tiistai 17. syyskuuta 2013

Sama tyttö on hankkinut tatuoinninKuva kertoo kaiken. Siinä on tiivistettynä mun viimesen 5 vuoden unelma, tatuoituna mun nahkaan. En oikeestaan keksi tästä tosiaan muuta kerrottavaa, ku että tosiaan 14-vuotiaasta asti olen haaveillut kyseisesta kuvasta kyseisessa kohdassa. Missään vaiheessa ei haave oo muuttunut joten päätin pistää ranttaliks ja toteuttaa nyt kun mulla vielä oli rahaa. Tän jälkeen tosiaan köyhänä jatketaan ja käyttörahaa mulla ei ole yhtään enempää ku mitä oon varannut ens viikonlopun Tampereen reissua varten.

Vajaa puoliväli

Ton kyseisen kuvan tekemiseen meni kolmisen tuntia. Hintaa kertyi 250 euroa mikä ei ole paha mun mielestä, olin varautunut maksamaan melkeen puolisen tonnia tarpeen vaatiessa. Yks asia mikä tuli mulle vähän yllätyksenä oli se miten jumalattomasti tatuoiminen sattuu! Ensimmäiset 10 min meni itseä huijatessa että joku koittaa kutittaa selästä. Viimenen puoltuntinen olikin jo niin sietämätöntä tuskaa et vaa tärisin hartiat korvissa kivusta kankeena ja hakkasin apinanraivolla candy crushia puhelimella.


Perjantaina kävin mutsin kanssa serkun luona kyläilemässä. Mun kummipoika Riku täytti kesällä 2 v ja on melkonen hulivili. Mun sydän suli kun pikkupoika tanssi ja laulo gangnam stylee niin fiiliksissä. Ja se hämmennyksen määrä lapsen kasvoilla kun se näkee elämänsä ekaa kertaa kielikorun :DD

MinäVenlaKaislaLiina

Lauantaina siivoilin ja yritin tehä kaikkee hyödyllistä. Sit Hanna soitti ja sai mut ylipuhuttuu lähtee ruohisrockiin mut en tosiaankaa jaksanu laittautuu vaa vetäsin kengät jalkaan ja menoks. No tietysti sitte ku astun paikan päälle täysin perseen näkösenä, siellä on tuttuja enemmän ku mieleen ois juolahtanu. No ei siin jaksanu sisällä paskaa jauhaa joten mentii porukal ulos leikkimään ja Hannan kans bongattiin OSTOSKÄRRYT. Hohohoho muistoja muistoja sittehä lähettii ajelulle niiden kans :3 Juibe ja Venla heitti mut sitte himaan, kiitosta kyydistä!

1 kommentti: