perjantai 27. tammikuuta 2012

Deep down inside I feel to scream

Terveterve tervaperseet niiku rauski sanois :D Voi jepajee todellaki.. Nimenomaan siis keikkojen osalta. Nyt keikkalistoille lisääntyny entisten jatkoks myös Reckless Love ja Metallica, voi luoja. Tästä vuodesta tulee kyllä paras keikkavuosi, kalenteri tursuaa nyt jo niin mahtavia nimiä että iha päätä huimaa.

4.2. Broken Chainz, BadAss Democracy, Sinner's Gin @ ruoholahen nuta, stadi
24.2. Reckless Love @ tavastia, stadi
11.3. Steel Panther @ nosturi, stadi
22.4. Judas Priest, Hammerfall @ jäähalli, stadi
23.5. Black Sabbath @ hartwall areena, stadi
4.6. Metallica + muita @ sonishpere, stadi
7.6. Mötley Crüe, Crashdïet, Hardcore Superstar @ kaisaniemi, stadi


Huhuhuhuh en uskalla enää toivoo mitää parempaa tossa on jo niin paljon kaikkee... Mut varmasti myös näit nutakeikkoi sun muuta pikkusälää mahtuu vielä noidenki väliin paljon!

Tänään sain vihdoin ja viimein haettua postista kauan kaivatun fleecehupparin. Tilasin sen bäkkäristä viime viikon keskiviikkona, ja vasta tänää se saapu tonne postiin. Parempi myöhään ku ei millonkaan, mut vähä kyllä turhautti.. No mut lämmin ja hieno se on ainaki! Pinkkiä on just sopivasti mun mieleen, ainoo huono puoli tossa taitaa olla et se on aikamoinen karvaimuri. Varsinkin mustassa noi valkosen kissan karvat näkyy mukavasti.

Kohta on vanhojen tanssitkin, sitte ku on ne tanssittu tulee luultavimmin kuvia ja juttua tännekin. On ollu kyllä hauska taival, eikä sitä oikeen uskois vieläkään et kohta ollaan taas koulun vanhimmat :D Aika menee nykyää nii saakelin nopeesti... Kohta tulee 18 vuottakin täyteen, herranen aika. Lauran kanssa suunnitelmissa onkin juhlistaa näitä juhlapäiviä sitten kunnolla ;)

Oon nyt viime aikoina nukkunu tosi huonosti, enkä yhtään tiedä miks. Tai nojoo, esim. viime yönä eräs nimeltämainitsematon karvaperse herätti puol kahelta hyppimällä mun tyynyllä ja työntämällä leluhiirtä mun korvaan.. Sepäs oli mukavaa <3 -.- Tosiaan yleensä toi elikko nukkuu yöt ihan hyvin, mut nyt se on ollu varsinkin aamusin tosi levoton. Ehkä toi kuva jo vähän paljastaa mitä yön aikana tapahtuu, se roudaa aina vaan enemmän sen leluja mun sänkyyn ja riehuu siellä niitten kanssa välillä hyökäten kynsin ja hampain jalkoihin kiinni. Nää on näitä kissanomistajan onnenhetkiä eiku mitä?

Elikoista puheenollen, mulla ei oo harmainta havaintoa sanoinko mainitsinko täs blogissa koskaan et jouduttiin lopettamaan pari viikkoa takaperin yks gerbiileistä, kun huomasin Poudalla ison kasvaimen. Sinne mäni.. Joo kyllä, kuulostan kylmältä vaikka rakkaita kaikki noi nöpönassut mulle onkin, mut ei nekään elä ikuisesti. Mieluummin otan asiat rauhallisesti ku et itkisin kaks viikkoo jokasen tupsuhännän perään, siit ei tulis mitään kun noita on noin paljo ja kaikki alkaa olla aika vanhoja.

Hahmottelin tos viikko sitten vähän jonkinlaista meikkiä vanhojen tansseihin. Aattelin yksinkertasesti väsätä tollasen astetta "räikeemmän" mut silti yksinkertasen tumman meikin, et eroaa ees vähän mun normaalista pärstästä. Ja kyllähän se ihan hyvältä näyttää ainakin mun mielestä. Niinakin kävi tossa tiistaina ja kokeilin ekaa kertaa himassa mun unelmapukua päälle. Tulee aina tosi hieno ja prinsessafiilis ison ja koristeellisen mekon kanssa :) Mekosta ei nyt oo kuvia kun ei Niinalla ollu kameraa mukana (oisha mul omaki ollu? :DD). Mutjuu eiköhä siinä nyt ollu taas tarpeeks asiaa yhelle kerralle ku kerranki kerkesin kirjottamaan kunnolla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti