lauantai 30. kesäkuuta 2012

Make sure they know we've been here when we're through

Jepuliskukkuu, taas on yks viikko vierähtänyt. Nyt mulla on jopa jotain erityistä kirjotettavaakin, kun on ollut tässä mm. Mike Monroen keikkaa ja silleesti. Laitetaas musaa näin alkuun.


Keskiviikkon tosissaan häippäsin hieman aikasemmin duunista ja suunnistin oitis sinne johonkin olympiastadionin tuntumaan. Paikalla oli tutut naamat, ja pitkästä aikaa näki taas mm. Tähkäpäätä ja Willua. Heti ekana mulle ojennettiin ystävällisesti kirkkaan oranssi sadetakki, jota ruvettiinki sitte koristelemaan. Puin ääliönä sen viitan eka päälle väärinpäin, joten Mira rupeski sitte piirtämään komeeta naamaa huppuun...


Lisäks tos mu takin etumukses luki mukavasti sit viel hevoskenkälogolla koristeltuna Tuuri, Fuck Vesa Keskinen ja Riemupaska. Sellasta. Paikalla siis oli Willun ja Miran lisäks mm. Sara, Satu ja Venla. Sateen yllättäessä ruvettii pelaa ristiseiskaa jälleen ja oltii ja jauhettii paskaa. Ja voin sanoa tunteneeni itteni kerranki oikeesti saatanan tyhmäks. Sara jauho jotai L.A. Gunsin keikoista, ja hetken sivusta kuunneltuani kysyin ympärillä olevilta ihmisiltä tosissani "Onkse Eleganssi joku uus bändi ku en oo kuullu?". Ei, mua ei oo siunattu järjenkäytöllä....Paikalla ei loppujenlopuks ees ollu paljoo lössii joka ihmetytti meitä suuresti. No eipä siin sit mitää, jotku juontajantapaset heitti randomii läppää lavalla ja seurattii jotai palkintojen jakoakin illan mittaan. Esiintyjistä ekana oli VHB eli Von Hertzen Brothers, joka oli iha jees. Toisaalta ootin kyllä Makkosia lavalle niin paljon että halusin VHB:n pojat vaan äkkiä pois lavalta. MM tuli lavalle vihdoin ja riemu repes, oli loistava keikka mut ihan liian lyhyt. Keikalta mukaan tarttu Steven pleku ja Miken pyyhe. Settilista:

Trick Of The Wrist
Got Blood
Modern Day Miracle
Motorvatin'
Hammersmith Palais
'78
Nothin's Alright
Malibu Beach Nightmare
Dead, Jail or Rock N' Roll
Get On
 

(Blogger kusee nyt big time ja heittää noi valkoset taustat tohon tekstiin saatana jos sen laittaa keskelle -.-)
Heti keikan loputtua rynnittiin ku päättömät kanat ulos alueelta ja bäkkärialueen luokse venaamaan herroja saapumaan jutustelutuokiolle. Järkkärin kanssa tuli huulta heitettyä siinä ku hän halus kovasti meidän lähtevän kotiin. No sit aikanaan bändi tuli kuin tulikin paikan päälle, ja oli taas nastaa. Kaikilta sain nimmarit ja vihdoin myös Dregenin kanssa yhteiskuva. Steven kanssa oli kovasti juttua mämmistä, ja yritin selittää sen olevan tehty mallaksesta. Osotin sit fiksuna Steven kädes komeilevaa koffipulloa ja sanoin "there is mallas in beer also you know?". Nyt se ressukka varmaan luulee et mämmi on tehty oluesta ja toisinpäin....


Okei se siitä. Torstaina tulin kipeen olon takii duunista aikasemmin kotiin. Myöhemmin haettii Janin kans postista se Zooplussan paketti ja kasasin kiipeilypuun kissalle parvekkeelle, alusta loppuun ihan ite vaik olikin vitunmoinen palapeli! Venla kävi myös ostaa meitille liput torstain L.A. Gunsin, W.A.S.P.in ja Steel Pantherin keikoille. Perjantain laitoin kynsiin ne kynsitarrat mitä ostin, ja näistä tuli kyl coolit.


Tänää oli sit Timpan hautajaiset ja tihrustelukshan se sit meni, oli muuten ekat hautajaiset joissa olin.... Ihan mukavaa kuitenkin nähä sukulaisia jotka asuu muuten toisella puolen Suomea. Nyt täs on vielä vähän suunnitelmissa ehkäpä reissua Turkuun + sit Ritan mökille myöhemmi tässä kuussa. Eipä mul kai muuta, kivat viikonlopun jatkot!


Tänää oli sit Timpan hautajaiset ja tihrustelukshan se sit meni, oli muuten ekat hautajaiset joissa olin.... Ihan mukavaa kuitenkin nähä sukulaisia jotka asuu muuten toisella puolen Suomea. Nyt täs on vielä vähän suunnitelmissa ehkäpä reissua Turkuun + sit Ritan mökille myöhemmi tässä kuussa. Eipä mul kai muuta, kivat viikonlopun jatkot!

1 kommentti: