lauantai 1. joulukuuta 2012

He had his fist up in the air


Noniin nyt näin lauantai-aamusta laittelen kuvia tänne hyvällä mielellä :) Tuo kyseinen kuva löytyi netin syövereistä, matskua viime kesän Sonispheresta. Antti-myrsky (tai Antti-tuisku niiku faija sano) toi meille lumen ja nietokset, unohtamatta entistä parempaa joulumieltä. Kuvapitoinen postaus, ei tässä oikeen muuta kummallista. Myöhemmin päivällä vien Moccan ulos valjaiden kans ihmettelemään lunta, se kun ei oo koskaan sitä vielä nähnyt :D

Aamuntoivotukset by Candy
"Pikkumieskin" (4,8 kg / 7kk) on vielä höyhensaarilla. Matot rullalla koska kissaralli :DDD
Ei näy kovin hyvin kuvasta mutta hailakan violetit kynnet kullan sävyllä ♥

It's me, Mario!
Siinäpä jonkun verran tän aamun tunnelmia. Tosissaan noista kynsien maalaamisesta, mulla on joku fetissi laittaa mun kynsiä. En kuitenkaa oo viilaamas 24/7, mut siis rakastan kynsien lakkaamista ja mulla on varmaan 50 eri kynsilakkaa.. Jotka on kaikki ahkerassa käytössä. Nää lakat on uusimmat, noihin on käytetty 3 eri lakkaa :) Kaveritkin jo tietää että mä olen se jolla on kynnet laitettuna. Okei aina ei jaksa ottaa vanhoja lakkoja pois, etenkin kun noi glitterlakat tuntuu olevan semmosta betonia ettei oikeen lakanpoistoaineetkaan tunnu irrottavan niitä..... Lisäks tossa kuvassa näkyy kun oon lakannu reippaasti yli. Lakkaan aina mieluummin vähän yli kuin et jättäisin ns. nudereunat. En tykkää jotenkin se näyttää mun mielestä vaan ihan kamalalta. Noi ylijäämät lähtee kuitenkin käsiä pestessä / suihkussa sitten pois hyvin.

Seuraavaks on aika esitellä teille blogin lukijoillekkin tää meijän uusin tulokas, Santeri! Se on nyt täs parisen viikkoa meillä asustellut ja vihdoin ruvennut syömäänkin. Leopardigekosta on siis kyse jos joku ei vielä asiasta tiennyt :D Hännästä näkee miten herra on saanut napaansa täytettä kun on madot maistunut. Aika luikkuhan se on vielä, mut kyllä se tosta isoks pojaks kasvaa.


Noissa vikoissa kuvissa on siis Santerin asumusta tällä hetkellä. Se ei tosissaan tarvi ku noin pienen tilan, eihä koko elukka oo vielä ku joku 5 cm pitkä. Se vaan ahistuis isosta ja avarasta tilasta joten pikkuboksi riittänee sillä vielä puoli vuotta ennen kuin vaihto isompaan. Boksissa on tällä hetkellä alustana talouspaperia, Codetabs laatikko piilopaikkana lämpimässä päädyssä lämpömittarin vieressä. 
Kivikupissa on sitte kalkkijauhetta.

Viilees päässä on tekokaktus, matokuppi, wetbox ja juomakuppi. Lämmintä päätyä lämmittää lämpömatto (muistaakseni 16W) ja päivänvaloa simuloi tuo pikkunen pöytälamppu. Kummatkin toimii ajastimella. Lämmin pääty on mittarin mukaan n. +32 lämmin, pohja tietysti hieman lämpimämpi :) Candy tykkää olla mukana hoitamassa Santeria kuten näkyy :'D


Hmmm ei tuu mieleen muuta Santerista. No se täytti tossa 26. pv kuukauden, ja sille on tullut vähän noita pilkkuja jo päähän. 
Tuitui mun pikku dinosaurus ♥ Harmi ettei toi väritys pysy tuollasena, siitä tulee siis ihan perus mustapilkullinen keltasella pohjalla. Mut hieno poika se on silti <3 Tähän loppuun vielä enemmän tai vähemmän mun jouluista mieltä lämmittäviä kuvia.

3 kommenttia:

  1. Älyttömän magee letti siul & muutenki nice blog lady! :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no kiitos, itte asias tossa kuvassa toi valaistus vääristää tosi paljon väriä mut joo :D

      Poista
  2. Sun elukat on ihania!!! Tuo lisko näyttää ihan lelulta. :D

    VastaaPoista