lauantai 23. maaliskuuta 2013

Manowar @ The Circus 16.3.2013

Nonih, nyt ois varmaan jo aika kirjotella tosta viikko sitten käydystä keikasta. Oli tosiaan varsin loistava ilta kaikin puolin, oikeestaan just semmonen ku osasin odottaa.

Pidemmittä puheitta, lähin stadiin viideltä. Circuksella olin puol kuuden maissa, ja sillon paikalla oli muistaakseni 6 vai 7 ihmistä ennen mua. Kävin evästämässä köyhän miehen lounaan mäkkärissä (euron juusto hehe) ja loput elantoni säästin narikkaa varten. Takas jonoon menin yksinäni ja paikalla oli jo hieman enemmän porukkaa. Vain idiootti jättää lapaset kotiin tossa pakkasessa.. Eli minä. Nahkarotsin taskut oli kuitenki lämpimämmät ku tää Suomen arktinen tuuli.


Ovet avattii ja narikan kautta matkasin lavan eteen, tällä kertaa tokaan riviin ja ihan vasempaan reunaan. Aavistelin ettei Manowar-fanit osaa käyttäytyä nätisti, joten pelasin varman päälle ja varmistin henkikultani säilymisen. Ihanpa tuo olikin aiheellista, kun kahden tunnin odottelun jälkeen Manowar alottaa nimikkobiisillään ja se vitun mellakka-aita kaatu kokonaan järkkäreiden syliin. Eric keskeyttää biisin rauhottaakseen ihmisiä ja yrittää saada tilannetta haltuun. Järkkäriparat, ne joutu pitelee koko loppukeikan niitä aitoja pystyssä...


Manowarin feissaris lisää

Biisi alotetaan alusta ja keikka jatkui rauhallisemmissa merkeissä. Livenä bändi kuulosti yhtä hyvältä kun levylläkin mun mielestä. Äänentoisto oli desibeleiltään suurinta luokkaa keikoilla missä oon tähän mennes käyny, jytis sen verran et tuntu luissa ja ytimissä. Siitä huolimatta miksaukset sun muut toimi loistavasti, eikä soundi kärsiny musiikin voimakkuudesta, siitä propsit miksaajille sun muulle tekniselle henkilökunnalle! Settilista:

Manowar
Call To Arms
Sign Of The Hammer
The Power
Hail, Kill And Die
Brothers Of Metal Pt. 1
Mountains
Expendable
El Gringo
Thunder In The Sky
The Sons Of Odin
Hand Of Doom
Kill With Power
Kings Of Metal
Hail And Kill
Manowarriors
The Lord Of Steel
---
Warriors Of The World United
Black Wind, Fire And Steel


En osaa sanoo yhtään mikä ois ollu jotenki keikan kohokohta, Manowar sai pidettyy loistavan tunnelman katossa alusta loppuun. Jossain välissä Joey piti vallan loistavan puheen, tietenkin Suomeks. Ja helvetin hyvin ja asenteella se sen vetiki, nauratti iha vitusti sielä sitä kuunnellessa :D Onneks joku oli fiksu ja taltioi tämän loistokkaan hetken ja työnsi sen youtubeen. Noilla keikoillahan ei saa missään nimessä kuvata, joten ne vähäisetkin keikkamatskut on poistettu tubesta.


Keikan jälkee sit näin Northern Seeristä tuttui hemmoi ohimennen ja suuntasin sen jälkeen himaan. Onneks seuraavaan keikkaan ei oo enää pitkä aika, kun Helloween vallottaa Circuksen lavan ens perjantaina :)

1 kommentti:

  1. En voi tajuu miten se aita voi ees kaatua?!?! :-D Vain Manowarin keikalla.....

    VastaaPoista