torstai 9. elokuuta 2012

L.A. Guns @ Tavastia, Helsinki 31.7.2012

Mulla oli viimenen duunipäivä ja duunin jälkeen lähin himaan valmistautumaan iltaa varten. Siin about joskus kuuden jälkee lähettii stadiin Venlan kans. Kävi hassusti sokoksen mäkkärissä kun asetuin jonon perälle yksikseni odottamaan vuoroani. Meni varmaan 5 sekuntia kun kassalla nuori mies huusi kovaan ääneen "seuraava asiakas!" ja viittoili mun suuntaan tulemaan kassalle :D Vittu koko jono tuijotti ku halpaa makkaraa ku käskystä painelin näiden ohi sitten ostamaan yhen purilaisen. Myyjä näytti olevan mielissään... Ei ihan joka päivä tuu vastaan tämmösii kohteliaisuuksia vai mikskä näitä pitäis sanoa? :D

Käytii stadis sit viel bäkkäris ja venailtii Lindaa. Linda ku tuli ni suunnattiin vielä apteekkiin ostaa mulle korvatulppii. Mul oli taas vaihteeks tulossa tolkuton migreenihedari joten olin vetässy 1000 mg aspiriinirakeita ennaltaehkäsynä. Tsekkasin siinä samalla apteekis onko aspirin zipp jotai kolmiolääkettä. Viksuna tyttönä totesin sitten lääkepänikkä kourassa "Ei oo kolmioita, nyt siis ryyppäämään!". Apteekkarin ilme oli varmasti ollut näkemisen arvonen.


Ovet aukeni ja nautin olostani ku ei ollu mitää tolkuttomii ryysiksii ja paniikkei niiku sallituil keikoil. Kaikki oli chillisti ja rauhassa, that's the way I like. Eka päädyttii jo lavan etee kunnes meijät ajettii viel takas sinne liukuovien toiselle puolelle, sinne ei oiskaa saanu mennä viel :D No siinä venattii jokunen hetki ja päästii takas sinne lavan eteen. Samaan paikkaan ku mistä meijät pois ajettiin, ois ollu iha sama oltaisko me pois ees menty? :D Päädyin siis keskelle eturiviin, mun vakkaripaikkaan.


Baton Rogue Morgue alotti lämppäribändinä. Oli ihan jees meininki, huvituin erityisesti kitaristin ulkoasusta ja tyylistä. Mustavalkoset nahkahousut somistettuna bändin nimellä parissakin paikassa ja leveistä lahkeista pilkotti harmaat platform-korkkarit :D Lookin kruunas tän miehen puolmetrinen parta joka oli sulosesti letitetty, tui :>


Ennen pääesiintyjän alkua kerkesi tutustumaan ympärillä oleviin ihmisiin. Musta alkaa pikkuhiljaa tuntumaan et tunnen kohta jotain kautta koko suomen rokkikansan.. No onneks ei sentään, aina on mukavaa nähdä uusia naamoja ja laajentaa tuttavapiiriä!


Eleganssit alotti sitten joskus kymmenen jälkeen. Kokonaisuudessa oli varsin loistava keikka, tiivis setti alusta loppuun. Kaks encoree oli jees juttu, ja näiden välissä repäsin itelleni settilistanki muistoks:


Ei oo järjestyksessä, encoret oli siis vielä mitä ei listas lue enkä jaksa tonkia netistä..... Kuten saatoitte huomata, keikan jälkeen bändiläiset viel signeeras tuon mun biisilappusen. Oli mukavia jätkiä, Phil oli hauska kun tunnisti mut eturivin tyttönä ja tuli heti lässyttämään poskia retuuttaen "Awww you're so pretty girl! How are you!" :) Hetken hengailun jälkeen otin myös tän bändin keulakuvan kanssa yhteiskuvan, taas kerran se oli kiinni mun naamassa :DDD Näytänki iha ääliöltä tos kuvassa mut whatever niihä mä aina. Kuvan jälkeen moiskautti tuo vielä pusun poskelle ja vannotti tulevansa pian takas Suomeen.


Jees, tän jälkeen sitte hipsittiin himaan ja näin. Ei mulla muuta, tää oli siis jo kirjotettu muistaakseni kaks päivää keikan jälkeen.

1 kommentti:

  1. Sama settilista ku treen keikal, repäsin itekki ton settilistan muistoks sieltä :D Oli kyl hyvä keikka.

    VastaaPoista