tiistai 28. kesäkuuta 2011

See the sun, see the sunny skies

En saa nyt laitettua loppuja Lontoo-postauksia ennenkuin pääsen takasin meijän omalle koneelle, joka on nyt faijan mukana mökillä. Eli lauantain jälkeen siis lisää Lontoosta.

Joo voisin kertoo hienosta päivästä 16. päivä torstaina. Silleen lyhyesti, oli vähän outoa ajatella että aamulla olin vielä Lontoossa ja illalla olinkin jo keikalla minne mun ei pitänyt mennä? :D Mentiin Venlan ja Sadun kanssa kaisaniemenpuistoon kuuntelee Linkin Parkii, mut sit ku oltii keksitty et voitas yrittää kinuu ilmasiks lippui ni se homma meni totiseks. Linkin Parkin jo alottaessa mä menin kysyy Sadun kans suoraan trokarilta et annatko lipun ilmaseks. No, se sit jossai vaihees helty ja työns lipun käteen ja sano nauttikaa keikasta.

Anteeks kuinka? Se totta tosiaan anto liput ihan ilmaseks, ja olin sillei cool no lähetää nyt sit porttien sisäpuolelle kattoo :D Päästiin rynnimäl viel aika eteen kesken keikan. Olihan siellä iha hyvä meininki vaikken Linkin Parkii sillei kuuntele erityisemmin. Käytiin me seuraavana päivänä kuuntelee Bonkkaaki, muttei siit oikee tullu sateessa mitää ni lähettii pois sit. Ja Jannu oli meillä, valvottii vittu kuuteen asti ja sit väsytti päivällä ihan simona :D

Tosiaan, palataanpas tähän päivään. Asustan mutsilla tän viikon ku mulla alko eilen työt. Kivaa olla taas töissä tutussa paikassa, vaikka kuuden herätykset ei oikein houkuttele. Käytiin äsken ostoksilla mutsin kanssa, nyt mulla on VIHDOIN ja viimein kesämekkoja! Niitä tarttui mukaan huikeet 4 kpl, yks oli seeprakuvioinen, yks pinkkimusta ja loput kaks vaaleenpunasii (kuinni pinkki ja vaaleenpunane on mun lempiväri?) Laitan mekoista kuvaa myöhemmin.


Vaihoin tässä jokin aika sitten tän blogin ulkoasua vähän. Tykkään tästä enemmän kun entisestä. Vielä kun saan aikaseks kivan taustan tähän ja tehtyy muuta hienosäätöö ni tää on just hyvä.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukee pitkästä aikaa sun blogias kun oon ollu aika huono follower nyt parina viikkona :D Love it.

    Munkin blogissa saa sitten käydä ja sitä saa alkaa seuraamaan. (=

    VastaaPoista
  2. Hienoo jos tykkäät mun blogista, käyn kurkkaa sun blogiis :)

    VastaaPoista