sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Ain't no party like Pewdiepie party!

Ekasta työviikosta selvitty elävänä, vielä 6 jälellä :D Oon viime viikon aikana siivonnut n. 25 asuntoa, ja sama toistuu vielä tän 6 kertaa tän kesän aikana. Iha jees, saanpaha ainaki siivouksesta tehtyy rutiinin ja sit jaksaa himassaki tarttua luuttuihin ja moppeihin. Maybe in your wildest dreams...

Torstaina menin suoraan Vuosaaresta duunin jälkee metrolla kamppiin. Kampis kävin vähä evästä itelleni, ja maistoin mansikka-kiwi jääteetä ekaa kertaa eläessäni. Siit tais tulla mun uus lemppari, nam :P Harhailin aikani kuluks bäkkäriin kattelee josko tekis löytöjä. No sitähän on turha ees kyseenalaistaa, sinne meni taas mun viimoset käteiset. Oon kuitenki helvetin tyytyväinen, sain kaikkee mitä oon halunnu ostaakki sieltä ja suht halvalla kun kaivelin alennusrekkejä.


Makso vaan 30 e, ovh 70 e!
Legginsit x3, alimmista ei toista kuvaa



Back streetistä suuntasin sit suoriltaan Gloriaan. Siel oli tää House of Rock tapahtuma, ja esiintyjäkaartiin lukeutu useita törkeen hyviä rokkipändejä. Yksin laahustin paikalle, muttei kauaa tarvinnut yksin istua kun Heli ja Pinja löys mut murjottamasta. Ekan soitti Filadelffian dynamiitit, sen jälkee Urja. Sit oli vuorossa Cherika, Sweet Bad Apples, Muddy Bones, Shiraz Lane, Guild Of Passion ja sokerina pohjalla Ranter. Ilta oli kaikinpuolin varsin loistava huolimatta mun paskasesta ja hikisestä hei-siivoan-työkseni -olemuksesta. Nautin taas musasta kroppani jokasella solulla, ja sit kympin jälkee lähin hipsimään Helin ja Pinjan kans kohti steissiä.


Junaa venates mukaan lyöttäyty joku jossai höyryissä tai jurrissa ollut rokkikukko. Tää jätkä vaan istuutu mun viereen ja rupes juttelemaan mukavia, kunnes hämmens kaikki toteemalla et "kaikki ton näköset ihmiset asuu Tampereella". Siis joo, Treel on paljon rokkareita ja hevareita sun muita omituisia otuksia katukuvassa, mut kyl meitä on muallaki suomessa :D


Perjantain sit mentii mökille faijan ja kissan kans. Lauantaina opeteltii ahkerasti kissan kanssa valjaissa ulkoilua ja ihme tapahtui; Candy voitti pelkonsa ja kuljeskeli lopulta ulkona omin jaloin uteliaana tutkiskellen paikkoja! Puoli vuotta sain taistella henkensä edestä pelkäävän katin kanssa joka piti kynsin ja hampain maan kamarasta kiinni eikä liikkunut mihinkään valjaissa. Eilen me siitä huolimatta käytiin jopa pitkällä kävelylenkillä peltojen ja metsien siimeksissä, se tunne kun oma rakas karvapallo jolkottaa vierellä kun koulutettu koira konsanaan :')


Taas tein äsken tilauksen Zooplussaan. For real, te kaikki jotka omistatte eläimen tai useamman huomio! Toi on varmaan paras nettikauppa mitä tiiän. Kaikkee tavaraa sun muuta saa rutkasti halvemmalla ku eläinkaupoista, ite ostan sieltä oikeestaan ihan kaiken kissalle ruokia myöten. Kissanhiekat taitaa olla ainoot mitkä haen erikseen Mustista & Mirristä, kun tuolla ei oo valikoimassa Everclean-mikrohiekkoja. Tylsyyttäni tekasin tähän tämmösen vammasen kollaasin mun tän kerran tilauksesta:

Siin on vaikka ja mitä
Koko viikko on menny katellessa Pewdiepien vidoita youtubesta. Vittu et sen jätkän huumori on aivan loistavaa :D Tälläki hetkellä pari amnesiapätkää latautumas tos välilehdissä, ja oon melkeen kaikki Happy Wheelsit kattonu. Ihan huippuja, Pewdiestä pitäs tulla joku koomikko iha selkeesti!


4 kommenttia:

  1. Hei mäki olin tuol Glorias! Suurin osa bändeist oli vähän tuntemattomii mulle mut Muddy bones oli kyl ehdottomast oma suosikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kaikki pändit oli ennestään tuttui ja kaikki oon nähny väh. kerran livenä aikasemmin :)

      Poista
  2. Heiii ihana blogi sulla :)) ja noi vaatteet on tosi ihania varsinki toi paita oon itekki haaveillu vähä ton tyylisestä ;)

    http://nolifestyleblog.blogspot.fi

    VastaaPoista