maanantai 2. toukokuuta 2011

They break down the doors and they rape my rights

Eräänä kauniina päivänä saavuin bloggeriin ja yllätyin...
Blogillani on jo 10 lukijaa!
Kiitos kaikille jotka jaksavat tätä blogia lukea, vaikka itteeni vartenhan mä tätä kirjotan..

Noniin, nyt tulee tätä kauan odotettua kunnon blogikirjotusta. Eli, nyt sain siis kesäduunia kolmeks viikoks kesälle ku jätin riparin välistä vaikka ei se kyl mikää kiva juttu oo :( Katotaan jos pääsen jollekki muulle riparille isoseks.

 Kerroinko jo kuinka paljon rakastan tätä

Joohei vappu oli ja meni ja niin teki myös pääsiäinen ilman sen suurempia kommervenkkejä. Tähän väliin tiedoksi jos joku ei kyseistä asiaa ole vielä hiffannut, että mä en harrasta niitä teinien rakastamia päihteitä. Eli himassa meni nääki juhlat iha rauhassa. Ja tos viikonlopun ajan rentouduin kattelemalla kaikkee mahtavaa youtubesta, sain aikaa kulumaa iha vitusti koneella ku löysin kaikkee mitä en ollu ikinä aikasemmi ees löytäny saatikka nähny o.o Joistaki videoista olin nähny osan tai joitaki pätkii jne, mut siin oli ns. pitempi kokonaisuus ku mitä mä oon nähny.

 Toi ilme lopussa :D

Sit perjantaina oli koulus joku vapputeema, stereotypiat. No olipas vaikee olla joku vitun stereotypia.. Mitä nyt tukan tupeerasin vapun kunniaks ja sillei, joku maikkaki huikkas mulle koulus et näytän Axl Roselta :D Ei ollu eka kerta, kumma juttu ku en omasta mielestä muistuta sitä kyllä paljoo?

No anyway, sit koulun jälkee käveltii tuolt sorsalammesta mist me aina Venlan kans mennään ja Venlal sattu olemaa kamera mukana. Täs nyt muutama kiva kuva:


Ainiin! Löysin tossa viime viikolla Lindexistä ihanat nahkalegginsit 6 eurolla! Oon ihan rakastunut noihin housuihin, näkyy noissa kuvissa! Käyn ostaa kyl toisetki iha takuulla :)

Sit keikka-asiaa. Haluisin hirmusesti mennä keikoille kesällä, mutku ens kesänä ei oo oikein mitää sellasta mikä himottais mua erityisesti.. Maideniin olympiastadionille mul on jo liput, ja Bonkkaa taidan mennä kattomaan kanssa. Sit näit festareit tai muita kekkereitä mitä nyt on suunnitelmis koluta ois ainaki Kivenlahtirock, Konalan grillijuhlat ja Nurmirock. Saa nähdä, ainakin kahteen ekaks mainittuun oon menossa ja luultavasti myös tonne Nurmijärvelle. Muita mielenkiintosii katsastettavii bändei ois kesäkuus Cinderella ja Whitesnake, mut ne on viel harkinnassa ku ei mullakaan raha riitä kaikkeen.

Onneks Venla auttaa mua Lontoon reissun järkkäämisessä!
AINIIN TÄRKEE ASIA! Oon lähössä elämäni ekaa kertaa ulkomaille! Jotai kämäsii tallinnan tai tukholman reissui en nyt laske tähän (niitäki yht. huikeet 3 kpl), vaa sellasta oikeesti vähän eksoottisempaa. Lontoo odottaa! Voi joosua ku oon iha vitun innoissani :D Kesäkuussa sinne.

4 kommenttia:

  1. Vitsi ihana toi Queen-video, ku siis siinä se yleisömäärä ja yleisö mukana ja aws <3 Hienot housut! Ja aaws mäkin tahtoisin Lontooseen, ois niin unelma :)

    VastaaPoista
  2. Joo, toi on yks mun ehottomista suosikeista just ton uskomattoman fiiliksen takia joka tursuu tuolt videon jokasesta sekunnista!

    VastaaPoista