lauantai 1. lokakuuta 2011

I love rock n' roll


Voi saatana oon nii heikkoina rokkipoikiin ♥ Vitsit en malta oottaa et tää levy kolahtaa postiluukusta! Tai siis no itse asias luultavasti joudun hakemaan sen postista. Mut anyway.

Sain nyt VIHDOIN JA VIIMEIN hommattuu ne niittikynsikkäät itelleni. Oon nyt tyytyväinen, mut persaukinen :D Vitsit just ku tekis mieli ostella kaikkee kivaa pientä itelleni.. Mut ei auta. Silti kaikki alennukset kutkuttais, mut no money no funny. En jaksa niistä hanskoista nyt tähän kuvaa pistää, vast pari postausta sitten viimeks vilautin niitä.


Pitäis varata aika kampaajalle, sais tukasta lähtee pätkä pois. Kasvanu taas jo niin pitkäks, ja vois repii lisää tuolta takaa möyheemmäks. Saa nyt nähä mitä mun luottokampaaja sinne tekee. Tänään ohjelmassa ois joka tapaukses viel siivoomista ja kemian työn kirjottamista. Ei kaikista houkuttavin lauantaihomma, mut ei voi mitään. Pakko nekin on joskus tehä.

1 kommentti:

  1. Santa Cruz on niin selllanen ihana bändi<3 Hyvää musaa, hyvännäköset muusikot samas bändissä ja hyvä fiilis keikoilla :D

    VastaaPoista