torstai 4. lokakuuta 2012

People looking like a ghost has arrived

Sanotaanko vaikka näin etten malta odottaa neljän viikon kulumista millään, sillon luultavasti oon jo kanarialla. Tiistain lähettii koululta kohti Turkua tai no siis Kaarinaa, Tuorlassa käytiin kierros siel observatoriol ja silleen. Tän jälkeen viel pari luentoo ja mun aivot oli siit kaikest infon määrästä ihan puutunu, ja haettiin paikallisesta kaupasta murkinaa huutavaan nälkään.

Illal oli sit majottuminen Piispanrantaan Ala-Lemun kartanoon, voi jeesus mikä nimi silläki mestalla. Majotukset oli mun mielestä ihanan kodikkaat ja semmoset.... No mökkimäiset :D Pienet mut hienot. Katottii tyttöporukal salkkareita ja lähettii saunomaan ja syömää salaattei ja sämpylöitä. Sit myöhemmi perus juoruumista ja nukkuu.


Seuraava päivä oliki sit enempi juttuu siit ite reissusta. Meikäläisen ryhmä lentää ensi Teneriffalle ja sieltä sit laivalla La Palmalle. Pienenpieni toivonkipinä piilottelee jossai mun sisäl et pääsisin näkee laivareissul luonnonvarasii delfiineitä... Se on ollu jo pienest pitäen yks mun isoist haaveista :) Juu sit meijä hotelli on semmoi kiva neljän tähen, ei paha.
Ostin tänää kävelykengätki patikkareissuu varten, me meinaa joku pv siellä sit vaelletaa 18 km pitkin tulivuoren rinteitä.. Saa nähä kestääkö kunto, nyt ainaki on siihe sopivat kengät. Ostin myös toiset kengät, gladiaattori -malliset perussandaalit, 15 e ku niit
oli cittaris jotai jämii jäljel mut kelpaa :D


Huhuh pitäs nyt viel jatkaa ruotsin aineitten kirjottamista, mulla on koko ajan törkee määrä hommaa... Ei vaan pysty tekee kaikkee ajallaan :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti