maanantai 29. lokakuuta 2012

Blahblahblah...

Öhhhh totaaah... Mites tässä nyt asian ilmasis? Ollu kyl vitusti vilinää, vilskettä ja kirjanpitoa tässä viikon aikana. Lähinnä näitä matkahommia pitänyt järkkäillä mm. uusia lääkereseptejä, tehdä pakkauslistoja, käydä hoitamassa vakuutukset kuntoon tapiolassa ja kelassakin kävin. Mut tää tän aamunen oli kyllä pahin...

Astuin dösään kute tavallisesti jos lähen asioille. Ihmettelin miksi kuski ei huomannut liikennevaloissa valojen vaihtumista vihreäksi, siihen meni joku 5 sekuntia. Seuraavaks pistin merkille et dösän katto vuoti koska mun päähän tuli pieni noro vettä jostai raosta. Ei siinä mitään vielä... Yhtäkkii koko vitu bussi tärisee ja rymisee iha niiku se ois hajoomassa kolmeen osaan. Seuraavaks mun kohalta käytävän toiselta puolelta tippuu kaks ikkunalasia matkustajien niskaan, lasinsirpaleet lensi penkille mun viereen muttei muhun onneks osunut. Mitä vittua?

No dösä sit pysäytettii ja kuski voivotteli ja kävi ulkona kattomassa mitä on tapahtunut. Ei kuulema nähnyt tiellä mitään ihmeellistä joten "se oli varmaan töyssy". Olin kauhusta kankeena ja järkyttyneenä, jatkettii sit viel sinne päätepysäkille asti ikkunansirpaleiden putoillessa edelleen pitkin dösän istuimia ja lattioita... Menin jälkeenpäin ite paikan päälle kattomaa et mitä se tärinä oli ollut. Kuski oli ajanut keskellä tietä ja ajanut päin suojatien kivetyksiä, kaatanut siinä yhden liikennemerkinkin tuusannuuskaksi vaakatasoon tielle. Ja ei huomannut mitään?!? Mihin vittuun tää maailma on menossa, miten vitussa tollaset taunot saa ajokortteja? En ikinä haluis enää mennä julkisiin kulkuneuvoihin, mut vähä pelkään et on pakko... :(

Joo-oh, taikauskosena mua pelottaa et se oli joku enne tulevasta. Yritän pitää jäät hatussa kun tiiän et mun pitäs taas astua lentokoneeseen torstaina kun lähetään sinne reissuun... Lentopelkosena ajatus ei mitenkää houkuta. Mut jännittää koko matkaan lähtö iha törkeesti kyllä :D Eka kunnollinen ulkomaanreissu jonnekki beachille, ku tähä mennes oon käyny ainoostaa Lontoos, Tallinnas ja Tukholmas.

Saa nähä miten mä pääsen sängystä ylös puol neljältä torstaina, viideltä pitää olla lentokentäl ja lento lähtee seittemältä. Onneks yks asia lohduttaa siinä aikasessa heräämisessä... Mulla on täysin hyvä syy mennä käymään Starbucksissa ♥

Värjäsin perjantaina hiukset, mutta jostain syystä latvat jäi vielä melko ruskeiksi (oon niin pro värjääjä <3). Laitoin sitten eilen vielä sävytteen erikseen latvoihin, ja nyt tää on mukavan räikee. En oo varma onko tää ees näin punanen/oranssi ollut ennen, mutta hyvä vaan koska tos viikon aikana se haalistuu kuitenkin auringossa varmasti enemmän ku Suomessa.

Tässä jossain vaiheessa kattelin haikeena exotic-vauvojen kuvia netistä ja tuli pikkunen kissakuume. Onneks siihen auttaa omat karvaperseet jotka voi aina kourasta kainaloon. Mocca onkin nykyään jo niin mamis että tulee joka ikinen aamu herättämään mut istumalla mun naaman päälle kehräten ja puskien. "Äiti herää!"

Onneks on sit myös asioita jotka pudottaa mut maantasalle näistä kissantäyteisistä pilvilinnoista. Laskin eilen että mulla on yhteensä kulunut kissoihin tässä vuoden aikana n. 3000 euroa. Tarkkaan ottaen 35000, mutta faija on osallistunut jonki verran ruoka ym. kuluihin. Eli siis.... Oon virallisesti köyhä :D Mut kyllä katit on sen arvosia!


Sori kuvien puutos. Oon nyt nii väsyny et painun vaa pehkuihin.

2 kommenttia:

 1. Mä toivon sydämestäni et toi lopun 35000 on kirjotusvirhe. xD Herrajumala.

  Mul ois paljo sanottavaa ehkä mut säästän myöhemmäks. Tai en tiedä onko paljoo. Jotaa kuitenki.
  Ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho sinne olikin eksynyt virhe tosiaan :DDD

   Poista