keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Come back again it's almost easy


Huomentapäivää ja hyvää iltaa niin vanhat kuin uudetkin lukijat. Jaksan edelleen ihmetellä, miten blogiin on tullut 80 lukijaa täyteen vaikka oon nyt kesän aikana kirjottanut tänne ihan naurettavan vähän, oikeastaan vaan kerran. Mun elämä on muuttunut tässä kesän aikana paljon, mutta toisaalta musta tuntuu että junnaan vaan paikallani. Arki on sitä samaa päivästä toiseen; herään, töihin, kotiin, nukkumaan, taas herään jne...

Anygays. Juhannuksen vietin spontaanilla meiningillä Tampereella enemmän tai vähemmän järkevässä seurassa. Tai no viinakset ei oo koskaan järkevää seuraa, ainakaan mulle. Tuli taas pariin otteeseen todistettua senkin reissun aikana, voi jeesus. Harvemmin mulla on juomapitoisen illan jälkee morkkista erityisesti mut nyt tais jo melkee olla. Kiva reissu kuitenkin.


Musta on tullu foursquare-addikti. Oon juossut bäkkärillä lyhyen ajan sisällä ihan liikaa. Baarimikkokaa ei jaksa enää papereita kysyä kun naamavärkki alkaa olla liiankin tuttu. Pari mielenkiintoista iltaa bäkkärillä, bissesotaa ja lonkun kaatamista Hannan niskaan. Hannan kanssa tullut muutenkin paljon pyörittyä viime aikoina. Venlan, Lindan ja Hannan kanssa käytiin Rock The Beachin ulkopuolella vittuilemassa Reckless Lovelle ja kuuntelemas Airbournen keikan.


Merinorsu n' I know it

27.6. kävin todistamassa Circuksessa Walking Papersin keikkaa, mutta siitäkin sitten vähän myöhemmin. Keikkapostaukset on vähän jäässä nyt, mutta ne on kyllä tulossa, sen lupaan. Viime viikonloppu meni röhnöttäessä, syödessä ja leffoja katellessa kissojen paimennuksen ohella. Heh, on se jännää. Tää elämä meinaa. Joo en tiiä älkää kysykö. Sunnuntain iltapäivällä sitten läksin hietsuun Hannan kans palvoo aurinkoo ja ottamaan kosketusta itämereen ensimmäistä kertaa 12 vuoteen. Seki oli kivaa ku on vähä musaa, limuu ja jäätelöö.


Voisin tähän samaan syssyyn työntää mun viimeaikaset ostokset. Jäänsärkijästä lähti tossa viime viikolla mukaan 6 levyä yhteishintaan 36 euroa, joten ei ollut kallis reissu. Etenkin kun tein noi pari löytöä, esim. Savage Playground käytettynä! Kelpaa.Tänään sit duunin jälkee seikkailin stadissa Heidin kanssa ja Glitteristä tarttu yhtä sun toista mukaan, ihan vaikka sen kunniaks et yleensä oon niin pihi ja saita paska etten osta koruja tai muuta krääsää koskaan. Kolmet kuoret iPhoneen johon tossa aikasemmin kesäkuussa ostin noi pinkit glitterkuoret, sormus, rannekoru ja parit korvakorut. Tilipäiväkin oli tossa jokunen aika sitten, niin mikä ettei. Ei se ittensä hemmottelu materialla silti sydäntä lämmittänyt vaikka kivoja noi onkin, mut tänään on ollut jotenkin taas yks näistä alemmuuskompleksi-päivistä.

Mulla ois tässä käsillä myös maailman ainutlaatusin duunitarjous. Laitoin hakemuksen menemään mutta pahoin pelkään että huonosti käy, niinkuin aina ennenkin tähän mennessä.  Ei se opiskelemaan lähteminen toisaalta ole hullumpikaan ajatus, mutta pitäs ittensä ja elukkansa ruveta tässä elättämään ja ilman rahaahan se ei onnistu. Puhun nyt siis siitä, että pitäs tässä pikkuhiljaan hankkia oma katto pään päälle ja sitä rataa. Kaikki on nyt oikeestaan tosta duunipaikasta kiinni, se ratkasee miten tästä jatkan eteenpäin.


Tää kesä on kulutettu A7X ja Bon Jovin voimin suurilta osin, en tiedä miks noi kaks bändii on ollut niin kova hitti mulle nyt. Joku niissä vaan synkkaa vitusti. Viime aikoina on myös tullut katottua niin härskiä läppää ja paskaa huumoria tuutin täydeltä et laitan tähä kevennykseks loppuun viel pari hupaisaa pätkää ja taidan itse jatkaa eräiden videoiden katselua ennenkuin rupean nukkumaan. Öitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti