torstai 17. huhtikuuta 2014

Pikimustat tähdet tuijottaa takaisin


Heeeej alla vänner! Hyijokuruotsi. Tässä pärstän päivitys eiliseltä. Itekkin kuvaa kattellessa ihmettelen että musta on tullu iha "naisen" näkönen. Tai sillee en osaa oikee selittää.. Näytän paljon aikusemmalta tossa kuvassa ku normaalisti. Koitan täs toipuu ärhäkkäästä flunssasta ja kuuntelen Dingoa. Olin tossa pari päivää ihan vuoteen oma, tauti vei voimat. Eilen oltii tsekkailemassa kukkona tunkiolla -skabaa Roosterissa, ja tänään oli viimenen päivä duunissa. Nyt voin nauttia pienestä pääsiäislomasta hyvillä mielin.

Mukelo ♥
Huomenna lähtö kohti stadia ja lauantaina Sadun läksiäisbileet ja vuoden ryyppingit tiedossa... Voi mutsiparkaa ku joutuu taas majottaa mua ku ryömin baarista juntturassa sen sohvalle nukkumaan. Maaliskuun alussa kävin stadissa Sisterin keikkaa kattomassa. Samaisena viikonloppuna musta tuli myös aito ja oikea täti! Pääsin kattomaan mun kummipoikaa jo kun se oli alle vuorokauden ikäinen. Ite oon kutsunut kummipoitsua "mukeloksi" nyt toistaseks ennenkun sillä on kunnon nimeä. Ristiäiset onkin sitten äitienpäivänä :)

Tossa pari viikkoa sitten Willu oli mun luona kyläilemäs ja käytii kattelee keikkaa ja sit vähä juotii ja nii. Seuraavan päivän tulin Willuisen mukana stadiin kun oli tarkotus mennä kattoo metal all starsseja. Just ennen hartwallille lähtöä mutsi kuitenkin soitti että mun mummo on kuollut... No, jäi se keikka kattomatta. Onneks saa lipusta rahat takas ku se vitun Vince Neiliki peruutti. Tää nyt kuitenkin tietää taas hautajaisia ja Suomen toiselle puolelle matkustamista reilun viikon päästä... Lepää rauhassa rakas Lilja-mummo
Tossa viime vai toissaviikolla kävi semmonen hauska juttu kun raahasin 80 kiloo kissanruokaa postista kotiin taksilla... Onneks kuski oli kiltti ja autto kantamaan laatikot kotiin asti kun mulla on toi ranne ollu taas paskana. 4 vuotta kestänyt krooninen on-off jännetuppitulehdus ja lääkäri vaan totes et voivoi ota särkylääke? Vittu hieno homma hermanni.Lol työnnetääs nyt omaa naamaa tähän blogiin kun en oo kirjotellut ettekä oo päässy ihastelee mun jäätävän kaunista kuontaloo. Tossa oikee ihQut teineilykuvat. Ekasta kuvasta sen verran että näytän for real TEINILTÄ, miltä en näyttänyt oikeastaan ees murkkuikäsenä?? Ehkä sen tekee toi alahuulen pureminen tai jotain... Dunno. Toka kuva on päivältä ku oli Sisterin keikka, just ku olin nousemas stadin bussiin Hervannasta.

Olikohan mulla tässä vielä jotain muuta.. Eipä kai kovin kummosia. Pääpiirteittäin nää tais tulla tässä. Täälä mä vaa oon ja palloilen, ravaan duunis ja joskus keikoilla ja frendien luona. Tänää on tarkotuksena viel kattoo Walking Deadin nelostuottarista ne muutama jakso mitä mul on jälellä, pääsee siitäkin eroon. Ihan toimiva sarja, ainoastaan tossa nelostuottaris on ollu muutama jakso ku ruutua tuijottaessa jäi miettimään et miks vitussa mä ees katon tätä... Muuten just jees! Saa nähä minkä sarjan alotan seuraavaks :3

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti