tiistai 4. lokakuuta 2011

Band number 8: Pantera

Pahoittelen jo heti alkuun et tän bändin ois pitäny olla numero 10, Metallica 9 ja Iron Maiden 8. Menin jotenki söhlimään sen järjestyksen mut aivan sama :D

How did you get into Pantera?
Joskus muutama vuos sitte, ehkä kasiluokalla muistaakseni, tutustuin tähän bändiin kuunneltuani biisejä radio rockilta.

What was the first song you ever heard by Pantera?
En oo aivan varma tästä mut musta tuntuu et se vois erittäin hyvin olla Cemetery Gates, koska se ainaki sai mut tutustumaan tän pändin tuotantoon enemmän.


What is your favourite lyric by Pantera?
Pakko olla tylsä ja sanoo etten tiedä, en oo kuunnellu niin paljoa :(


What is your favourite album by Pantera?
Cowboys From Hell ainakin atm. Siinä albumilla on monta raitaa jotka on iha tajuttoman hyviä, kuten mm. Domination, nimikkobiisi ja tää jo kerran mainittu Cemetery Gates.


What is your favourite song by Pantera?

Tähän on pakko taas sanoo jälleen tää Cemetery Gates. Se Dimebagin riffi tunkeutuu luihin ja ytimiin ja iho menee kananlihalle, ihan loistava. En osaa oikeen muuta sanoa, se pitää kuunnella ite.

What is the worst song by Pantera?
En kommentoi, koska en oo kuullu kaikkia.


How many albums by Pantera do you own?

En yhtään, vaikka se Best of -kiekko on ollut "hankinnan alla" jo monta vuotta! Häpeä Heidi >:( No, huomenna Stokkan hulluille päiville ni katotaa jos se sieltä irtois... Mikäli sitä rahaa on.

Is there a song by Pantera that makes you feel happy / sad?

Surullisesta en tiiä, mut Dominationissa on menoa ja meininkiä mun makuun. Se ei turhia kaunistele, vaan lähtee jo heti biisin alusta mukavaan ralliin. Me likes. Eli se kai sit saa mut iloseks :D

What is a good memory you have involving Pantera?
Ei oo mitään erikoista. Kaikist eniten tulee vaan mieleen ysillä Malisen yh-tunneilla, kun katoin ikkunasta ulos ja kuuntelin Lauran iPodista taukoomatta Panteraa.


Who is your favourite member of Pantera?
Ehottomasti Dimebag Darrel. Ei oo toista samanmoista legendaa, sillä oli ihan uskomattomat skillit sävellyksessä varsinkin sen kitaran kanssa. Fuck you little prick joka menit ja ammuit näin hienon muusikon!

How many times have you seen Pantera live?
En kertaakaan, enkä usko että tulen näkemäänkään. Se ei oo vaan sama juttu ilman Dimea :( Rest in peace.


Sorge tää jäi nyt vähän lyhkäseks, ku mulla ei tosiaa oo sen lähempää tuntemusta tästä bändistä :D Ja joo noi biisivalinnatki on tommoset aika perus, mut ne on sitä parhaimmistoo. Ens kerralla parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti