perjantai 17. toukokuuta 2013

Party all day

Teemaan sopivaa sävellystä.

Huhuhh jopas on pitkä aika edellisestä kunnon tekstistä!! Anteeksi taas siitä, mulla on ollu tosi hektiset viikot tässä toukokuun alussa. Okei, mistäs tässä alottais... No vaikka vappu. Vappuaatto oli loistavaa kun oli hyvää musaa, seuraa ja juotavaa. Duunista suoraan mäkkäriin välipalalle ja sit senaatintorille Willua vastaan. Sitte päädyttii Espan lavan alle ja paikalle valu myös muutkin ajan kanssa. Nahkatakkinen paska. Välillä vedettiin heliumhumalat ja naurettii vitusti. Kajareista rokki raikaa niin lujaa kun vaan volat antaa myöten ja yhteislaulun ilo on suunnattoman suuri.

Tervetuloa hewiluolaan
posepose
Meitä oli loppujenlopuks siin bäkkäriin lähössä tosi iso porukka. Muistaakseni meit oli siinä minä, Willu, Hanna, Aura, Venla, Tiina, Olga, Linda, Laura, Jones ja toinen Laura kavereineen. Satu ja Tanja oli pyöriny siel Espalla aiemmin meijän kans mut ne lähti sitten himaan ku Tanjalla ei ollut ikää lähtee bilettää. Tiina ja Olgaki jäi sit bäkkärillä kyydistä pois kun eivät tainneet päästä sisään. Bäkkäril me sit hengattii ja chillattii ja sillee tapahtu kaikkee jännää. Yöks tai aamuks vielä sit Willulaan pasilaan ja ei tullu ees darraa.

Seuraavan iltan käytii Lindan ja Hannan kans Bar Looses tällä kertaa vesilinjalla tsekkaamassa Guild Of Passionin levyjulkkarikeikka. Hmm eikai siinä sit muuta. Kyseisen viikon perjantaina 3. pv sain vihdoin ja viimein kaikki kouluhommat palautettua koululle ja rauhan olis pitäny laskeutua maahan, mut itse asiassa stressaan vieläki ku tuntuu siltä et oon unohtanu jotain. Lähteeköhä tää koskaan pois? Illemmal sit Mervi pyys mut sen seuraks Molly Malonesiin ja siinä vietettiin ilta rattoisasti ekaa Suomen lätkämatsia toisella silmällä seuraillen ja rupateltiin mukavia.


9. pv helatorstaina lähin stadiin Mervin ja sen pojan kanssa kierrättämään Saksasta asti tullutta Michelleä ympäriinsä. Käytiin syömässä Hard Rock kahvilassa ja bongattiin Slashin nahkahousut ♥ Salaatti minkä söin oli sikahintanen ja mun yllätykseks tosi tulinen. Tai siis ainakin mun makuun kun en tykkää tulisista ruoista yhtään. Siitä sit käytiin Kampissa ja sit vallattiin yks hietsussa sijainnu kiva kahvila. Kaakaota kermavaahdolla ja mustikkapiirakkaa, omnom. Loppuilta sitten Mervin kämpillä, siemailtiin teetä ja fiilisteltiin Gunnareitten bootleggei youtubesta. Pidin myös elämäni ekaa kertaa kilpparia sylissä :)


Äitienpäivänä aamulla käytiin isän kanssa ostaa kukkia. Ite ostin pelargonia-amppelin mutsille parvekkeelle. Vein oman kukan kotiin ja sit mentiin Fammulle kakkukahveille, ja sinne tuli myös mun setä Kari ja sen vaimo Tuija. Näiden kestien jälkeen menin sitte mutsille viemään sen kukkasen ja paikalle tuli myös Jani perheineen. Tästä me sit lähettiin Jaanan luo Jokelaan, ja siellä me grillailtiin ja chillailtiin. Bliki oli Jaanalla pihatossa omalla pihalla joten kävin taluttelemassa mm. Sannia ja Venlaa pienet lenkit, ja sitten kävin ite ilman satulaa vähän ratsastelemassa. 5 kokoa liian pieni kypärä ja pinkit crocsit jalassa :D Oli tosi kiva ilta!


Bliki ♥


Tiistaina kävin Niinan kanssa ekaa kertaa kolmeen vuoteen kunnon ratsastustunnilla EVR:ällä. Lähettiin Niinan ja sen ridamaikan kanssa kolmestaan maastoon, ja menin Muumi nimisellä hepalla. Kävin myös elämäni ekaa kertaa vedessä hepan selässä, kun käytiin hiekkakuopilla kahlaamassa jossain lammessa :D Niinan polle Tepi tykkäs nii paljon vedestä et kauho apinanraivolla innoissaan ja loiskutteli sitä vettä kaikkien päälle <3 Sit muutama laukkaspurtti ja kerkesin jopa nelistämäänkin Muumilla jonkun verran, kunnes se meinas kiitää opettajankin ohi ja piti vähän rauhottaa tilannetta. Ah, ratsastaminen on ihanaa mut etenkin täällä ihan saatanan kallista.

Nyt ollaan viime päivät mutsin kanssa siivoiltu meillä lakkiaisia varten, ja kohta lähen kattomaan koululta ylppäreiden tulokset.. Kyllä mä uskon että pääsen ylioppilaaks, mutta silti jännittää nyt vielä kun saa varman tiedon siitä. En tiiä itkenkö onnesta vai juoksenko seinän läpi jos näin käy. Tän jälkeen sit ajotunnille ja myöhemmin tänään pienellä porukalla lähetään mökille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti