keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

I cried when I was lonely

Tää on ihan hillittömän hyvää!
Nyt on paljon juttua tulossa... Viimesen viikon ajalta, tiivistän ne kompaktiin pakettiin.

Viime viikon keskiviikkona oli outo päivä, käytiin Venlan kans koulun lipuilla kattoo Pirates 4 leffassa. Se oli mun mielestä tähän mennessä ilmestyneistä paras, Jack Sparrow'stakin löyty se herkkä puoli :) Ylipäätää sinä päivänä me kierrettii koko vitun olympiastadion ettien epätoivosesti jotai rakoo mistä nähä sinne sisälle.. No, kyl siel on jotai hyvin randomeita paikkoi mistä näkee palan katsomosta jeee. Mennäänpä ainaki sit kuuntelemaa Bon Jovia jos ei sitä nää ulkopuolelta. Salee mennään lintsille siihe näköalatorniin kyyläämää >:) Sit me vähän paljasteltii metässä ku oli vitun kuuma, ja Hynynen puras mua polvesta. Love you mosquitos <3

Sit sillon torstaina pidettiin Venlan ja Sadun kanssa Sadulla Heroes-maraton. Katoin sen päivän aikana 7 heroesjaksoo, ja must koko ajan tuntu et oisin kattonu enemmän :D Ne jaksot tuntu paljon pidemmiltä ku telkkaria kattoessa, vaikkei ollu ees mainoksii välissä. Sanonpa vaan jotta Sylar on paras sarjamurhaaja.

Sori toi paska naama.
Perjantaina kiharsin jopa tukan kouluun :o Meil oli koulus kokeidenpalautukset ja semmone kesäkorva-musapäivä, ilmasta popparia ja hattaraa! Nami, eihän tässä pääse laihtumaan ikänään. Koulun jälkeen lähin Niinan kans stadiin, käytii UFFissa pariinki otteesee ja TAAS jouduin syömää roskaruokia heseen eksyttyä :( Käytiin myös Leather Heavenissa, en muista millon oon viimeks siellä käyny. Mut jees paikka! Niina räpsi musta steissillä pari kuvaa, täs ois niistä yks.

Sitten. Lauantaina oli perus kevätjuhlat eli lakkiaisia pällisteltiin energia-areenalla. Sen jälkeen sain todistuksen ja vapaus koitti, eli menin optikolla käymään vähä vääntämään rillejä. Sit tulin himaan ja myöhemmin lähettii Venlan ja Lauran kans tsippailemaa Kaivokselaan, voi luoja mä sain jotai slaageja ku nää katteli niihi kaivoksiin... En pysty ite kattomaan ollenkaa jos en nää sinne pohjalle, pelottaa nii vitusti :( Ah olipas kivaa ku joku random virolaisjätkä sitte kuulusteli meiltä myöhemmi jotta puhutaanko venäjää tai eestiä. Oli hupaisa ukko. Oli se kyllä hiukka humalassaki ojassa heilumisesta päätellen.

Ollaanpas me komeen näkösiä jameissa :')
Sunnuntaina sit Lauran ja Venlan kans Louhela Jameihin. Mentiin jo puol 12 paikan päälle, mut vittu toteenpa vaa et se eka "esiintyjä" oli iha paska. Oli olevinaa nii psykedeelinen jotta huhhuh -.- Sit joskus yhen maissa Venla lähti Barcelonaan ja me jäätii tirisemään siihen aurinkoon. Sielä oli sit illemmalla jo paljon porukkaa, tuli sitä katteltua enemmän ja vähemmän hyvän näkösiä immeisiä pitkin iltaa.
Illalla Lauran kans meillä sitten katottii joku Bring It On 5 leffa jostai cheerleadereista. Laura tuntuu olevan ainoo hengenheimolainen mun kanssa joka rakastaa kliseisiä jenkkiteinileffoja, ne on ihan parhautta :D Leffan jälkeen me sitten pelattiin pleikkarilla Dog's Lifee ja GTA Vice Cityy. Opetin Lauraa ajaa poliisei karkuun hoho :)


Tuli kerpiileiden mölinän ja jonku vitun valopään klo 7-10 seinien porailemisen takia nukuttua semmoset pari tuntia sinä yönä. Sit me lähettii joskus puolen päivän mais kohti tiksiä ja korsoa. Tiksi on iha kuollu mesta, mut kappas vaan sieltäkin se hese löyty sitte.. Vittu en syö koko kesänä mitään. Korsossa käytii siel Ankkapuistossa mis oli ankkarock viime vuonna. Voi jösses me nähtii siel lammessa 4 haukee! :o En oo ennen nähny tollases paskalätäkössä haukia, ainakaa noin isoja. Järkyttävää ku niitä saatto näkyy 3 yhtä aikaa. Kaikkee sitä elämänsä aikana näkeekin...

Nyt mä oon sit vaa chillaillu ja miettiny Lontoon matkaa joka tulee eteen sunnuntaina :o Pitäis pakata ennen kivenlahtirockia, kaks päivää aikaa paniikki iskee. Eilen leivoin mutsin kanssa voisilmäpullia, niistä tuli hyviä. Tänään olin reipas ja musan soidessa volat kaakossa vaihoin 3 terraarion purut tunnin sisällä. Tehokasta. Sen jälkee käytii Janin luona grillailemassa ja Jenni värjäs mun tukan. Täst tuli taasen melko porkkana, mut toi kuparisävyte varmaan auttanee asiaa.

Kilometripostaus teille lukutoukille :)Sometimes I wanna kill
Sometimes I wanna die
Sometimes I wanna destroy
Sometimes I wanna cry
Sometimes I could get even
Sometimes I could give up
Sometimes I could give
Sometimes I never give a fuck

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti