keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Puntala-rock @ Lempäälä, 26.-27.7.2013

Ainoa julkasukelponen kuva reissulta...
Herätetäänpä tätäkin blogia taas eloon välillä ettei ihan kaikilta unohdu. Yleensä julkasen kaikki ns keikkapostaukset kronologisessa järjestyksessä, mutta tavallaan en tämän vuoden Puntala-reissua laske keikaksi vaikka festareihin lukeutuukin. Minä punk-festareilla? Kuten arvata saattaa, ei sieltä löytynyt mulle bändiä joka olisi ehdottomasti pitänyt nähdä, vaan lähdin festaroimaan ihan puhtaasti muista syistä - kerrankin.

Automatka täyteen tungetussa autossa, ja sitten hetkinen porttien ulkopuolella odottelua. Törmäsin myös Venlaan ja Juibeen, joka oli erittäin positiivinen yllätys. Olin nääs luullut ettei ketään mun tuttuja olis tulossa tonne! Sisään päästiin ja eikun telttaa rakentamaan joka tuntuki aluks aikamoiselta palapeliltä. Tiinalle kiitos teltan lainasta. Sitte istumaan iltaa ja nauttimaan muutamasta huurteisesta. Jossain vaiheessa käytiin uimassakin, ja meininki oli loistavaa.


Yleisesti ottaen näistä festareista; jos ette ole ennen käyneet, säästäkää jo rahaa ensi vuoden lippuihin. Oli jokasen pennin tai punnan arvonen. Porukkaa oli just sopivasti, meno rentoa ja säännöt joustavia. Ei yhtään vittumaista nipotusta, päinvastoin siellä sai olla oikeestaan just niin päin ku ite tahtoi.


Perjantain aikana taisin vaan teloa mun jalan aika lahjakkaasti kun lauantai-aamuna sukasta paljastui turvonnut jalkaterä kera violetinpunertavan mustelman suoraan päkiässä. Tässä just eilen jouduin käymään päivystyksessä lekurilla kyseisen vaivan takia ja ohjattiin suoraan röntgeniin ettei olisi murtunut kun viidettä päivää jo linkkasin jalalla, mutta ainakaan takaspäin ei oo soittoa kuulunut lekurilta joten ei taida olla murtunut. Nyt siis vaan odotellaan että paranee itestään...


Lauantaina sit leikittiin Venlan kanssa vesisotaa vesipyssyllä ja paloin aika mukavasti kun ilman paitaa huitelin. No, onpahan vuosisadan rusketukset nytten sit jos ei muuta. Lonkeroa kului melkoset määrät ja nyt aattelin pitää juomataukoa taas jonkin aikaa. Myöhemmin illalla etenkin meininki oli vähintäänkin mielenkiintoista, kun googlettelin kuvia hämähäkin suusta ja mun navassa olleeseen vesilammikkoon tumppailtiin röökiä.


Sunnuntaina iskikin mojova darra ja teltan pakkaaminen oli vitun vaikeeta. Koomailua ja jalan kanssa tuskailua. Yleisesti ottaen viime viikko meni muutenkin leffoja katellessa ja unirytmiä paskoessa, tai no ne pari päivää mitä mul oli töistä vapaata. Keskiviikkona oli synttäritkin, sain vähän rahaa ja yllätyksenä vähän puun takaa myös vaaleenpunanen PSP peleineen. Yks synttärilahja oli kuitenkin ylitse muiden, ja ei, en valehtele enkä kuseta...

6 kommenttia:

 1. Hiii!! Kuulostaa kivalta! Toi on tosi kiva susta! :)

  VastaaPoista
 2. OOH ihana toi vika kuva! :D <3 mitäh siiis salee se onnitteli sua, oon kateellinen!!

  VastaaPoista
 3. Vähän siisti toi Slash onnittelu, miten se tiesi et sulla on synttärit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Slash Finland teamin muut jäsenet halus järkätä mulle oman synttäriyllärin.. :)

   Poista
 4. WHAATWHAAT ONNITTELU SLASHILTA?! goddamit osaan vaan kuvitella sen tunteen mikä sulle on tullu ku oot nähny ton viestin :D ja hei onnee jos sulla kerran synttärit oli! :)

  terveisin random lukijasi

  VastaaPoista