sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Guild of Passion @ Nuorisokahvila Clubi 28.10.2011

Joo elikkäs tää teksti tulee nyt vähä myöhässä mut joo kertoo tosiaan perjantaista. Pääsin koulusta jo yheltä joten suunnistin himaan vähä kaunistautumaan. Käytiin faijan kans Mustissa & Mirrissä ostaa lisää kattitarpeita ja ruokakaupas. Vähä ennen kuutta lähin Venlan ja Sadun kans junalle ja päätepysäkkinä oli P-Haaga. Jouduin nostaa tililtä rahaa ja ostaa kolmioleivän et saisin käteistä lamereihin. Me vähä aikaa hengailtii siin Clubin edustalla ja chillailtiin kun ei ollut mihinkään kiire.

Sisälle päädyttiin sit varmaa jossai puol seittemän paikkeilla tai jotain, dunno en muista. Mentiin suoraan tsekkaa se sali jos oli lava, mentii istumaa sinne kaikist pimeimpää nurkkaan. Siin oli sit pari bändiä jotka ei paljoo itteään esitelly ennen lavalle menoa, taisivat kerran ohimennen huikata nimensä mut ei jääny mitää muistikuvaa niistä :D Alkukantasina korvatulppina toimi Venlan kuulokkeet, jotka muuten blokkas aika hyvin ylimääräsen melun.


Sit Elkku tuli mestoille moikkaamaan ja juteltii hetki. Siin oli joku tunnin tauko ennenku GOP alottais ni mentii viemää hupparit naulakkoon ja istuu sohville arvostelemaa salkkareita. Vittu sekin on kyllä ku suomen kauniit ja rohkeet nykyään :'D Me vaa palloiltii siinä kunnes siirryttiin takas salin puolelle venailee GOPin settii. Keikka oli tosi jees, illan kohokohta. Meno oli loistava ja setti venähti suunniteltuu pidemmäks ku Running To The Night tuli yleisön pyynnöstä encorena. GOPin cover Youth Gone Wildista oli mun mieleen, varsinki outro kun meijän koulun espanjavaihtari sai laulaa siinä :DD


Keikan jälkee sit söin mun leivän siinä ja joskus puol kymmenen jälkee lähettii veks. Junalla koululle kattoo lamereita. Lamerit oli iha jees, mut ei ehkä ihan mun tapahtuma. Se teknojumputus ei ainakaa parantanu mun koko illan jatkunutta päänsärkyä. Varmaa kaks tuntii maattiin Singstar huoneessa kuuntelemassa laulamista, sit jossai vaihees siirryttii pelaamaa Wiillä mm. jotai tanssijuttuu ja mario karttii. Päänsärky otti vallan siinä kolmen maissa ja lähettii käppää himaan.


Ja joo, ei tää viikonloppu muutenkaa oo ollu sen kummosempi. Rahaa kulunu kissajuttuihin ja huomenna tai ylihuomenna pitäis varmaa tulla se zooplussan paketti saksasta. Perjantai edelleen vahvasti mielessä haagan osilta, oli tosi nasta ilta :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti