostan vaatteita. Kaikki tää on varmaan lähtenyt siitä kun mua on aikasemmin sanottu miehen näköseks murkkuikäsenä, joka ei tietenkään ollut kivaa. Rakastan myös laittaa naamaani ja hoitaa ihoa. Multa löytyy kotoa varmaan 15 eri kauneudenhoitotököttiä, milloin mihinkin tarkoitukseen. Kuorintanaamioita, kasvovesiä, seerumeita sun muuta mukavaa "turhaa", mutta mun mielestä on mukavaa antaa aikaa itselleen ja nauttia joskus :)

Kuonoja, tassuja,
huutavia nassuja

Eläimet on mulla ollut suuri rakkaus jo polvenkorkuisesta lähtien. Aikaisemmin harrastin ratsastusta ja kävin hevosleireillä, mutta nyt lukion myötä tuo on jäänyt. Touhuilen mieluusti kotona omien eläinten kanssa, jotka hoidan kokonaan itse. Kokemuksia mulla löytyy mitä erilaisimmista eläimistä... Elämääni on kuulunut niin kissoja, koiria, gerbiileitä, hamstereita kuin myös yksi liskokin. Unelmatyö mulla olisikin pitää yllä eläinkauppaa tai vaikkapa kotieläintilaa. Löytöeläinkodeista sun muista eläinhoitoloistakin varmasti löytyisi minulle mieluinen työ. Vaikka eläimet syökin mun kukkarosta ison siivun, saan eläimiltä paljon enemmän takaisin kuin mitä ne ottavat. Suosittelen kaikille omia karvaisia kavereita ♥

Pakkasta ja linnunlaulua
Luonto on mulla lähellä sydäntä. Rakastan tehdä kävelylenkkejä metsäpoluilla ja pelloilla. Varsinkin lapsena lueskelin paljon luontokirjoja ja käytiin faijan kanssa linturetkillä. Piirsin dinosauruksia ja tunnistin kaikki Suomen lintulajit ulkomuistista. Voi että :D Rakastan myös talvea ja etenkin LUNTA! Mitä enemmän, sen parempi ♥


Siirappia ja vaaleanpunaisia ruusuja
Oon loppujenlopuks törkeen romanttinen ihminen. Kaikki siirappisimmat ällösöpöt jutut ja romanttiset komediat on mun mieleen. Pinkki on mulle myös intohimo ja elämäntapa. Musta ei ehkä päällepäin uskoisi, että esim. huoneeni on melkein kokonaan täynnä vaaleanpunaista. Tykkään purkaa hellyydenkipeyttä usein ihmisiin. Tällä hetkellä kaikesta huolimatta jatkan elämistä sinkkuna.

Hulluttelua ja arkea
Perhe ja suku on mulle kaikki kaikessa. Elän tällä hetkellä isän luona kahdestaan, ja äiti asuu ihan lähellä meitä. Äitini kanssa puuhastelen paljon ja pystymme puhumaan mistä vain. Olen myös isoveljeni Janin kanssa paljon tekemisissä ja hyvissä väleissä, vaikka meillä onkin 11 vuotta ikäeroa. Matkustan enemmän tai vähemmän säännöllisesti itä-suomeen sukulaisten luokse, ja minulla onkin iso suku. Rakkaiden serkkujen kanssa ajanvietto on aivan mahtavaa mutta liian harvinaista herkkua.

Pikseleitä ja konsoleita
Vietän paljon aikaa tietokoneella netissä tai pelaten esim. Simssiä. Videopelit on ollut mun elämässä mukana pienestä pitäen, kiitos isoveljen joka kasvatti mut pelaamaan! Meillä on Playstation 1 & 2, kumpikin tosin toimivat hieman huonosti. Himassa uusimpana hankintana on Nintendo Wii. Käsikonsoleita mulla on mm. PSP, Nintendo Gameboy ja Nintendo DS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti