torstai 27. joulukuuta 2012

Gonna find out who's naughty or nice


Mitenkähän tän asian nyt kuvailis... Nukkuminen on yliarvostettua vai häh? Tää on taas näitä öitä kun nukun ruhtinaalliset 2 tuntia. Oon siis ollu jo ennen viittä hereillä ja vitut tulin sit koneelle ku ei oo muutakaa. Tosissaan käykää tsekkaa meitsin henk.kohtane esittely tuolta Officer-osiosta yläpalkista!

Joulu meni mukavasti, kun saatiin Fammukin meille sairaalasta :) Aattoilta oltiin ihan meillä Fammun, faijan ja Janin kesken. Lahjaksi sain yhteensä 250 euroa johon olen enemmän kuin tyytyväinen, koska suurimmiltaosin tahdoin kuitenkin lahjaksi kahisevaa. Lisäks sitten sain pari yökkäriä, suklaata, karkkia ja Duff McKaganin "It's So Easy - Ja muita valheita" -kirjan. Ennen joulua sain tavallaan joululahjoja, tai sellasiks mä ne luen ite. Faija antoi siis tilipäivän jälkeen rahnaa ja kävin ostamassa tarpeellisia juttuja kuten mm. toppahousut ulkoiluun, uudet talvikengät ja aluslakanan.


Joulupäivän vietin Janin ja mutsin kanssa taas ruokaillen joulumurkinoita. En tiä miksei monet tykkää kinkusta tai mistään laatikoista, mut musta ne on tosi hyviä. Etenkin lanttuloota! Perinteisesti mutsi oli tehnyt myös luumukiisseliä jälkkäriks, nami :) Eilen tapanina sit haettiin taas Fammu sairaalasta isän ja Janin kans, ja lähettii sedän luo käymään Kellokoskelle. Sielä kolmatta päivää vallan loistavia jouluruokia ja kivaa tunnelmaa ♥


Tänään onkin lähtö Tupikseen, tai no siis Joensuuhu junal. Onneks sielä sit on ainaki aikaa nukkuu jos en muuta keksi. Tai lukee tota uutta kirjaa. 
Ainaki matkaevästä riittää ku on suklaata sun muuta. Harmi vaan kun kurkku on tullut kipeeksi, en tahtois sairastua heti joulun jälkeen. Täytynee kohta käydä hiljaa lämmittämässä glögiä ja toivoa ettei faija herää..

Ainiin, eilen huomasin melkeinpä huomaamattani ottamaan sedän perhetuttujen kaksi gerbiiliä meille. Uudet asukit saapuvat muuton tieltä tammi-helmikuussa. Mikäs siinä, tietenkin olen valmis adoptoimaan uusia lapsia jos ei kerpu-paroille ole kotia tiedossa! Mulla kyllä tota terraariotilaa riittää, kun tälläkin hetkellä on 2 terraariota täysin tyhjillään ja duna on kellarissa.


Lakkasin tossa puolenyön maissa kynnet uudella tavalla. Tai siis vanha juttuhan tää lakkausmenetelmä on, mutta mä en ollut kokeillut. Mikskä sitä sanotaan kun häivytetään lakkaa pikkuhiljaa? Öö.... Liukuvärjäys! Joka tapauksessa mulla on mustalla pohjalla kärkeä kohti häivytettynä sinistä glitteriä, tuli ihan hienot siihen nähden et uteliaisuudesta rupesin taunona kokeilemaan :) Kuvaa laitan ensi postiin, nyt en jaksa kaivaa kameraa kun se on jo pakattuna reissuun.


Nyt taidan kyllä siirtyä keittiön puolelle, nälkä kaivaa sisuksia sen verta ja kurkku huutaa kuumaa juotavaa. Voi olla että tämä postaus jää vuoden viimeiseksi, joten varmuuden vuoksi toivotan nyt kaikille lukijoille mahtavaa uutta vuotta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti