lauantai 21. huhtikuuta 2012

Don't you take it so hard now

Juukelispuukelis että sellasta illanviettoa... Vähän dramatiikkaa viikonloppuun, eihä elämäs ois muute mitää jännitystä vai mitä? :D Perjantain lähin vitunmoises vesisatees Haagaan Heidin, Kaislan ja Ainon seuraks tsekkaa Sinner's Ginin ja Muddy Bonesin. Ilta meni siin rattosasti jutustellessa ja mulla oli hyvä ja energinen fiilis.

Nonii ja sit tää päivä on menny aamukuudelta noustessa (kissa♥) ja venatessa oikeeta actionii. Kävin mutsilla ja kolmelta lähin stadiin ja treffasin Heidin ja Mikon finnkinos. Lunastettii leffaliput titanicciin ja mentii kamppii käymää matkahuollos + kaupas ja siit sit forumiin ottaa Heidille reikä korvaan. Tän jälkee Eliaski sit ilmaantu paikalle ja suunnistettii takas finnkinoon. Se tunne kun ohimenevän auton avoimesta ikkunasta kuuluu "Vittu te ootte rumii!", ah sitä repeemisen määrää ♥


150711_173365996118897_100003364944984_261764_531600583_n_largeMentii teatterii sisää just sopivasti ennen ku leffa alko ni ei tarvinnu trailereit tuijotella. Mutustin koko sen helvetin kolme tuntii popparii ja karkkii koko ajan, en oo varmaa ikinää leffas syöny niin vitusti :DD Puoles välis mul sit petti pokka ja itkut tirahti, jotka jatku vähä on-offina ihan loppuun asti. Itse asias siin viimesen tunnin aikana ku leffas oli paniikki ja pakokauhu, se tarttu muhunki. Itkin hillittömästi, liimauduin hikisenä penkkiin kiinni ja tärisin iha hysteerisenä :D Toisinsanoen mikskä sitä nyt kutsutaan, paniikkikohtaus. Onneks oli tutut ihmiset ympärillä ni ei tarvinnu pelätä henkensä puolesta vaikka tunsin kyl jo hukkuvani itekki x)

3D ei toiminu leffassa tietenkään aivan yhtä hyvin kuin sitä varta vasten tehdyissä, mutta kyllä se oli ihan jees lisä. Välillä se vähän häiritsi ja toisaalta välillä eroa ei huomannut tavalliseen ollenkaan. Mut kyl se oli ihan hienoo nähä tommone klassikko ihan teatterissa isolta kankaalta :)


Leffa jälkee sit kävin hesest pikapurtavaks hampparin (Maidenia muistellessa ja siitä oppineena suolatankkaus kannattaa ku on vähänki heikko olo). Leffast tosissaan siis jäi mulle törkeen hyvä fiilis mut ehken mä näyttäny samalta, Eliaksen sanoja lainaten mun meikit oli ku Alice Cooperilla :D Käytii sit viel kaupas ja käveltii steissille ja tulin himaan. Sellasta. Ei täs muuta mut ihmettelen vaa et millä mehuilla jaksan huomenna vittu sitä Priestii mennä kattoo? :DDDD Iha mielenkiintonen kysymys...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti