perjantai 30. joulukuuta 2011

I don't need one more war


Voi että. Oon tosi onnellinen niinkin pienestä asiasta ku et Gunnarit on vihdoin ja viimein ottanu Civil Warin takasin settiin keikoille. Näistä tulee niiiin nostalginen fiilis ja iho on kananlihalla. Nostalginen siksi, koska se oli vuos '93 ku ne on viimeks tota rallia soitelleet livenä. Se näytti ja kuulosti pirun hyvältä sillon, ja niin tekee vielä tänäkin päivänä!

Juu tos oli jouluki ja silleen. Loma on menny himassa chillaillessa ja rentoutuessa, olinki oottanu jonki aikaa jo lomaa. Joululahjaks sain mm. suklaata, Mike Monroen kirjan, 5 levyy (Dio, Europe, Led Zeppelin covers, Judas Priest ja Whitesnake), yöpaidan ja ihanan villatakin. Oli sit jotai muutaki, kuten rahaa ja faija anto mun velat anteeks maksamalla mulle Judas Priestin lipun.

Candy toivottaa kaikille erittäin railakasta uutta vuotta 2012!
Tiistaina olin Lauran kans stadissa. Koluttiin uus ja vanha bäkkäri, morticia, tiketti, yks pizzeria.... Sellasta. Vanhast bäkkärist mukaan tarttu 10 kpl rottapiikkiniittejä, jotka oli vaan yht 3 e! Ne löytää joku kaunis päivä tiensä mun farkkurotsiin. Morticiasta ostin hammasta purren hienon hameen, hinta oli järkyttävät 59 e mut tykkään siitä hameesta niin paljon ettei tuo oo kyllä kaduttanut kun oli viimenen kappalekin. Yritin netistä ettii siitä kuvaa, joka oli mortician sivuil viel toissapäivänä vaan eipä oo enää. Saatte venaa seuraavaan postaukseen jos kiinnostaa nähä kuva tästä vaatteenriekaleesta, jahka jaksan semmosen ottaa.

Tyhjennettiin hairstoren hyllyt ku löysin vielä muutaman kappaleen sävyttävää hoitomaskia minkä tuottaminen on lopetettu jo vuos sitte :D Juu heihei vaan mammonat, imuroin sieltä sitten 6 purkkii niitä. Matkattiin nälän yllättäessä kampin lähel olevaan Sky Pizzaan (eiku Sky Express.. en mä muista. taivas kuitenki) syömään, ja oli kyl tosi hyvä mesta. Liian pienet tilat mut törkeen hyvä hinta/laatusuhde! Sai 3 omalla täytteellä jättipizzan + juoman vaan 6 e. Pitsat oli tosiaan niin isot ettei mun ja Lauran lautaset meinannu mahtuu samalle kahden hengen pöydälle..


Jees huomenna uus vuos vaihtuu varsin tiiviissä tunnelmassa ja sitäkin paremmassa seurassa. Vuos 2012 saa lähtölaukauksen sillä hetkellä ku Mike Monroe kavereineen astuu nosturin lavalle. Voisko parempaa toivoa :) Eli ens vuoden puolella sitten upcoming keikka-review. Kiitän ja kuittaan tältä vuodelta, kiitos kaikille lukijoille!


1 kommentti:

  1. toi pizzeria mis olitte kuulostaa ihan barbarossalta! pienistä tiloista, isosta pizzasta ja halvasta hinnasta päätellen :)) ja voi kyllä, se on paras paikka ikinä.

    ps. mäki olin stadissa tiistaina!

    VastaaPoista