sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Sipping a drink and feeling fine

Jopas on ollu iha saatanan randomit päivät tässä voijeesus. Eilen lähin espalle kattoo bändei. Paikan päällä näky ties ja vaikka ketä kavereita sieltä sun täältä, aina on mukavaa nähä :) Istuin melkee koko päivän espan lavan alla tuulelta ja sateelta suojassa, kuulee kuitenki suht hyvin ja nii :D Mitäs pändei siin nyt tuli nähtyy.. Cherika, Philadelphia Dynamite, Muddy Bones, Scene D' Chryme, Guild of Passion ja Shiraz Lane.

Vielä randomimpaa oli se et päätin extemporee lähtee Heidin, Kaislan ja Mihaelan mukaan nurmijärvelle ryyppykekkereihin Heidin luo. Ilta oli just jees, laulettii singstaril, syötii ja juotii. Mä taisin kyl vetästä pari viimestä lonkeroo ja rommikolan turhan nopeesti ku seuraavat kaks tuntii halailin lattiaa... Muistona näistä hetkistä koko kroppa mustelmilla. Enpä oo muute koskaa ollu noin jurrissa voi luoja. Laitoin ihkukännitekstarin Lauralle joka soitti mulle just sillo ku itkin lohduttomasti enkä ees tiiä miks. Ihanaa. Oltii jossai vaihees kans pullonpyöritystä pelkillä totuuksilla. Kaikki enemmän tai vähemmän kuutamolla sitte ylty puhumaan loppujenlopuks kaikesta kaksmielisyyksistä.


Aamul heräsin jo ysilt vähä yli 4 h yöunien jälkee ja lähin iteksee muitte nukkues jo yhentoist dösäl himaan. Ei täs nyt mitää sen kummosempaa ihmeellistä, nyt on vähä paska olo. Henkisesti, ei mitenkään liity eiliseen vaa iha kaikkee muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti