maanantai 12. maaliskuuta 2012

Steel Panther @ Nosturi 11.3.2012

Voivittujeesussaatana mie en usko tätä... Siis, for real, nyt rauhotun. Eilisilta oli aivan ehdottomasti yks loistavimmista mun elämässä. Vetää vertoja jopa Gunnareiden keikkapäivälle, ja se on jo aivan vitusti mun mittapuulla! Eilisilta on kyllä ollu tänään hyvin kirkkaana mielessä, kaikki muu onkin sitten mennyt toisesta korvasta pihalle koska väsymys ja hedari. Mutjoo kuvasta saa esimakua illan tunnelmista :)

Jonoon änkesimme ittemme vähä siin neljän jälkeen, ja mikäs sen mukavampaa ku seistä liukkaissa ja kylmissä bootseissa siinä veden ja jään päällä kolmisen tuntia. Okei, nesteellä meni taas osa ajasta mut kyl ne varpaat kuoli siitä huolimatta. Ja haistakaa vittu siellä nesteellä kun keksivät että "vessa on tukossa" ♥ Nähtiin me siin jonottaessa ohimennen myös Stix ja Michael.

Sisään öööö sillon seiskalta ja saatiin paikat tokasta rivistä vasemmasta reunasta. Panttereiden lämppärinä toimi Treatment, joka oli kyllä aika uskomaton lämppäriks. Se sai yleisön ihan kybällä messiin, ja oli oikeesti törkeen kova meno! Ei kyllästyttänyt missään vaiheessa sen bändin aikana. Itse asias panttereiden odottelu lämppärin jälkeenkin meni suhteellisen nopeesti.


Sit pantterit alotti ja ööööö menin sekasin koska olin oottanu sitä hetkee nii vitun paljon. Show oli aivan vitun loistava menevästä rokkimeiningistä Satchelin ja Michaelin alapäähuumoriin välispiikeissä. Keikan aikana tuli huidottuu useempaan otteeseen Michaelin kanssa kun tuli nii rohkeesti aina moikkaamaan yleisöö. Ylipäätään tästä propsit tälle bändille, aivan uskomatonta mikä kemia yleisön ja bändin välillä oli alusta loppuun! Sitä vois kutsua oikeestaan symbioosiks, niin tiivis tunnelma siellä oli. Aivan vitun hienoa, en voi muuta sanoo. Settilista:Supersonic Sex Machine
Tomorrow Night
Fat Girl
Asian Hooker
Just Like Tiger Woods
Gold Digging Whore
It Won't Suck Itself
Community Property
Eyes of a Panther
Weenie Ride
Party All Day (Fuck All Night)
Turn Out The Lights
17 Girls In a Row
Eatin' Ain't Cheatin'
Death To All But Metal


Zzzzzzzzz äääääääääää keikan aikana sain Lexxin plekun josta olin enemmän ku onnellinen koska Lexxi on tukkajumala. Mulla oli aivan jumalattoman kuuma koko keikan ajan koska riehuin ku viimestä päivää. Yhteenvetona, toi keikka voitti kyl reippaasti esim. Maik Moikkelin (:DDDD) keikat iha 6-1. En mie osaa sanoo enää enempää.... It was just perfect.


Keikan jälkeen kävin ostamassa paidan itelleni merchistä ja todettiin ettei me ehitä enää seuraavaan bussiin ja pitäis yli tunti venaa. No, jäätiin nosturin ulkopuolelle oottelemaan josko bändin jäsenet ilmaantuis vahingossa paikalle + katottii ku roudarit vei niiden kamoja. Vähä ennen puoltayötä bändiläiset ilmestykin paikalle ja yritin nipistellä itteeni miettien et onkohan tää nyt totta enää.


Steel Pantherin kaverit on uskomattoman rentoja ja mukavia heppuja. Kaikki tulivat avosylin tervehtimään halaillen (tai pussaillen kuten Michael teki :'DDD). Kerettiin juttelemaan ihan niitä näitä kaikkien jätkien kanssa ja sain yhteiskuviakin. Nimmarit tuli lippuun ja Lexxi ja Michael signeeras mun tissit. Toisinsanoen lyhyesti illan saldona Lexxin pleku, kaikkien nimmarit lipussa, kuulumiset ja halit vaihdettu kaikkien kanssa, yhteiskuvat kaikilta paitsi Stixiltä joka unohettiin ottaa + suudelma Michaelilta ja jäähyväissuukko myös Satchelilta :D


Tosta sitten taksilla himaan Sadun mutsin piikkiin. Ja ihan vitun höyryissä, voijeesus nolottaa nyt jälkeenpäi. Ja oletettavissahan oli etten varsinkaan noitte bändiläisten tapaamisen jälkeen saanu nukuttuu ku vast joskus ennen kolmee, herätys 6.45 <3 Loppuun vielä kuvapläjäys:


3 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten kateellinen oon et sait nimmarit ja noi kuvat! Nyt ärsyttää ihan sikana ettei jääty venaamaan, toisaalt oli kyyti tulos ja kaikkee et :( Mut toi keikka kyl oli ihan loistava! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suoraan sanottuna en oo kerenny viel itekkää sisäistämää illan tapahtumia :D Keikka oli todellakin ainutlaatunen kokemus!

   Poista
 2. Taidan olla kateellinen tosta ekasta kuvasta ::DDD ei perrrhana, mäki haluun !

  VastaaPoista