lauantai 17. maaliskuuta 2012

I've got one thing you'll understand

Hahahaa ai saatana lauantaipäivän naurut tuli lukemalla tämmösen sivun mukavia juttuja:
Voi vittu miten ihmiset osaa kyl olla... En ees osaa sanoo minkälaisia :DD On se kivaa ku netissä voi esiintyä kenenä tahansa eiks vaa ♥ En vitus oo ite kirjottanu noita ja kattelin vaa bloggerist et tuolt linkistä on löyvetty mun plokiin mukavasti ja kappas mitä linkin takaa löytykään :) Havaitsen ilmassa vittuilun makua, joten antaa palaa.


Ei tos mitää muuta kiva jos joku on saanu pönkitettyy egoonsa jollai vitun punkkifoorumilla mun kustannuksel mut vittu toi vaa pisti naurattamaan ei saatana. Kuten mun blogin kirjottajana esiintyny henkilö ite toteski osuvasti, antaa kaikkien kukkien kukkia. Mulle on vitun sama kuunteleeko joku suomiräppiä tai postpunkkia tai vittu vaik klassista gospelia. Mut on kyl aivan vitun naurettavaa ruveta anonyyminä kirjottelee pitkin nettiä tollei :D En mä vaa tosissani jaksais nähä sellasta vaivaa et menisin vittuilemaa pitki räppifoorumeita niitte kuuntelemasta musasta.


Huvitti miten joku tuol oli myös maininnu et "miten vitussa tätä Steel Pantheria voidaan pitää kovimpana juttuna tässä ajassa, ei oikein mene jakeluun."
Steel Panther on aivan vitun kova, kyllä! Jätkät vetää rökkenröllisekoilun niin komeesti asenteella överiks ettei siitä voi kun tykätä. Se kuuluu yhtiin mun lempparibändeistä tän loistavan parodiointinsa ansiosta, mut ei se kuitenkaan se KOVIN juttu mulle ole. Mut netti onki täys tollasta rölläämistä, no worries :) Elämä jatkuu.


Tää olikin siis vaan informaationa muille, en oo ollu kirjottelemas tuol ite :DD

3 kommenttia:

  1. Voi luoja miten naurettavaa tollane on ! Huomaa tosiaan että jollain ihmisillä ei oo elämää ku pitää esiintyy jonain toisena netis. Ja mikä toi jonku kommentti " miten steel pantheria voidaan pitää niin kovana juttuna tässä ajassa ?", oikee on ? Sen mielestä varmaan kaikkien pitää kuunnella just sellasta musaa mikä on uutta sinä vuonna. No sainpaha ainaki päivän naurut. Mut tollasista ei kannata välittää :) terveisin tälläne random jyväskylästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kyllä oot oikeessa! Onpaha jollaki ollu ainaki hauskaa.

      Poista