keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

I can't understand what all the fighting's for

Ei jeesus. Nyt on kyllä semmonen fiilis että huhhuh. Kaikkien hehkuttama tumblr. Eksyin selaamaan sitä pitkästä aikaa, ja musta tuntuu taas että se paikka ei vaan ole mulle tarkotettu. Tuntuu ku siellä olis vaan friikkejä teinejä jotka luulee itsestään liikoja. Tässähän ihan vetää herneen nenään ja se on multa harvinaista.

Joissakin tekstipitoisissa kuvissa on hyviä pointteja ja osa on ihan hauskojakin. Mutta sitten on näitä fiksujen ihmisten älynväläyksiä, joita vaan en voi käsittää. Fanittaminen on sallittua ja oon luullu itteeni jotenki sekopääks, mutta tuolla ku käy ni se koko homma jotenkin menettää hehkunsa. Ihan kuin fanittaminen ois pelkästään tumblr. Jotenkin tuntuu niin feikiltä koko homma, ihmeellistä stalkkaamista. Tässäpä muutamia esimerkkejä.
En nyt jaksais nurista asioista huomiohuoraamisen takia, mutta pakko kyllä sanoa et mitä vittua tää oikeen on. Jos kyse on musiikista (etenkin tunnetusta bändistä), tuommonen omistushaluisuus kuulostaa mun mielestä naurettavalta. Päinvastoin, mä oon vaan tyytyväisempi jos enemmän ihmisiä saa tietää jostain bändistä ja itsekin julistan rockin ilosanomaa pitkin maita ja mantuja. Tää kaikkihan on bändille/artistille eduks, en näe mitään syytä esittää itsekästä kusipäätä ja "omistaa" jonkun musiikkeja tai jopa ihmisiä.Ensinnäkin. Jokasella saa olla omat mielipiteensä. Jos joku ei vaik tykkää gunnareista tai pitää Axlia kusipäänä, en saa itkupotkuraivaria. En mäkään mee kadulla sylkee kenenkää päälle jolla on vaikka One Directionin paita, vaikken bändistä paskan vertaa välitäkkään. Toiseks, mikä vitun himo kaikilla on jotenki luokitella oma "faniutensa"?? Mä oon isoin fani, sä oot sit tokax isoin ja toi juippi on kyl vast meijän jälkeen.


Mitä vittua? Ymmärrän kyllä että toiset tykkää enemmän ja toiset vähemmän, mutta että siitäkin pitäisi olla itsekkäästi kateellinen. Toi on pelkkää oman egon pönkitystä, kertoo jotain ihmisten kypsyydestä ja itsetunnosta. Tiedän myös sen että hännystelijät sun muut poserit on aivan saatanan ärsyttäviä, varsinkin jos puhutaan jostain mulle tosi henkilökohtasesti tärkeestä aiheesta. Fanittamisen tasoa ei voi perustella "no koska oon kuunnellu kauemmin ja mul on enemmän levyi ku sulla", jokanen tietää ite kuinka paljon jostain tykkää. Mun kohalla tärkeimpien asioiden eteen oon valmis tekemään mitä vaan, vaikka sit istumaan räntäsateessa sen kaks päivää. Vähemmän puhetta, enemmän tekoja kiitos.
Well.. Those this are not gonna happen if you really love them. Kui feikkiä on ensin väittää olevansa joku "isoin fani" ja sit vielä mussuttaa perään et en pääse ku pitää lukee kokeisiin tai et ku äiti sano ei? Jos on edes vähän valmis näkemään vaivaa tavotteidensa eteen, mennään kiltisti JONOTTAMAAN ja tarpeeksi ajoissa. Jonkun ison julkkiksen kohalla on melkee mahotonta saaha lippui istumalla koneella. Mä ite oon aina mieluummin mennyt tuntia paria aikasemmin jonottamaan luukulle lippuja, ja siinä ne saa ainakin konkreettisena heti käteensä. Sillon on myös helvetisti pienempi todennäkösyys jäädä kokonaan ilman lippua.


"When someone you don't like gets better seats than you", silkkaa kateellisuutta taas. Tästä ihmisestä ei ehkä pidetä juuri sen takia että se on nähnyt vaivaa rakkaan asiansa eteen ja hankkinut itselleen tavalla tai toisella paremman paikan esim. keikalla. Ja taas ollaan pönkittämässä vaan itteään ja itketään et miks toi oli eturivissä ku mä oon oikeesti enemmän true-fani ku se. Vittu. Mitä tohon voi enää sanoa, mee ja hankkiudu vittu ite sinne eturiviin ni ei tarvi olla kenellekkään kateellinen ja voi keskittyä oleelliseen eli siihen keikkaan.
Oho, romuttuiko pikku-Liisan unelmat ruusuilla tanssimisesta? Ottakaa ne vaaleenpunaset lasit jo pois ja ymmärtäkää että me tavalliset tallaajat ollaan ihan eri kastia. Haaveilla saa aina, mutta näillä teineillä tuntuu olevan ihmeelliset käsitykset itsestään ja odotukset ihan saatanasti liian korkeella. Oliskohan fanityttöjen aika pudottautua takasin maan pinnalle niistä pilvilinnoistaan. Missä kaikki kunnioitus itse idolia kohtaan? Kunnioittavaks ei ainakaan voi sanoa jäätävää nettistalkkaamista, kuuluisan henkilön twitter ja facebook profiilien raiskaamista ja omilla tiedoilla ja kokemuksillaan lesoomista. Mun mielestä artistille pitäis antaa tilaa ja ymmärtää sitä myös ihmisenä, niitähän me kaikki täällä ollaan. Sellasta ne myös varmasti arvostaa enemmän, sometimes less is more.
Miksei ihmiset voi keskittyä itse asiaan, miksi kaikki ovat niin pinnallisia? Ooh, tuo tuossa on julkisuudenhenkilö jota ihailen, kaivanpa siis kameran esiin ja tallennan nämä että voin näyttää kaverille. Ite en oo keikoilla kantanu enää vuosiin kameraa mukana muuta kun yhteiskuvien toivossa jos sitäkään, koska huomasin äkkiä miten paljon ite keikkakokemusta se kuvaaminen häiritsee. Ei siinä oo mitään tolkkua jos katon koko keikan kameran ruudun takaa, sama sitte ku istuisin himassa. Se pitää nähdä omin silmin.


Ja tuokin, että keikalle lähtee vaan huomiohuoraamaan. Sitten siellä tekee mitä vaan että bändi huomaisi sut ja ehkä ottais vaik lavalle. Taas ois kaverille kehuskelun aihetta. En jaksa tollasia aatella ku oon keikoilla. Keskityn seuraamaan bändiä ja kuuntelemaan musiikkia, elämään juuri sitä maagista hetkeä joka ei kestä kauaa kunnes arki taas koittaa. Miksi heittää hukkaan rahojaan?
Sitten tää, kun kaikki fanit luulee tietävänsä ja tuntevansa nää ihmiset. Tämmösiä juttuja levitellään ihan ku uutisia. Mistä vitusta kukaan muu kuin kuvassa esiintyvät henkilöt itse tietävät niiden suhteesta? Varsinkaan stalkkerit jotka netin perusteella vetää johtopäätöksiä toiselta puolen maailmaa. Spekuloida saa mut monet tuntuu tietävän kaikesta kaiken ja ovat ainoita jotka ovat oikeessa. Huoh. Tässä yksi mistä olen sentäs samaa mieltä.Tääki tuntuu olevan jotain protestia vaan. Kyllä mäkin Axlia rakastan laulajana enemmän ku ketään muuta ikinä, mutten kuitenkaan vedä hernettä nenään siitä ettei se työskentele enää Slashin kanssa. En muutenkaan jaksa kiinnittää sen enempää huomiota ns. muihin jäseniin jos olen mennyt katsomaan erityisesti yhtä ihmistä. Jumalauta vaikka Slashin pändissä ois laulamassa Lady Gaga, Justin Bieber tai vaikka vittu Robin niin olisin paikalla. Vaikka vihaisi puolia pändin jäsenistä, olisin valmis menemään keikalle jos rakastan toista puolta.Tää oli kyllä jo ihan liian paksua. Mistä vitusta tää Slaxl juttu on repästy?? Maailmankirjat on sekasin, tai oikeestaan gunnareiden fanit. Slashilla on 2 poikaa ja kaunis vaimo ja elää onnellisena niin, ei ne vittu mitään homoja ollu. Herätkää unelmistanne ja hyväksykää tosiasiat. Vaikka nyt puhunkin itteni pussiin väittäessäni tätä asiaa todeksi, voin lyödä vaikka vetoa ettei gunnareiden backstagella mitään homopornoa ole tapahtunut. Jeesus sentään... Mikä ihme ihmisiä vaivaa nykyään? Jos joku vastustaa heidän fangirl-piireissä kohuttua homoliittoaan, se olen minä.
Vittu tää on kyllä kirsikka kakun päällä, oikeen alibi siihen miksi kyseinen henkilö ei varmaan ollut katsomassa bändiä livenä. Piti istua tumblrissa ihkuttamassa niitä kuvia ja olla niin vitun fandom. Ja nettikyrpä kasvaa pituutta silmissä kuin pavunvarsi tunnetussa sadussa. Tai no, toisinsanoen asian voi ilmaista näinkin.......

9 kommenttia:

 1. Kiva postaus. Ite voisin lisätä kyl kaikille vinkkinä ihan yleisesti et kaikki lähtee siit et nimenomaa jättää sen kameran himaan, on rauhallinen ja kiva, ja ennenkaikkee kohtelee toisia tyttöjä ystävällisesti. Ja tietty se et mistään kesähäistä ei kannata unelmoida jos kerran pari pääset jonku lakanoihin. :D

  VastaaPoista
 2. Bromance kunniaan! Loistava teksti!

  VastaaPoista
 3. Nämä jutut mitä tässä näytit, on just sieltä tumblrin musiikkinfandomin huonommalta puolelta. "Paremmalta puolelta" löytyy keikkakertomuksia ja MUSIIKISTA puhumista, jaetaan posiitivisia juttuja jne. Nää kuvat on ihan naurettavia, se on totta :D
  + Noita slaxl jne. juttuihin ei kannata ees kiinnittää huomiota, jos ei kiinnosta. Niitä on ihan liikaa, nauttikoon niiden kirjoittajat & lukijat siitä fantasiasta, vaikka ei likimainkaan totta olisikaan (:

  VastaaPoista
 4. Taidat seuraa vääriä blogeja :D Tumblrin Gnr fandom on oikeesti tosi hauska ja ihana ja täynnä ihan parhaita tyyppejä

  VastaaPoista
 5. myönnän että suuri osa tumblrin "fangirleist" sietäis hävetä, mut niiku täs o jo sanottu ni siel o mahtavii tyyppei kans. ja why so serious? en usko et näit kannattaa ottaa nii kamalan tosissaan

  VastaaPoista
 6. Vaikka tossa kritisoit sitä, ettei faneutta voi laittaa paremmuusjärjestykseen, niin etkö samalla itse tossa kohota ittes noiden "fanityttötyyppien" yläpuolelle? Jos joku haluu fanittaa tolla tyylillä, niin eikö sillä ole siihen yhtä suuri oikeus kun sulla sun fanityyliin? Just wondering...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstissä jo mainitsinkin että puhun itteni samalla pussiin, koska ihmisiähän me vaan ollaan. Kukaan ei ole täydellinen, silti pyrin kohtelemaan ihmisiä tasa-arvoisesti. Tää on vaan mun mielipiteeni, ei mikään kriittinen totuus.

   Poista