keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

All we hear is radio ga ga

Oukkidoukki. Oon nyt saanu tosi hyvin koulurytmistä kiinni näin jakson alussa, parempi myöhään kun ei millonkaan ku kohtaha se koulu loppuuki tältä erää... :D For real, oon tehny jopa matikanläksyt ekaa kertaa moniin vuosiin. Se on jo oikeesti paljon! Itelläkin hyvä mieli kun tekee annetut tehtävät :) Okei se niistä ilonaiheista, tosiasiahan on että joudun luultavasti uusimaan edellisen ruotsinkurssin koska en jaksanu tehä portfoliota loppuun koskaan.. Lohdutan itteeni nyt sanomalla et se kurssi meni kyl muutenkin päin vittua, on ihan kertauksen tarpeessa.

Lauantaina kävin Jumbos Venlan seurana, ostin jännän korvakorun joka osottautu kuitenki tosi epäkäytännölliseks, yllätys yllätys... Se oli siis semmone ketju missä oli koukut päissä, näyttää törkeen hienolta mut onnistun koko aja nykäsee sen irti korvista. Seppälästä ostin coolin metallinhohtosen hopeisen kynsilakan joka koristaa nyt kynsiä, tykkään aivan helvetisti! Vielä kun sais pinkkiä metallinhohtosena ni tuitui ♥ Lisäks mukaan tarttu sit alus- ja yövaatteita ja yli-ihana pörrösen lämmin porsaanpunanen aamutakki alennuksesta :)


Heidi tuli meille ekaa kertaa tos maanantaina ja aika hurahti sen muutaman tunnin aikana ihan törkeen nopeesti. Puhuttiin kaikkii henkeviä ja suunniteltiin lauantain reissua stadiin leffaan. Tiistain sit kävin kampaajal leikkauttaa hiuksii takasin malliinsa ja tänää värjättii
 juurikasvu pois. Huomenna saahaa koulus kokeita takas, en oota niitä kovin innolla. Mut viikonlopusta tulee kyllä mukava, keikkaa ja kavereita ja jee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti