torstai 21. maaliskuuta 2013

God this night could last forever

Jostain mystisestä syystä mulle on viime aikoina tasasesti kerääntynyt uusia lukijoita, kun luku pysyi vaikka kuinka pitkään about siinä 66 lukijan kohilla. Pyöreät luvutkin meni jo päiviä sitten rikki, joten teen nyt GNR aiheisen teemapostauksen 74 lukijan kunniaks :)

Okei. Alotan nyt näistä mun huutonetin ostoksista, joita on parina päivänä tupsahdellut postiluukusta. 2 LP-sinkkua, 7" ja hyväkuntosii. C-kasetti ja DVD. En tosiaankaa kuluttanu paljoo rahaa noihi, muutaman hassun euron / kipale.


Sellasii. Sitte näihi muihin osuuksiin. Elikkä vaikkei ketää kiinnosta vitun vertaa, keräilen tähän alle vähän listaa mun GNR (media) -kokoelmasta. Krääsää mul on sitä sun tätä kahvimukeja ja pienoismalleja myöten, yks huppari, 3 toppia, 4-5 t-paitaa.. Anyway. Alotan vaikka tosta mun seinästä, jonka oon koittanu tapetoida kuvilla ja julisteilla. Iso seinä ku on kyseessä ni vasta vähän yli puolet oon noilla saanu peitettyy. Toki vois hommaa lisää kuvii ja julisteit, mut ne ei oo ajankohtane asia nyt ku ois rahalle käyttöö muutenki.


Tähän loppuun nyt sit työnnän järjestyksessä kirjat, älppärit, DVD:t, CD:t ja se yks C-kasetti mikä tuli hommattuu.


Onhan noita jonkun verran kertynyt. Koko tuotanto löytyy ainoostaan tosiaan CD-formaattina tällä hetkellä, jos ei sinkkuja oteta lukuun. Viel sokerina pohjalla näytän mitä sain vihdoin aikaseks. Slashin pleku sai arvoisensa paikkansa kehystettynä mun seinältä ♥

Jääkarhu mun sylis on Candy

1 kommentti: