keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Sleep with one eye open gripping your pillow tight


Tumblr_m033h0js4k1qedpa8o1_1280_largeHmm tää päivä ei ookkaan menny iha yhtä ruususesti ku eilinen. Edelleen ite fiilis on hyvä, mut kaikkee muuta paskaa tässä koettelee miun herkkää olemusta. Nyt vaan kaksin käsin kiskon särkylääkkeitä kera kahvin vai miten päi se pitäis sanoa.

Nykyään jostai kumman syystä unettomuus on ruvennu vaivaamaan. Okei mun unirytmi on aina ollu herkkä, mut viimeset pari kuukautta on menny huonosti nukkuessa ja aivan vitun aikasin heräillessä. Yleesä nää kaikki vuodet oon ollu semmone et ku kerran nukahan, nukun ku tukki aamuun asti heräämättä kertaakaan. Nyt oon ruvennu heräämään monta kertaa yössä aivan saatanan väsyneenä enkä saa enää unta.


Tumblr_luiqhr4vf11qfiuz5o1_500_largeViimeki yönä heräsin puol neljältä ja nukahin varmaan vasta vähän ennen kuutta seuraavan kerran.. Voitte vaan arvata miten kävi herätyskellolle ku se pärähti soimaan klo 6.45! Tuliki sitte kiire nousta sängystä tuntii myöhemmin ja selvitä dösärille kymmenes minuutissa, mut kyl kerkesin. Tosin variksenpelättimen näkösenä, mut kuka mua nyt ei ois jo joskus nähny aivan naturellina.

No enpä tietenkään kerennyt aamupalaa siinä syömään, ja siinä 11 maissa ruokalassa iski ahdistus kun huomasin lautaseni olevan täynnä janssoninkiusausta. Ja kyllä, sitä kiusausta voi todellakin vastustaa, aivan järjetöntä paskaa! Inhoon anjovista :( On se muuten kumma kirous et aina keskiviikkosin on se paskin ruoka koulus koko viikosta, sattumalta kyseinen päivä on myös ainoa jolloin pitäs jaksaa istuu kaheksasta neljään koulussa. Vittu. Millä ravitsemuksella jos sielä on aina jotai paskaa tarjolla? Kyl sit muina päivinä on iha jees ruoka, tyylii vaik kalapuikkoi ja perunamuusii tai jotai.

Yhen mais sitte iski jo vitunmoinen hedari. Aattelin etten halua poissaoloja turhan takia jo tokana päivänä ku uus jakso on alkanu, joten sinnittelin. Sinnittelin sen jyskytyksen kanssa tosin vähän yli kolmeen, sit ei auttanu muuta ku sanoo heipat ruotsinmaikalle. Oli kyllä ihan aiheellistakin, kun dösärillä seistessä jouduin peittää silmät ku koski niin saatanasti päähän, sama jatku tääl himassakin. Tulin sisälle, laitoin kaikki verhot kiinni ja kämpän mahollisimman pimeeks + aurinkolasit päähän, pimeys helpottaa vähän. Tää saattaa myös johtuu siitä etten oo saanu syötyy kunnolla mitään, joten nyt söinki ku pieni porsas himassa kamalaan nälkääni.


Mut minuahan ei lannisteta saatana! Vaik hedari mut koulupäivän päätteeks nujersikin, piän lipun korkeella ja meen kuuelta kattoo vaskiklubiin bändejä, kuuntelee musaa ja näkee kavereita. Saa nähä mitä keksin viikonlopuks vai keksinkö mitään. Ainii, kohta on Priestin keikkaki, oon nii venannu sitä! ♥1 kommentti:

  1. Me kun ollaan jälleen evakossa koulusta (tuplaevakot!) niin kaikki 8. luokkalaiset on siirrettty Mercurian lukioon ja sillä on ruoka ihan älyttömän hyvää, kuulemma tulee fazerilta ne ruuat, joten on hassua, miksi ei muissakin lähistöllä olevilla lukoilla voisi olla samaa ruokaa.
    Judas Priest on kyllä todella hyvä ja juurikin tuo Turbo Lover on yksi lemppareistani :)

    VastaaPoista