perjantai 7. syyskuuta 2012

Fuck all night and party all day


Oon täs onnistunu sairastuttaa itteni jotai kautta. Tai no, miten tätä nyt kuvailis, on-off flunssa. Välillä pukkaa päälle nii pahana et päätä pakottaa ja tuntuu et pimahan, ja toisaalta mul on välil tosi terve olo. Ei täs oikee ihmeitä oo taaskaan, huomenna treffaan Heidin meillä ja sit myöhemmi lähetää kattoo Recklessei tavastialle.

Keskiviikkona meil oli koulus yberhieno abien yökkäripäivä. Eli siis kouluun tuli raahautua jossai pyjamas, kalsareis, alasti... Mite vaa kuha liitty yöpukuun ja nukkumiseen :D No meikäläinen edusti siel päästä varpaisiin vaaleenpunasena. Kuvii tulee tänne myöhemmin, taaskaan niitä ei oo mun hallussa...


Myöhemmi illal sit käytii Venlan ja Sadun kans noutaa meille liput tonne huomiselle, ja siitä sit arabiaan tsekkailee bändei. Sporas Heidi liitty joukkoon, ekana pändinä paikan pääl oli The Riot Soul jota en ollu ennen nähny. Sit tuli viel Cherika, jonka jälkee lähin nälissäni kaupoille. Arabial tsekkailtii viel Scene D' Chryme, ja sit piti lähtee himaa kohden.

Eilen kävin kattoo Lauran ja Joneksen kans ilotulituksii hietsus. Oli tosi kiva ilta! :) Sori nyt ei oo taas enempää kerrottavaa, jatkan illanviettoa ja yritän tervehtyy huomiseks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti