keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Feelin' like a space brain one more time tonight


Hommasin tänään Maideniin liput ens kesälle. Hyvä et jaksoin nousta sängystä ajoissa, mut olinki jo tokana lippujonossa. Nyt loppuilta on kulunut näitä kyseisiä keikkoja kattellessa. Tai no jos tarkkoja ollaan ni Skid Row vasta lähestyy loppuaan ja sitten jatkan Gunnareilla. Pakko taas sanoa, en malttais millään venata muutamaa viikkoa helmikuun ihanimpaan päivään....

Torstain hengasin koululla pari tuntii ylimäärästä koska Tiina tuli tutustuu meijä hienoon kouluun. Oli taas kiva nähä! Ylipäätään oon tyytyväinen koska oon ruvennu sosiaalistumaan enemmän, vaikka kirjotukset sun muut kouluhommat viel painaakin päälle helvetisti. Enkä tietenkään osaa olla stressaamatta, mites muutenkaan..


Lauantai. Worst. Hangover. Ever. Onneksi hese sponssas ja roskaruoka pelasti. Pullo Jackia ja salmaria tais olla liikaa. Mut oli kyl helvetin hauskaa sekoilua, täytyy myöntää! Heidin luon tosissaa olin taas Kaislan ja Mihun kera perjantain, laulettii singstarii, syötii kakkua ja katottii kaks silpomisleffaa. Ja olin kyllä aivan saatanan kännissä, for real.. No kroppa ei sitä kestänykkää ja lauantaina kärsin sit senki eestä.


74336_568651663148444_1405229785_n_large

Yleisesti ottaen juomisesta ja päihteistä. Kulutan mieluummin rahani muuhun. En nää siinä vaan käytännössä loppujen lopuksi muuta järkeä kun satunnaisen "hauskanpidon", ja tässäkin less is more ja yleensä juon vaan ns. seurajuomana jotain. Nekin on yleensä lonkeroita sun muita laihoja litkuja, lukuunottamatta viskiä johon oon ihastunut. Nyt oon elämäni aikana ollu tasan kahesti humalassa, kummatkin sitäpaitsi laillisessa iässä, eikä mulla ole mitään hinkua kokea niitä hetinytuudestaan.

Sit ku jotku miettii et on jotenki nössöö olla juomatta, absolutisti, sober... Miten sitä ihmiset ikinä nimittääkin. Ei mulla ole mitään totaalikieltäytymistä päihteisiin, mut suosin terveellisiä elämäntapoja. Oon nähny elämäni aikana liikaa esimerkkejä mihin päihteet voi johtaa. Mulle on ihan sama mitä musta ajatellaan jos en satu vetämään lärvejä joka viikonloppu. Se on teinien homma, enkä alennu samalle tasolle.


Sunnuntain sit kävin tsekkaa Miraa ja Willua pasilas. Sen parituntisen ajan siinä oltiin ja röhnöiltiin, syötiin pizzaa ja katottii Robin Hoodin tuottaria. Jäi mieleen joku random kohta missä mies laittaa naisensa kaivamaan jotai kulta-aarretta, tuli iha mieleen Gold Diggin Whore.


Melkein ennennäkemätöntä materiaalia. Vuodelt nakki ja makkara, oisko 2008. Kattokaa ku olin joskus ruma ja pieni.


Tekee mieli pitkästä aikaa soittaa kunnol skebal. Just tos viime viikol ku raivailin huonetta ja löysin kaikkii vanhoi tabei ja nuottei... Hirmusesti muistoi yläasteelta ja musakursseilta. Täs soittelin beissii (skebal, jee oon tosi uskottava :D) kaikkii Gunnareit kute Paradise Cityy, My Michellee ja Comaa. Ihme ja kumma muistan suurimman osan niistä ulkoa mitä sillon opettelin. Pitäis kattoo netistä lisää ja tulostella. Soitan ihan liian harvoin suhteutettuna siihen valtavaan hyvänolon tunteeseen mitä se mulle tuottaa.


Koulu on nyt vihdoin loppu. Siis sen opiskelun osalta. Tai siis enää ei oo oppitunteja. Eli ei se oikeesti oo. Tässä on nyt koeviikko, pitää tehä rutosti prelejä ja sit viel ne ite kirjotuksetkin. Sit se vasta on ohi. No, jatkan ton keikan tuijottamista joten heissulivei!

6 kommenttia:

 1. Olisitpa kuollu alkoholimyrkytykseen. :)))))))9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveitä tommoset anot jotka tulee jtn paskaa kommentoimaan :c

   Mut tässä ois sulle haaste!:)

   http://bettystix.blogspot.fi/2013/01/rockaria.html

   Poista
 2. Moi :) löysin tän sun blogin tuon edellisen kommentoijan blogin kautta, ja tykästyin :D Musiikkiaiheisia ja rokkaavia blogeja tuntuu olevan niin vähän, että on riemastuttavaa löytää uusia. Ja sulla on vaikuttava kokoelma bändeiltä kerättyä kampetta( siis noi plekrat yms)!
  Aloin itsekin pitää blogia jokin aika sitten, jos kiinnostaa käydä katsomassa niin osoite on http://taikamatonkyydissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hyvä musiikkimaku sulla :3

  http://vapaudenhuuto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi :) Monelta meinaat mennä jonottaan sinne Slash keikalle? kun mietittii kavereiden kans monelta sinne kannattaa mennä kun halutaan eteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jonottamista en ois kuitenkaa paljastanu etukäteen mutta siellähän istuin jo sunnuntaina :D

   Poista