tiistai 20. joulukuuta 2011

I'm dreaming of a white christmas

Hellurei ja heipähei, taas on aikaa kulunut edellisestä tekstistä. Tässä on ollut melkonen hulina nyt päällä, niin keikkojen kuin muidenki juttujen suhteen. Tai siis, tulevien keikkojen. Jääkaapin ovessa komeilee nyt kolme lippua, Judas Priestin lippu on vielä Alissalla ja Mike Monroen lippu tiketissä... Toivottavasti saisin sen verran rahaa joululahjaks, et saisin ostettuu itteni uudenvuodenkeikalle sisään.

Voi jeesus minä ja Laura ollaan järkyttäviä lusmuja koulus... Eilen lintsasin ekan tunnin tietysti ton Mötleyn lipun takii, sit tuli järkyttävä hedari ja aattelin et voisin nukkuu himassa pari tuntii jos se hellittäis ja mennä vikalle tunnille kouluun. Vaan ei, kotona sit huomasinki et Kuura oli ihan henkihieverissä verisenä ja heitteli kuperkeikkoja, eiku vaa eläinlekurille soittamaan ja varasin ajan puotilasta iltapäiväks.

Kaamos lähti reissulle mukaan, kun sille on tullut korvaan joku kasvaimen tapanen patti. No, sekin selvis että se on joku hyvälaatunen patti, eikä sille tarvinnu toistaseks tehä mitään sen kummosempia. Kuuralla epäiltiin kohtu- tai virtsatietulehdusta, joten se sai antibiootit ja kipulääkekuurin. Tavallaan sulosta ja tavallaan naurettavaa annostella tolle eläimelle jotai 0,1 ml antibioottimääriä :'D On se onneks vähän piristyny noitte lääkkeitten ansiosta, toivotaan et paranis kokonaan.

Ja tosiaan. Tänään sit ussantunnilla höpötettiin koko ajan ja Laura ylipuhu mut lintsaamaan liikantunnin ku se ite meinas jättää yh-tunnin välistä. Ja no, liikas ois ollu keilaamista eikä mulla ollu tasarahaa (eikä sen puoleen maikkakaan kuulemma ite ollu ees paikalla, score!). Lähettiin siis Lauran ja Anniinan kanssa manniin hiippailemaan. Ekana aateltiin mennä syömään ja koluttiin kaikki ruokamestat läpi. Päädyttiin kiinalaisen puolelle istumaan niin että mä ite tilasin steak housesta hawaijinleikkeen, Anniina ja Laura söi kiinalaisen buffetista. Saatiin kuningasidea maistaa siitä pöydän maustekorista jotai punasta chilitahnaa ja voi jeesus se oli TULISTA. Lieskat lenti varmaan puol tuntii sen jälkeenki vaik maistoin iha veitsen kärjellä vaan... Tästä innostuneena käskytin Anniinan hakemaan wasabitahnaa samaan syssyyn, mut ei se ollu yhtä paha.

Suunnattiin ruhtinaallisten aterioiden jälkeen K-kenkään "läpäl kokeilee rumii kenkii". No, tuloshan oli siinä et mukaan lähti randomilla 8 cm korolliset nahkabootsit... Hups. Tosin mun entiset rakkaat mokkanahkabootsit kyl meni rikki viime viikolla kun niistä irtos pohja päkiän kohilta, et tuli nuo kyllä ihan tarpeeseen. + mulla on rutosti aikaa opetella kävelemään koroilla ennen vanhojentansseja! :D

Niinjuu, ostettiin mulle myös tanssikengät täs viime viikolla. En tiiä miten helvetissä meinaan pitää ne tanssien aikana jalassa, varmaan pitää ottaa rulla jesaria mukaan ja teippaa noi monot jalkaan... Muute ne lentelee ku leppäkeihäät ja ties kenen syliin o.o

Tanssikengät

Ahhh aiheesta miljoonanteen GN'R on ruvennut kiertueellaan vetää Civil Waria livenä, varsinkin viimesimmän keikan veto ft. bassossa Duff McKagan on jotain niin nostalgista ai saatana ♥
Musasta puheenollen, sain mun serkulta tänää postissa 6 hanoilevyy jotka on ollu semmoses boksissa! Jees ja hinta oli ruhtinaalliset 10 e, kelpas :) Two Steps From The Move ja Back To Mystery City mul oli jo omasta takaa, joten annoin ne Janille aikasena joululahjana. Kylhän nuo näytti kelpaavan sille :) Ostettiin faijan kans joululahjoi kaikille lauantaina, ja sain valita myös itelleni joululahjat siin samalla. Sanon tähän mennes et paketista tulee 5 levyä, mutten vielä paljasta mitkä. Heh, tuskin ketää kiinnostaa mut hähääh! >:)

Huomenna aamulla ois vuorossa taas tanssiharkat. Pitäs ilmottaa itteni vanhojen jatkoille varmaan tos torstaihin mennessä, tiedä sitte missä semmosetki järkätään mut anyway. Laitan tähän loppuun vielä söpön kuvan Candysta, siit alkaa tulla jo iso tyttö :) Kattellaan sit tos jouluna tulee varmaan uutta postausta, joten siihen asti näkemisiin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti