maanantai 3. lokakuuta 2011

When ya got a job to do ya got to do it well

Okei, voisin sanoa että tänään oli jälleen kerran täydellisen random päivä, vähä niiku Maiden-päivä heinäkuussa. Kaikki oli outoo ja tapahtu kaikkee mitä ei yleesä tapahdu. Tässäpä siis vähän paljon juttua tältä päivältä.

Aamulla oli siis aikanen herätys. Tai no, itsehän heräsin intopinkeenä klo 4.30 ennen herätyskelloa ku en pysyny enää boksereissani. Odottelin vaa kärsimättömänä millon kello lähtee soimaan ja myöntää mulle luvan poistua sängystä. Luvassa oli mun pitkään ja hartaasti odottama Gunnareiden vuoden 2011 julkisuuteenpaljastautuminen, Rock In Rio livenä youtubesta. Sitä ennen olin kuitenkin lämmittelyks päättäny kattoa System of a Downia!

US singer Serj Tankian performs with his band 'System Of a Down' during the last day of the Rock in Rio music festival, at the 'City of Rock' in Rio de Janiero, Brazil, on October 2, 2011.Yllätyin iloisesti livestreamin laadukkuudesta, olin odottanut samaa pikselimössöä mitä youtubessa on aina. Helevetti, täähän olikin oikeesti HD-kuvaa ja lähetys ei tökkinyt! Herkkuarsenaalin, tyynyn ja viltin kanssa istahdin siis nojatuoliin jossa tulisin istumaan vielä monta tuntia. SOAD alotti ja I was getting excited. Se oli coolia. Emmä osaa sanoo muuta.

Sieltä tuli melekeen kaikki biisit mitä oottelin. Harmi ettei settiin kuulunu yhtä SOADin tuotannon valioyksilöä, Violent Pornography oli ainoa mitä jäin kaipaamaan. Tätä katottua harmitti vielä enemmän se et menin ja missasin provinssin. Okei, se siitä valituksesta. Tärkeintä oli et nautin esityksestä ja tuntuu ku oisin ollu ite paikan päällä!

Vittu jee mikä pepsodent Axl! Ps. toi takki o.o
System lopetti vasta sillon ku Gunnareitte ois kuulunu alottaa eli klo 7.10... No, siinä sit vierähtiki puoltoista tuntia ennenku Gunnarit astu lavalle, ja mua väsytti ihan törkeesti. Tai no ei enää siinä vaiheessa ofc. Sillon alko hypetys. Karmea totuus keikasta selvis mulle sitte pitkin keikkaa. Vettä tuli ku esterin perseestä, lava lainehti ja esiintyjät joutu seisomaan sateessa märkinä. Axlin ääni oli heikko ja ohut, eikä siinä ollu melkeen ollenkaan sitä vanhaa kunnon Axl-raspia. Kyllä se kuitenkin paikoittain puski esiin, mutta selkeesti huomaa 10 kk keikka (ja harjoitus?) -tauon.

Heikohkon laulun lisäks Axl unohti sanat November Rainin loppupuolella ja pianon soinnutki alko menee päi helvettiä. Tunnelma latistu aika paljon, mut sitte se kohos mainion Knockin On Heaven's Doorin myötä. Patiencen toisessa kertsissä Axl unohti jälleen kerran lyriikat ja totes varsin osuvasti "You see, I got no more patience". Loppukeikka oli varsin surullista katseltavaa, koska Axl oli selkeästi pettyny tilanteeseen. Se vaan tuijotti tyhjällä katseella horisonttiin paikallaan seisten ja laulo pari vikaa biisiä "kuhan päästään vaa loppuun" -tyylillä :(


Nomutta, ei se paska keikka kuitenkaan ollut. Propsit bändille erityisesti sujuvasta soitosta paskoista olosuhteista riippumatta. Respectiä putoo myös Axlille, joka tapojaan uhmaten jatkoi keikkaa enemmän tai vähemmän kunnialla loppuun asti vaikka oli vittuuntunut omaan söhlimiseensä! Keikka ei keskeytynyt eikä tullut muutakaan häslinkiä, vaikka kulahtaneesta lopusta jäi vähän hämärä fiilis itelle.


Ehdoton kohokohta mitä oon pihdannut koko ajan tulee nyt. Voi luoja mikä tunteenpurkaus kun kuulen ensimmäiset sävelet ESTRANGEDISTA lähtevän soimaan. Estranged, yks mulle vitun tärkee ja henkilökohtaisia muistoja sisältävä biisi, ekaa kertaa livenä 18 vuoteen ja mä olin linjoilla sitä seuraamassa. Itkuhan siinä pääs, ei voi muuta sanoo ku et iha saakelin kaunista. Vahvin lenkki keikassa ilman muttia. That was pure gold. Saan vieläki kylmiä väreitä sitä muistellessa.


Joo, menin terkkarille sit myöhässä syystä että keikka loppuikin n. 3 tuntia myöhemmin ku piti. Muuten ei ollukkaan onneks kouluu tänään. Koeviikon hyviä puolia on ne päivät kun ei oo koetta. Ja tänään oli yks sellanen.


Toinen hämmentävä asia päivässä. Olin saanut neljän maissa viestin, jossa ilmotettiin että oon voittanu Yle X Studio B:n kilpailun eli pääsen kattomaan Reckless Lovea kaverin kanssa akustiselle yksityiskeikalle studioon parin muun voittajan kanssa o.o Olin ihan WTF, ku just pari päivää sitten katoin voittajat netistä eikä siellä ollu mun nimeä. No, olinki ollu jollai varasijalla ja yks oli perunu ja tädää. Tässä sitä ollaan, taas median valokeilassa. Kiitos taas tästä RL :D

Ps. Kannattaa klo 18 jälkeen illalla kuunnella toki Yle X:ää, saatatte kuulla mun urpoäänen esittämässä tyhmän kysymyksen Recklesin pojille suorassa lähetyksessä ♥

3 kommenttia:

  1. No wow!! Onnee hei kun voitit ton kilpailun! ;D vähänkö siistiä :oo

    VastaaPoista
  2. Kiitti Jeffrey! :) Eiköhän tänne ilmesty myös päivitystä siit tilaisuudesta huomenna!

    VastaaPoista