keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

I'm eighteen


Viskipullo ja saippuakuplia...

Heipparallaa ystäväiset! Pitkä aika taas edellisestä raapustuksesta, mut täällä taas ollaan. Vuotta vanhempana ja muutamaa kokemusta rikkaampana. Oltiin Tiinan kans korkeesaares reissaamas raivohullujen lokkien ja yliuteliaiden riikinkukkojen keskellä. Huh. No se oli ihan kiva reissu ja silleen, eipä tuu siitä mitää muuta mainittavaa mieleen.

Viime pe lähin aikasemmi duunista ku tuli lähtö Ritan mökille Enonkoskelle. Autokyydis oli kuskina Jones ja meitä muita sit oli Laura, minä, Hanna ja Venla. Kuvia ei viel valitettavasti ole, teen erikseen kuvapostauksen tästä reissusta ku mitää kuvia en oo vielä keneltäkää saanu.


Matka meni varsin nopeesti hyvässä seurassa. Pysähyttii Heinolas alkossa ja mäkkärissä. Tai no siis Laura ja Jones niis kävi. Seuraava pysähys oli Juvan ABC jossa söin hawaijinleikettä bearnaisekastikkeella. Toi kastike on jotai mikä saa multa jalat alta, rakastan sitä ♥ Matka jatku läpi Savonlinnan ja käytiin Prismassa Ritan kanssa ostelee murkinoita jnejne.


Saavuttuamme savon persereikään määränpäähän asettauduttiin hyvinkin kotoisaan mökkiin taloksi ja korkattiin lonkerot. Ilta meni mukavasti kosteissa ja hilpeissä tunnelmissa, piirrä & arvaa on loistava peli :D Mukana oli myös kaks koiraa, Ritan dalmis Zoni ja Aaron kääpiösnautseri Rose (jolla oli juoksut, jee..). Nii tosiaan, mökillä meitä siis ootti viel Raul ja Aaro. Meitä oli siis yhteensä 8 heppua asuttamassa Enonkosken metsää.


Seuraavan päivänä lähettii takas Savonlinnan keskustaan torille. Ostin omenalörtsyn ja popparijäätelöö, kun sitä kerrankin löysin kojusta taas! Käveltiin vielä vähän eteenpäin pitkin kaupunkia ja käytiin yhessä Wannabe -nimisessä ernukaupassa. Mökillä toteutettiin Lauran kanssa meijän vuoden päivät muhinut kuningasidea; heitin siis talviturkin vaatteet päällä. Ja olipa muuten vitun kylmä vesi ku sielä oli kuulema koko viikon satanu... Illemmalla grillattiin, saunottiin ja käytiin ihan kunnolla uudestaan uimassa. Tietenkin myös pelattiin taas tätä tutuksi tullutta seurapeliä, joko aliaksena tai ihan piirrettävänä versiona.



Okra, se reissu tais olla siinä. Tosiaan, eilen tuli 18 vuotta täyteen siitä hetkestä kun HeidiRoxx möngersi tähän maailmaan. Miten vietin tärkeän päivän? No duunissa tietenkin. Tosin kävin yhelle asukkaalle kaupassa ja ostin tupakkaa ja kävin alkossa. Vaan eipä henkkareita kysytty, ihmettelen miks pitää oottaa siihen maagiseen 18 ikävuoteen asti ku sit käy näin...


Sain lahjaks rahaa, broidilta Jackpullon (kiitos♥) ja Janille olennaisella tyylillä pinkin pikkukukkaron, lasten karkkeja ja saippuakuplia :) Illal lähin pikaseen käymää stadis "yhellä" Venlan kans. No, lopputulos oli et käskettiin ulos On the Rocksista koska K20♥ ja käskettiin naapuribaariin joka olikin sitten K23♥ Ah ihanaa, mennään sitte kaisaniemen rantaan pussilonkerolle istuu ja kattoo tolloja hanhia. Jee. Meni vähä vituiks mut iha sama tänää oli kuitenki taas duunii...


Pitää tästä ruveta raivailemaan huonetta. Siihen ei mee kauaa mut kuitenkin. Laitan tähän loppuun vähän kuvia mitä Niina otti Candystä kun oltiin ulkona sen kanssa yks päivä. Mun pikkudiivasta on tullut iso prinsessa <3

eli © Niina K.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti