perjantai 12. lokakuuta 2012

What does it take to stay by my side

Teenpäs tähän alkuun tämmösen haasteen minkä bongasin Tiinan blogista ja "joudun" nyt tekemään koska mun teki mieli juustokakkua sun muita herkkuja.. :D

1. Mitä suunnitelmia viikonlopuksi?
- Mun piti nähä Heidiä, mut oon taas kipeenä joten se jäi nyt sitte välistä :( Tänään kohtapuoliin leipomaan mutsin kanssa kukkosia. Ja kouluhommia tietysti..


2. Millon sulla on syysloma ja mitä aijot tehdä sillon?

- Ens viikolla on ainaki to-pe (lyhyet lomat ah ♥ -.-), ylipäätäsä ens viikko menee keikkahurmoksessa by W.A.S.P. & Steel Panther!

3. Tykkäätkö talvesta?
- RAKASTAN talvea! Lunta, pakkasta, kirpsakkaa ilmaa joka höyryää uloshengittäessä. Mun sisällä asuu ikuisesti maailman tappiin asti se pieni lapsi joka ei saa koskaan kyllikseen lumessa telmimisestä, taannun johonkin 5 vuotiaan tasolle heti kun nään ensilumen! :D


4. Mistä ostat yleensä vaatteesi?

- Semmoset peruskamat näistä teiniketjuista mm. H&M, Seppälä, Lindex ja Gina Tricot. Sit paljon tällässii ns. omanlaisempii vaatteita yleensä esim. Backstreetistä, EMPiltä tai Hellsinkishopista, Huuto.net on myös kiva mesta. Joskus teen myös ite = tuunailen!

5. Millainen fiilis sulla useimmiten on? Oletko iloinen vai surullinen ihminen?
- Miten tähän nyt vastais. Oon semmonen ilopilleri että oksat pois, mut sit kuitenki stressaannun kaikesta aivan helvetin herkästi. Suurimmaks osaks kuitenki ilonen! :)


6. Jos voisit päästä minne vaan, missä haluaisit olla juuri nyt?
- Okei ekana tuli mieleen tietysti rakastakin rakkaampi haave Losista, mut rehellisesti sanottuna kaipaan nyt tosi paljon mummolaan. Viime syyslomalla viimeks kävin sukuloimassa, hirvee ikävä :'(


7. Mitä kadut?
- Voisin rohkeesti jopa tokasta etten hirveästi mitään. Virheet joita oon tehny ja kamaluudet jota oon kokenu on muovannu musta tämmösen ihmisen ku oon nyt, ja kaikesta oppii vaikka sitten kantapään kautta. Tosin no esim. lapsena jotku emävaleet ois voinu säästää vanhemmilta ni ei ois tarvinnu sit saaha arestiakaan..


8. Oletko sama ihminen kuin vuosi sitten?
- Suurinpiirtein. Mitä tässä nyt on muuttunu, niin kaveripiiri ja musamaku laajentunu mut sehän nyt on iha selkee juttu. Oon myös henkisesti vahvempi ja itsevarmempi, sekä tietysti myös jollain tapaa kypsempi. Enkä ainakaa ajanu autoa! :DD


9. Olisitko valmis tekemään mitä vain jonkun tietyn ihmisen takia/puolesta?
- Tääkin vaikee kysymys. Ekana mulle tästä tulee mieleen nää fanittamiset sun muut, niin emmä nyt oikeestaan tiiä. Kaikkeeha sitä tässä on jo koettu keikkojen takia ja virallisemmat ihmiset sitten kattelee tätä touhua pyöritellen silmiään ja pudistellen päätään. Mut ainaki läheiset on mulle tosi tärkeitä ja oon valmis näkemään myös vähän vaivaa ihmissuhteitten eteen!


10. Mikä on elämän tarkoitus?
- Tää kyssäri on ku suoraan filosofiankirjasta, joten vastaan lisääntyminen ja suvun jatkaminen. Mut jos MUN elämän tarkotusta kysytään, vastaan et haluun olla onnellinen :D


Jejj nyt sit vähä muuta päivitystä. Tehtiin noit kukkosii tosissaa maanantaina jo mutsin kans, mut kaikki meni kahes päiväs ku kuumille kiville. Ne on siis semmosii karjalaisii riisipyöröi, kvg jos ette tiiä. Aivan helvetin hyvän makusia, niit vois vetää vaik miljoona jos maha ei räjähtäis.


Ajelin tänään ajotunnilla ekaa kertaa motarilla semmosta 80 km/h, jänskätti vähän mut toi tunti suju iha törkeen hyvin! Ylipäätää toi tais olla semmone "ahaa-elämys" ku tajusin etten ookkaa iha uuno sen auton kanssa, sittenkään vaik välil siltä tuntuuki. Kyl se kortti ehkä sielt jossai vaihees mulle irtoo, harmi vaa etten varmasti tuu muutamiin vuosiin hankkimaan tollasta audia mitä saan ajaa autokoulus :D


Simssii oon ahkerasti pelaillu ja näin. Aivan loistava peli mun makuun, tosin tykkään kyl vaik millasista peleistä. Tässä tulee esille tää mun ehkä vähän poikamaisempi puoli, mut sanonpa vaan et isoveli teki musta miehen. Kasvoin pleikkaripelien, nintendojen sun muiden vekottimien keskellä, joten luonnollisesti tykkään edelleenki pelailla tommosilla konsolipeleillä :)


Kävin äsken hakemassa matkavakuutuksen tapiolasta kanarian reissuu varten, ja samalla siinä tuli sitten vakuutettua kissatkin :) Nyt lähden sormet taikinaa kohden syyhyten tästä mutsille leipomaan niitä kukkosia, tsaukki!

1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu blogissani!!. ...Näköjään taas. :D onnistuin laittaa kaikille samoille, jotka teki tänkin. noh tee jos jaksat.

    VastaaPoista