maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kivenlahtirock festarit 11.6.2011

Oli hauskaa! Ja ihan vitun kuuma meininki, konkreettisesti. Venlan kans tultiin bussien avulla Leppävaaraan öööö en ees muista paljon se kello oli, no sen verran että The Mama King oli just alottamassa. Me löydettii jonku hallin takapihalta LUNTA!! Iso kasa puhtaan valkosta ja kylmää lunta, me kourittii sitä iha onnessamme mukaan ku oli semmoset +30 hellettä :o

Ekana mentii tietenki päälavan eteen venaamaan Recklessiä. Pian ne sit alottikin, veti hienon setin jossa oli ns. uutena livetuttavuutena Def Leppardin Hysteria (+ tietenki Hot). Kuvasin paljon videoita, ne ilmestyy youtubeen myöhemmin.


Sitten oli jo niin kuuma et mentiin istumaan varjoon hetkeks. Myöhemmin mentiin takas kattoo päälavan eteen ja hups siel olikin Recklesin pojat jakamas haleja ja nimmareita. Otin siin sit muodon vuoks kuvat Ollin kans, muita en kerenny ku moikkaamaan. Tän jälkeen mentii takas varjoon kuuntelee Laura Närhee, ja myöhemmin käytiin myös vilkasemassa ite esitystä. Sit taas varjoon...


Myöhemmin mentiin kattomaan My Grainia, se oliki iha jees mun mielestä. Ainaki kova meininki, oli siellä 4 miehen pittikin yleisössä :') Sen jälkeen siirryttiin odottamaan päälavan eteen illan loppuesiintyjiä Stam1naa ja Apulantaa. Ennen niitä oli ko. lavalla Rhino Bucket, joka oli ihan jees mut yhtä tuskaa koska mun jalat oli kuolemaisillaan ja halusin istumaan. Bändin jälkeen käytiin vuorotellen vessassa ja pidettiin meidän eturivin paikkaa. Paleface alotti toisella lavalla eikä sitä paskaa päässy mitenkään karkuun ku ne lavat oli niin vierekkäin. Piti siis vaan purra hammasta ja kestää.


Onneks pitkän 5 tunnin odotuksen jälkeen Stam1na alotti, ja niil oli kyl mun mieleen hyvä setti! Keikasta ja fiiliksesta vei ison palan ihan vitun idiootti järkkäri joka tuli suoraan mun eteen seisomaan ständille mahollisimman leveesti KOKO VITUN KEIKAN AJAKSI! En meinannu nähä lavalta ku pari häivähdystä liehuvasta letistä, ja vaik kui yritin pälyillä sen takaa ni ei ku siirtää vaa persettään viel enemmän mun eteen. Onneks 3 viimestä biisiä se sit tajus siirtyy pois siitä -.-


Sitte alko se hirvein helvetti, Petri Nygård. Voi jeesus siin on kyl kans yks ihminen jonka ei ois koskaan tarvinnukkaa harkita mitää musiikkiin liittyvää. Väitti olevansa niin hyvä esimerkki nuorille ja kaikkee mut sit oli nii saatanan kova ja ylimielinen et joo-oh. Oli kyllä ensimmäiset ja viimeset 60 minuuttia ku altistin korvani moiselle melusaasteelle.


Festarit kruunas viimesenä Apulanta, joka oliki sitte hieno lopetus näille kekkereille. Edes järkkäri ei tullu pilaamaan mun riemua, mut saman homman ajo sitte vitun ärsyttävät ihmiset siinä meikäläisen ympärillä / takana. Joku random mies siinä mm. paino mut aitaan kiinni ku yritti epätoivosen jurrissa kuvaa bändiä, työnsin sitä vähä taaksepäi ja se alko horisee mulle hädissään "en mä yritä ahdistella sua!". Joo, ei siinä mitään senkus kuvaa mut aloin litistymää siihe väliin :') Sain jossai vaiheessa järkkärin poimimaan mulle maasta Apulannan basistin plekun ja se oli sit kotiintuomisina.


Uudet korvatulpat oli liian isot ja korvat oli hellinä pitkään sen jäliltä. Oli kyllä ihan jees päivä, vaikka oliki about puolet päivästä tyhmiä esiintyjiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti