tiistai 31. toukokuuta 2011

My way your way anything goes tonight


Kertokaahan muuten kuka muu on huomannut about 5 sekunnin kohalla alussa rumpujen tomin "päälle" äänitettynä Axlille ominaisen tahdikkaan suhahduksen? :D Kaikkea sitä huomaa kun syventyy rakastamaansa musiikkiin.

Oi oi oi! Tänään oli monella tapaa ihan huikean mahtava päivä, ja haluan jakaa sen juuri sinun kanssa joka luet näitä sanoja tällä hetkellä :)

Aamulla koulu alkoi yhdeksältä, bilsan koetta ei ollut vaan sen sijaan tutkielmien esittelyt muulle ryhmälle. Mä ja Venla näytettiin meijän ryhmälle meijän sunnuntaina väsäämä video gerbiileistä labyrintissä.. :D Kerran ku vilkasin oppilaita tuoleillaan ni ainaki puolet katto videoo suupielet korvissa... Awww tiiän et mun mukkeroiset on maailman ihanimpia <3

Ainiin, kävin kurkkaamassa mun portfoliosta arvosanat. Tehtävistä ja tutkimuksista oli kummistakin 9! Jes, yhdeksikön linja jatkuu bilsan arvosanoissa! :) Oon nyt tosi happy, kun saavutin sen mitä hainkin.

Koulun jälkeen matkalla himaan sitten jokkarissa poikettiin kattomaan martsarilaisten nurtsifutista. Tietenkin me sitten moikattiin vanhoja yläasteen opettajia, varsinkin Pirjopurjo köksänmaikkaa oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaan! Mulla ja mun kavereilla oli siis hyvinkin läheinen opettaja-oppilas suhde Pirjoon yläasteella, ei tarvinnut ku kävellä luokkaan moikkaamaan maikkaa ni se oli jo heti tarjoomassa meille jäätelöä :') Muistelen lämmöllä köksäntunteja, niitä lukuisia murkinoita pohjaanpalaneesta sitruunakiisselistä maailman herkullisimpiin jouluhalkoihin sun muihin. Nam!

No se siitä köksästä. Jäätiin Venlan kans puhuu Tainalle siihen, aikaa vierähti puolisentoista tuntia ja me ilkeesti kaapattiin Taina mukaan sieltä opettajien silmien alta ja juteltiin öööö vähä millon mistäkin. Himasta jatkoin historiankirjojen kera matkaa sitten suoraan mutsille. Istuin mutsilla optimaalisesti about viiteen ja sain tehtyä loput hissantehtävistä <3 Voi luoja ette usko millaselta lottovoitolta tuntuu kun sai tehtyä kirjan viimeiset tehtävät. Itse suoritettuun kurssiin kun kuului koko kirjan kaikkien tehtävien tekeminen... Hullu olin ku rupesin tommoseen hommaan. Edes huominen koe ei enää tunnu miltään tän vapauden fiiliksen rinnalla :)

Sitten lähin faijan kanssa suoraan mutsilta Jumboon. Pihalla oli ihanan lämmin ja kesänen fiilis muutenki, lähinki sit ettii Jumbosta itelleni jotai halpaa kesäriepua (mekkoa). Inhottaa ku kaikki on jotai maassa laahaavii maksimekkoja tai muute vaa ohuempaa kangasta ku raamatun sivut.. Ei löytyny siis hyvää :( Sen sijaan löysin jotain aivan uskomattoman ihanaa ihan vahingossa:


Voi kattokaa sitä <3 Oon aina kelannu et semmonen hapsullinen nahkarotsi ois vitun cool mut ne on iha hillittömän kalliita. H&M oli lukenu mun ajatukset ja mukaan tarttu 50 eurolla tommonen tekonahkanen jakku. Laitan heti huomenna kouluun ja toi lähti 100 % varmasti myös Lontoon reissulle mukaan :) Herranjestas mähän oon kahen viikon päästä Lontoossa :o Päätin tässä samalla et kattelen Lontoosta itelleni kesämekkoa/mekkoja + sit sitä mun pitkään ettimää valkosta bikermallista farkkurotsia.


Ps. Oon saanu ommeltuu kaks patchii mun farkkutakkiin kiinni! Oon ylpee itestäni :) Terveisin 7 arvosanan käsityön oppilas joka onnistui hajoittamaan sekä kankaan että ompelukoneen pariin otteeseen 3 tunnin aikana seiskaluokalla.

2 kommenttia:

  1. taisin nähdä sut siellä nurtisfutiksessa :) Taivaallisen ihana takki!!

    VastaaPoista
  2. Mä en tainnut nähä sua siellä :o Ja kiitos, rakastan tota takkia ihan liikaa :)

    VastaaPoista