torstai 27. lokakuuta 2011

Oh my god, look what the cat dragged in

Varoitus! Tämä teksti sisältää 110 % kissarakkautta.

Voi ei ette usko kuinka kova KISSAKUUME voi ihmisellä olla!! Jösses tuun hulluks tän kahen viikon aikana ennenku mun nassukka kotiutuu... Joten aattelin omistaa tän postauksen sille ja esitellä hieman perheemme uusinta jäsentä :)

img_3180.jpgNamu.jpg

7. elokuuta 2011 Dollicious Blueberry Cream eli tutummin Mimmi (vasemmanpuoleinen kuva) sai 5 pentua, josta bongasin alustavasti varata yhden tyttöpennun itselleni. Pentueen isä oli EriaPro Hummer Bear, tunnetaan myös nimellä Namu (oikeanpuoleinen kuva). Tiiviisti tuli seurailtua pentujen kasvamista, ja nyt on sitten varmistunut että Candy muuttaa meille tuossa 12. pv ens kuuta. No, tässä on sitte kuvagalleriaa Candysta. Kaikki kuvat © kasvattaja.

Vaavit päivän vanhoja ♥
Dollyblues Candy Kisses & ikää 6 vuorokautta
Viikon vanha käärö ♥
Tuitui 2 viikkoa vanha!
Maailman sulosin 3 viikkonen :)
7 viikkoa ja osaa jo poseerata!
Sisarukset 8 viikkoa, takana veli Dollyblues My Boy Lollipop
Tuoreinta materiaalia sunnuntailta, ikää 11 viikkoa :)
Voitteko vastustaa tollasta napitusta? Voi että mä oon niin sulaa vahaa tolle eläimelle, hemmottelen sen piloille ekasta päivästä alkaen kun se saa sylintäydeltä rakkautta ja murkinaa niin että kasvaa varmasti 15 kg maailman suurimmaks kissaks ♥ Okei ehkei niin isoks, mut kyl siitä iso mimmi tulee kun se on nyt jo 2 kg / 3 kk :'D

Jo ekalla kerralla kun tapasin sen pari viikkoa sitten, se hurmas mut aivan täydellisesti. Se oli viidestä pennusta se joka leikki ja tuli itse tekemään kovasti tuttavuutta. Vaikka muut pennuista jo väsähti leikkimiseen, Candy pyöri lattialla raukeana ja läpsi edelleen väsyneenä tassuillaan mun sormia :) <3 Se on pentueen isoin pentu, ja painosta jo mainitsinkin tossa ylempänä. Väritys on ruskeakilpikonna bicolour, eli en tosiaankaan rupea selittämään minkä näköinen kissasta tulee vanhempana jos teillä lukijoilla ei ole harmainta havaintoa mitä tarkottaa kilpikonna väri :D Näytän mieluummin kuvia:


Kuvassa on Candy ja isompi katti on Candyn serkku Ilona (Dollyblues 2 Become). Ilona on myös ruskeakilpikonna bicolour, eli tuosta saa hieman osviittaa ja pystyy vertaamaan samaa väriä pentuna ja vanhempana. Tuo penska siis tummuu tuosta vielä, ja tuo Ilona on tosi kaunis kissa varsinkin tuon persoonallisen kuvioinnin takia. Huomatkaa Candyn otsalla "likaläntti", se tummuu luullakseni tuommoiseksi tummaksi aikanaan eikä jää noin vaaleaksi vaikka tuo näyttääkin melkeen valkoiselta koko pentu :D


Teinkin tossa öööö en muista olikoha maanantaina iiiison tilauksen zooplussalle (mainitsinkohan jo siitä?). Panikoin ensin nettitunnuksilla maksamisen kanssa, mutta kyllä ne paketit on nyt matkalla Suomen perukoille. Paketeista paljastuu n. 5 kg purkkiruokaa, 2 kg pussi raksuja, pari lelua, kiipeilypuu, raapimistynnyri, prinsessapeti, kissanhuussi + siihen ovimatto... Sellasta :) Aijon opettaa sen katin kuuntelemaan rokkia <3 Jos gerbiilitki tykkää, ni kyllä siihen kissaki pystyy.


Nyt tulee PIKKASEN offtopic mut mulla on ilmotusluontosta asiaa...


STEEL FUCKIN' PANTHER NOSTURISSA 11.3.2011!
Ette arvaa kuka on jonottamassa paikalla koko päivän pakkasta uhaten... Voivittujee tätä on odotettu! ♥♥♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti