torstai 5. heinäkuuta 2012

I'm going to a party tomorrow night!

Oolrait kamelit, tästä se taas lähtee. Aivan vitun raskas viikko ollu takana, siis fyysisesti. En oo öisin nukkunu paljon paskan vertaa ja pää meinannu haljeta sen takii. Tänää sit oliki yötä ja aamuu myöten sellane migreeni taas vaihteeks et jäi suosiolla duunipäivä välistä. Ja noh, pitihän tääki hukkaan heitetty duuniaika käyttää hyödyks ja hakee niit unipillereitä joita tässä onkin ollut jo melkosen ikävä.

Mitähän mä oon täs viikolla tehny... Niijoo. Päätin sit extemporee lähtee Miran kyydil ens viikonloppun tosiaan Turkuun koska RUISROCK ♥ Namnam siellä oottaa taas kivat ihmiset, jonotukset, hilpeet korttipelit, Mike Monroe kavereineen ja ainakin Bodom. Saa sit viel nähä mitä kaikkee muuta siin tapahtuu, tiistain kävin hommaa lipun lauantaille.


Homma menee siis niin et lähen duunista puolilta päivin et kerkeen ennen kahta himaan. Mira ja Tiina hakee mut tästä sit siin kahen ja kolmen välillä, ku ennen viittä on tarkotus olla Turus ja majottuu Willun luo. Saraki liittyy myöhemmi jossai välis porukkaan mukaan, ja sit illan hengailujen jälkeen suunnataan ruissaloon porteille joskus neljän mais. Siellä sit on mitä luultavimmin mukana myös Sheena, Nancie, Anni ja Anniina. Sit keikkoje jälkee lauantaina Willulle yöks ja sunnuntain himaan. Sounds nice.


Tiistain sit siin samal ku kävin tiketistä lipun, kävin ostaa bäkkärin alennuksesta itelleni viel yhet housut. Tästä matka jatku Espalle, Ranterilla oli vika keikka ennen intin orjaksi uskoutumista. Ihan jees meno oli, harmitti kyl sinänsä ku olin taas himassa vasta puol yheksältä. Just tän takii ollu kind of rough week, ku aamusta iltaan menossa ja se aika mitä oon himassa YRITÄN nukkua, mutten saa nukuttua.


Eilen sit käytii Eliaksen kans kattoo tennaris tää Rock Of Ages. Leffa taitaa jakaa mielipiteet kahtia, toiset ei tykkää yhtään ja toiset taas tykkää kovastikin. Mä kuulun jälkimmäiseen kastiin. Voi olla et riippuu myös asenteesta jolla lähtee leffaa kattomaan. Mun mielestä se oli just kivasti toteutettu, hauskasti "parodisoitu" rockin likasimpia kliseitä kuitenkin valkokankaalle sopivalla pehmeällä tyylillä. Ja ennenkaikkea se parituntinen sisälsi mitä loistavampia biisejä! Leffan aikana mua huvittikin, ku must tuntu et sieltä tuli vuoronperään kaikki biisit mitä aamulla duuniin mennessä kuuntelin iPodista.

 

Dodi, Elias just toi mulle pari ruotsinkirjaa lainaan joten pääsen lukee ylppäreihin jejjj!!! Ja motivaationi on miinuksen puolella. Mut pakko koska ylppärit. Haluun panostaa. Joten tsau, kirjojen pariin ja myöhemmi tulee telkust House.

5 kommenttia:

 1. Huomenna huomenna lähretään!

  VastaaPoista
 2. Ootko tietoinen Bodomin perumisesta? :/ hyvää reissua jokatapauksessa ja tere tulemast Turkkuseen. :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän tuo sitten tietoon tuli ja muutamaan otteeseen sitä kirosin.

   Poista
 3. Katoin eilen ylex'n sivuilta livenä Makkosen keikkaa kun en millää päässy paikalle ite, ja sua kuvattiin siinä kokoajan :D Tai ainakin se oli ihan sinun näkönen ihminen siinä eturivissä! Oli muuten varmaan aika jees keikka, Nasse ja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No perc oon yrittäny ettii jos sitä vois kattoo jälkeenpäi jostai netist :D Mut siis joo eturivis olin joten eiköhä se ollu meikäläinen.

   Poista