sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Into the light, and out of the blue


Tumblr_mb5tl6iogm1resu9go1_500_large

Mulla oli tosi kiva viikonloppu. Pe mökille faijan, Janin, Jennin, Aman ja kissojen kans. Ranskanpullukka Ama ei kyllä miellyttänyt kissoja yhtään, joten niitä ei voinut samoissa tiloissa pitää. Mistä koostuikaan tää mökillä vietetty aika? Voisinpa leikkiä erilaista ja kertoa sen kuvin, jotka ei tosin ole omia tai oikeesti lähelläkään totuutta :D


Police-academy-police-academy-24204237-1120-812_large
Pe iltana ei oikeestaan tapahtunu muuta ku Poliisiopisto

Large
La iltapäivällä Milleriin kaupoille
Img_162698_199179789_large
Tehtiin Jennin kanssa salaattia

Tumblr_m9s8a8zjaj1r363pgo1_500_large
Kunnostettiin pihaa
Tumblr_ljvao2rzhi1qcx6bfo1_500_large
Grillattiin
Large
Suomi vs. Ruotsi
Large
Iltalenkki metsässä
Large
Amandan uimareissu
Tumblr_m0qr6fxugs1r5dn73o1_500_large
Lehmiä
Large
Euroviisut
Tumblr_lxphfilo0q1qeft5ho1_400_large
Aamukahvi auringonpaisteessa

Sellasta settii. Tuli tossa mietittyä myös että millasta blokia haluisin itse lukea, jokasellahan on varmasti siihen kriteerinsä. Pyrin pitämään oman blokini sellaisena mitä itse lukisin, ja monesti luen omia postauksiani. Siinä ei oo mitään itsekästä, on vaa hyvä jos on ite tyytyväinen aikaansaannoksiinsa. Listaanpa tähän kuitenkin joitakin kohtia mitkä vaikuttaa mun valintaan jäänkö seuraamaan blokia. Näistä näkee myös hyvin mihin itse pyrin tän blokin kanssa:

 • Blogi on jo ensisilmäyksellä persoonallinen. Perusteinien tusinablokeja on aivan liikaa.
 • Ulkoasu on yksinkertainen ja persoonallisuutta mukaillen kuitenkin hillitty. Neonvärit ja räikeät kontrastit särkee silmiä, ite tykkään pehmeemmistä värimaailmoista.
 • Tykkään teemapostauksista ja siitä että ihmiset kertovat normaalista arjestaan ja kiinnostuksen kohteistaan.
 • Kannanottoja ja mielipiteitä saa olla, mutta mun mielestä niitä ei tarvitse tolkuttaa ihmisille aina ja joka tilanteessa. Ei ainakaan sellaisella "mä oonkin aina oikeessa" tyylillä.
 • Asiallinen ja selkeä kirjoitusasu, mutta en tarkoita että tekstin pitäis olla täydellistä kirjakieltä. Jotkin murresanat sun muut elävöittävät tekstiä, mutta niiden liikakäyttö häiritsee lukemista.
 • Isot kuvat ovat aina mukava lisä tekstin ohella
 • Kirjoittajan positiivinen ja tyytyväinen elämäntyyli on aina ollut mun mielestä tosi ihailtavaa. Hyvä mieli tarttuu lauseiden takaa ja inspiroi itseäkin raapustamaan jotain blokiin.
 • Yhteistyökumppanit mainosten ja ilmaisten tavaroiden ohella ovat mun mielestä täysin turhia, ja pilaavat monta hyvää blokia. Jää sellanen fiilis, että koko bloki on vaan kaupallinen juttu eikä omaks iloks tarkotettu.

Josko siinä ois jo tarpeeks. Ainahan näitä lisää löytyisi, mutta mun mielestä tossa tuli tärkeimmät ja olennaisimmat jutut esille! Kohta mutsin kautta pikkulenkille ja himaan seuraamaan lätkän finaalimatseja :)

2 kommenttia:

 1. En tiedä luetko sä jo mun blogia, mutta jos et nini kurkkaa ihmeessä! :D http://maybe-i-maybeyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon lukenut sun blogia rokkaribloggaajien kautta, mutta liityinpä nyt lukijaksi virallisestikin :)

   Poista