perjantai 8. kesäkuuta 2012

Mötley Crüe @ Kaisaniemen puisto 7.6.2012

Nyt tulee muute vitun pitkä teksti... Niin paljon tapahtunut niin lyhyessä ajassa ettei pysty käsittää. Tällee ennenku alotan ite keikast kertoo, muutin nyt ekaa kertaa yli vuoteen blogin ulkoasua ja oon aivan helvetin tyytyväinen lopputulokseen. Mitä tykkäätte?

Jonoon lähettii vähä ennen puol kuutta ja kaisaniemeen asetuttiin siinä kuuden maissa. Mukan meil oli vaa viltti persuksien alle ja sit toine lämmikkeeks, joten jossai vaihees soitin faijaa tuomaa myös makuupussin. En voi käsittää miten tää koko jonotusaika suju iha perkuleen nopeesti! Illan myötä tutustuttiin lähelle majoittuneisiin joita oli mm. Sara, Essi, Linda, Leo ja Anton. Satu kävi meille jossai vaihees hakee kaupast pari lonkeroo joista sit ite korkkasin mojiton. Lähin sit ruokaostoksille kasin jälkee hakee mm. kolmioleipii, sipsii ja kaakaota. Venailtiin siinä Miraa ja Annia pitkin iltaa, ja ne sitten vaivautu paikalle joskus 11 mais.


Olin varautunu kylmään yöhön ni mul oli päällä t-paita, fleecehuppari, mötley-huppari ja nahkarotsi kera pipon ja lapasten :D Oli lämpimät. Pelattiin siin sit lähiporukan kanssa korttia ja luukutettii mötiköitä mun kajareista yli puolenyön kunnes minä, Satu, Anni, Mira ja Leo lähettii käymää Annin faijan kämpillä siin iha kaisaniemenpuiston kupees. Vittu et se oli hieno, joskus jos oon rikas ostan samanlaisen! Keiteltii yökahvit siinä, maisteltii raparperirahkapiirakkaa ja jauhettii paskaa kissoista ja kissanpaskoista.

Jonotus © Ilta-Sanomat
Palattiin takas meijän leiriin ja pelattii sitä vitun ristiseiskaa vaihteleval kokoonpanol puol kolmeen asti. Jossai vaihees pari spugee kävi vittuilemas meil ja pian sen jälkeen muutama tyttö tuliki paniikis kyselee niist miehist ku niilt oli nyysitty auto. Kappas, tässähän pääs iha todistamaan autovarkautta ja ladeltii sit kytille niite tuntomerkkei. Annoin myös mun yhteystiedot kytille jos tarvii ottaa yhteyttä todistamaan, vittu mihi soppaan mä mun kauhani just työnsin :DDDD

Satu, minä, Essi ja Linda
Kolmen ja neljän välil yritettii sit nukkuu mut en ite ainkaa saanu nukuttuu. Lähin sit Lindan kans keräilee alueelt pulloi ja tölkkei huvin vuoks ja sit me vaa könyttii loppuaamu. Pari nuorta jätkää kävi vähä heittämässä showta siinä puol viien maissa ja herätti samalla uhoomisellaan koko porukan.

Yritin joskus ennen seittemää uuestaa nukkuu korvatulppien kans. Joku vitun valopää rupeski kiljumaa vähä seittemän jälkee just ku oisin saanu unenpääst kiinni, se siitä. Eikä menny ees kauaa ku ohi rymisee joku vitun maajyrä... Cool. Ei me oltaiskaa haluttu nukkua :) Luulin jo ettei mikää vois mennä randomimmaks kunnes näin ku Sara pyöri kauempana joltai mäenkukkulalta makuupussin sisällä alas...

Anni, Mira, mie ja puolikas Essi
Ennen ysii lähin Sadun kans meille viemää ylimääräsii kamoi ja vaihoin himas housut ja kengät. Meikkasin kans uusiks ja eiku äkkiä takas kaisaniemeen. Tai no äkkiä ja äkkiä, oltii 11 jälkee takasi.... Aurinko porotti jo kivasti ja mua väsytti vitusti. Koitin nukkua siinä, mut ehk siin josku yhen mais ruvettii taas pelaa korttia. Cool meininki. Ainii lokki pasko päälle kiva <3

Kävin vessas kahen mais Sokoksen mäkkäris Sadun kans, mut Sadul oli nii paska olo et se joutu lähtee himaan. En voinu käsittää, mulla oli itelläki aivan vitun huono fiilis sen puolesta! Jonottanu pitkään ja oottanu pitkään ja kaikkee :( Palasin campinkiin kertomaan Sadun suru-uutiset ja tunnelma laski huomattavasti kun kaikkia suretti. No, ei menny kauaa ku ruvettii jo seisoo aidan vieres ja muodostettii vähä jotain jonontapasta. Kunnes se saatanan lokki pasko jo Essinki päälle. Tehtii sit jätesäkistä semmone vitun cool katto meijä pään päälle ja majailtii sen alla lokinpaskan paossa.


Okei no portit sit auottii neljält ja vittu mikä juokseminen eturiviin keskelle ♥ Ja vittu mikä paine, porukka oli oikeest ihan sekasin. Ei menny aikaakaa ku Crashdïet kipus lavalle ja kaikki räjähti käsistä. Se oli yhtä helvetin tunkemista, repimistä, potkimista, raapimista ja nipistelyä koko vitun keikan ajan ku kaikki halus apinanraivolla eturiviin. Mut Diet oli kuitenki aivan saatanan loistava, rakastan Simmee <3 Ah nam, settilista tulee tässä:Native Nature
Down With The Dust
Straight Outta Hell
Save Her
Riot In Everyone
Rebel
In The Raw
So Alive
Knokk 'em Down
---
Breakin' The Chainz
Generation Wild


Hardcore Superstarin aikana paine hellitti kun porukka meijän takana vaihtui ja tilalle tuli vähän fiksumpia faneja. HCSS veti kans hyvin, mut Sara pyörty mun vierestä ja se jouduttii viemää pois :( Jäin sitte Essin kanssa taistelemaan meijä eturivipaikoista. HCSS settilista:


Sadistic Girls
Guestlist
Kick On The Upperclass
Medicate Me
Dreamin' In A Casket
Wild Boys
Run To Your Mama
My Good Reputation
Moonshine
Last Call For Alcohol
We Don't Celebrate Sundays


Roudareitte asetellessa Mötleyn kamoi paine taas kasvo aivan vitusti, tällä kertaa hitaasti ja hellittämättä. Hetken jo oikeesti pelkäsin saavani paniikkikohtauksen kun ei meinannut kunnolla henki kulkea, mutta olin päättäny että vittu en luovu näin hyvästä paikasta.


Mitään hajua ei oo millon Mötley tuli lavalle, mut voi jeesus sitä tunnetta ku näät ne oikeesti vihdoin ja viimein ja vielä niin hyvältä paikalta. Ei sitä voinu todeks uskoo. Jossai vaihees mul oli melkeen 5 sekunnin katsekontakti Nikki Sixxin kanssa ja sit se hymyili mulle, aijai ♥ Sielt tuli aivan vitun hienoi biisei ja kaikki oli vaan nii täydellistä, se tungoski ja väsymys unohtu siin :D Tommyn rumpusoolo oli vitun jees siinä sen pyörivässä laitteessa! Lopussa Nikki sit sylki suustaan yleisöön jotain tekovereksi kutsuttua värjättyä sokerilitkua, se tunne ku sieltä se lataa ja läjähtää suoraan naamaan... Cool, or not? :D Sit joku viel otti semmoi kivan ämpärin ja viskas viel samaa litkua yleisöön, vittu ku tuntu kivalta ku ne limut meni pystyssä heiluvien käsien hihoista sisää ja kasteli mut aivan kokonaan <3 Settilista tähän väliin:Wild Side
Live Wire
Too Fast For Love
Saints Of Los Angeles
Shout At The Devil
Don't Go Away Mad (Just Go Away)
Same Ol' Situation (S.O.S.)
Looks That Kill
Piece Of Your Action
Primal Scream
Smokin' In The Boys Room
Dr. Feelgood
Girls, Girls, Girls
Home Sweet Home
Kickstart My Heart


Zzzzzzzzzz oli aivan saatanan hienot keikat kaikilta! Mötleyn jälkee ruvettii ettii tuttui alueelta, ja sit otettii vitun hienoi kuvii kuten näkyy. Mulla täris kaikki paikat uupumuksesta enkä enää tajunnu yhtään missä mennään, kun takana oli 38 valvottua tuntia. For real, se tunne kun et oikeesti tiedä näätkö unta vai ootko muute vaa jossai toises ulottuvuudes :D Iha ku ois irti omasta ruumiistaan. Ja ei, se ei johtunu keikasta (vaikka loistava olikin), vaan siitä väsymyksestä. Nyt tiiän mitä tarkotetaan kun sanotaan et yli 16 tunnin valvominen aiheuttaa 1 promillen humalan kaltasen olotilan, entäs sit ton kaiken jäliltä...

Oon tosi cool
Keikkapoppoo!
Himaan mennessä pelkäsin että pyörryn matkalla, niin utopinen fiilis mulla oli. Silmät seiso päässä ja yhen ainutta ajatusta ei mielessä, löi ihan tyhjää. Näin siin keikan jälkee Samin ja taas jällee tän Judas Priest tytön, tällä kertaa muistin sen naaman ku viimeks oli vähä hämärän peitos! :D Elielil näin viel Mikon, joka toteski et näytän siltä ku oisin saanu turpaan. No, sen voi uskoo ton keikan jäliltä niillä verimaskeilla ja valvotuilla tunneilla. Himas piti viel selviytyy suihkuun ku hiukset oli iha kivikovat niitte sokerimömmöjen jäliltä ja no naama... Se oli tällänen tarkemmin:

Käsi vammaa
Joo, että semmoset kekkerit. Viime yön nukuinki sit lahjakkaat 13 tuntii kunnes faija soitti duunista. Pari tuntii valveil oltua olin jo nii väsyny et oisin voinu painuu samantien takas nukkumaan. Joo, ehkä nää isommat keikat riittää vähäks aikaa... Mutsi sano tänää siel käydes et näytän siltä ku oisin ollu viikon rapulassa. Vittu oon kyl näyttäny millo miltäki täl viikol :D No, ens maanantain alkaa jo duuni ja sillee. Kattellaa lisää myöhemmi!

4 kommenttia:

 1. ihan törkeen hyvä ulkoasu! :) Ja muutenkin, hyvin jees päivitys, eilinen oli kyllä jotai nii mahtavaa.

  VastaaPoista
 2. Oon kyl niin spugen näkönen nois kuvis et iha hirvittää

  VastaaPoista
 3. hassuu lukee tälleen muutama vuosi jälkeen O.O möhmöh

  VastaaPoista
 4. jumalauta vitun hyväksyntä D::: >:(

  VastaaPoista