sunnuntai 6. tammikuuta 2013

No one else can heal your soul

Huono kuva mut liukulakkaus
Loppiainen. Pitäskö sillon polttaa kynttilöitä tai jotai semmosta? Ei mitää hajua. Otin jouluvalot pois ikkunoista, vein mutsille kahvia, pesin 2 koneellista pyykkiä, kävin suihkussa, tein salaattia ja Kaija-tädin opettamaa vuoka-rompottia, tyhjensin astianpesukoneen, heitin turhat & käyttämättömät safkat jääkaapista veke (kuten avattu kermavaahtopurkki ja pari vuotta vanhaa soijakastiketta) ja siivosin kissojen huussin. Normiarkea jos sanoisin. Kerkesin mä tossa päivällä muutaman tunnin telkkariakin kattomaan, mm. Napapiirin sankarit faijan kans :)

Tosiaan nyt ois joululoma jo ohi. Huomenna taas kouluun ahertamaan, opolle setvimään mun loppuvuoden kurssihuolet sun muuta virallista asiaa. Koulun jälkeen mutsi tulee varmaan meille maistamaan mun ruokia ja palauttamaan kahvilainat. Myöhemmin viikolla pitäis ostaa uus pyykkiteline ja lisää kissanhiekkaa, + tietenkin pestä se niitten pyhä paskahuussi.


Joo 27. pv mäntii junal Joensuuhu ja voi vittu VR aka Varastamme Rahasi. Lipuntarkastukses mutsin eläkekorttia ei ees kysytty, mut mun opiskelijatodistus koulun leimalla ei kelvannut. Olis pitäny olla se vitun KORTTI, muuten en oo opiskelija. Ne sit vittu rahasti mua siitä reissusta 70 e lisää, muutamaan otteeseen siinä tuli haistateltua. "Joo Joensuus saat sit siitä opiskelulipusta rahat takas vuorokauden sisäl" = Joensuun aseman lipunmyyjä toteaa että mun kummatkin liput on merkattu käytetyiksi joten en saa rahoja. Joo kyllä vittu minähän olen niin kroisos että matkustan kahdella lipulla satasen arvoisena junalla. Antoi hyvitykseksi paluumatkalle kahvilipukkeen junan ravintolavaunuun, joka sekin meni umpeen 31.12.2012. VITTU LOISTAVAA! -.- Huomenna vihainen soitto tohon paskalaitokseen ja vaadin mun kaikki rahat takas ja hyvitystä. Iha ku jokasella opiskelijalla ois varaa tommoseen?!? Sinne meni joulurahat.


Käytiin mummolla kahvilla. Tän jälkee sit Kaijalle, minne mun mukana samas junas tullu Noora majottui. Karita ja Teemu ootteli meitä paikan päällä. Monet useesti ihmettelee miten hengailen itteeni nuorempien kanssa (täs tapaukses 14, 15 & 13 v.), mun mielipide asiaan on et ikä on vaan numero. Mulle on aivan sama pelaanko wiillä 9 vuotiaan serkun kanssa vai käynkö baarissa huastamassa kolmekymppisten seurassa.

Ihmiset ei taho naamaa blogiin.
Kahvittelua
No mitäs me sitten. Pari päivää istuttiin kaijan luona, pelattii pleikkarii, katottii telkkarii, selattiin tubesta STP:tä, käytiin mun enon Iikon ja kummitädin Liisan luona ja kerran myös koiran kanssa ulkona. Jodaa tulikin kova ikävä, rakastan kääpiöpinsereitä yli kaiken ♥

Olin yhen yön Jannulla Heinävaaras. Pelattii viittäsataa korteilla pitkästä aikaa, katottii leffaa ja tehtiin tortilloita. Uus vuos vietettiin Annilla Ilomantsissa. Anni onki mun toinen kummi, joten se tarjos mulle lonkeron paikallisessa baarissa kun olin kerranki täysikänen :D Illemmalla sitten syötiin mahat täyteen muikkusia ja sultsinoita sun muuta hyvää, ja ammuttiin muutama raketti. Tuli siinä katottua myös ennätystehdasta töllöttimestä, ja mulla oli saatanan kylmä. Vuos vaihtui sängyssä maatessa ja tietokoneen kelloa tuijottaessa kun muut jo nukkuivat.

Mie ja Jannu :)
Huppariläskit.com
Seuraava päivä oltii myös Annilla. Käytiin Haukivaaras varpojärven pirttejä kattomassa kun mutsi ei ollut toista valmiina vielä nähnyt. Suojakelillä Nissan sitten juuttui poislähtiessä mäkeen, ja siinähän ootettiin tunti hangessa avun tuloa. Onneks mulla oli se Duff-kirja, niin aika kulu lupposasti :D Maalaishengessä traktori vetäs meijät takas tielle ja päästiin takas Tervaniemeen Ilomantsiin. Kävin räntäsateessa tunnin lenkin Nita-beaglen kanssa lenkillä, siinä onkin vasta lutuinen possu-mummeli :)) Keskiviikkon sit Anni heitti meijät Tupikseen mummolle ja oltiin siellä yö. Asiaankuuluvasti kävin jälleen iltalenkillä tsuumailemassa Tuupovaaran koulua jne, siitä sitten Liisan luo josta tultiin yhessä takas mummolle.

Lähtöpäivänä kipastiin vielä mun ukin haudalla ja jatkettiin siitä Biikka-tädin luo. Vetelin napaani kaalikeittoa ennenku meijät heitettiin junalle. Kova ikävä kissoja kohtaan päättyi kun sain omat karvamönkijät syliin :) ♥


Eilen kävin Hannan ja Auran kans bäkkäris kattoo Santa Cruzia. Ihan kiva meininki, mut kotiintulo kesti jäisistä olosuhteista johtuen 1,5 tuntia. Ei mul muuta, rupeen koisaamaa. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti