tiistai 22. toukokuuta 2012

But we've got these ugly scars on our infected hearts, maybe it's time for a change?

Luckyoptimist.com-hope-love-life-can-believe-29_large

Tuntuuko sustaki joskus siltä että kaikki muut näyttää paremmilta ku sä ite? Varmasti jokasella on joskus sellasia päiviä, mut mun mielestä kaikkien tulis ees joskus saada kokea se tunne kun on oikeesti tyytyväinen itteensä just sellasena kun on, virheineen päivineen. Tää voi tuntua aika ristiriitaselta, mut yleisesti ottaen oon sinut itteni kanssa. Oon vaan taipuvainen syyttämään kaikesta itteäni, ja tälläsinä hetkinä nään itteni maailman paskimpana ihmisenä.Tumblr_loahm7povu1qkt4jbo1_500_large

Ihmisillä on hirmusen negatiivinen näkemys oikeestaan kaikkeen. Maailma on helvetti, ihmiset on perseestä ja kaikki on paskaa. Mua puskee eteenpäin mun positiivinen elämänkatsomus, jokasessa asiassa on hyvät puolet ja uskon viimeseen asti et aina on toivoa ja mahollisuuksia. Jokanen ihminen näyttää kauniilta sillon kun itse uskoo olevansa sitä! Toisinsanoen kauneus ei oo pelkästään ulkonen juttu, vaan säteilevästi hymyilevä ihminen täyttää oikeesti koko huoneen pirteällä energiallaan. Sad but true, jokanen ihminen haukkuu joskus toista pinnallisten asioiden takia vaikkei pitäis.

Tumblr_linfey6ks51qg3yy8o1_1280_large


Ei mulla itellänikää oo unelmakroppaa, mainetta tai mammonaa. Mulla on suht muodokas vartalo, paksut reidet, selluliittiperse, pelastusrenkaita vyötäröllä, finnejä naamassa... Listaa vois jatkaa loputtomiin, mut ne on osa mua ja that's it. Pitää katsoa kokonaisuutta. Ilman mun paksuja reisiä mun jalat näyttäis tosi oudoilta suhteutettuna mun leveeseen lantioon. Tiimalasivartalon omaavana en anna pienten mahamakkaroiden häiritä, koska vyötärö-lantio suhde on semmone et väkisinki kerääntyy ruokavarastoa mahan alueelle.


Tumblr_l49v26ajqm1qc3qqmo1_500_large 

Ja sitäpaitsi, melkein mihin vaan voi itse vaikuttaa :) Ei pidä jäädä rypemään itsesääliin että voivoi ku en ole sitä ja tätä, vaan tarttua tuumasta toimeen ja ruveta tavoittelemaan unelmiaan. Jos musta tuntuu siltä että näytän liian miehekkäältä, laitan päälle hameen, korkkarit, timmin paidan, kivat meikit ja koruja. Sit on kiva fiilis kun oikeasti tekee niinkuin haluaa, ja etenkin näyttää juuri siltä kun haluaa!315530_2240112357242_1081028502_32067729_588330878_n_large
Minkä sä valitsisit?

Täytyis aina pitää mielessä että jokanen elää elämää vain ja ainoastaan itteään varten, ei muita miellyttääkseen. Mulle tää on tärkee motto, koska ite olin aikasemmin niin nössö ja joka-vitun-tohvelin alla 24/7. Stressasin kamalasti muiden mielipiteistä enkä ollut onnellinen, kunnes erehdyin kokeilemaan olla sellanen ku halusin. Ihastuin tähän tunteeseen niin paljon ettei paluuta oo ollut. Varmaan elämäni parhaimpia oivalluksia on ollut just se et mä olen hyvä tälläsenä eikä missään maailmassa ole samanlaista ihmistä ku minä ite.

Tumblr_lykg1bmaef1r780zao1_500_large

Sitten ku puhutaan tästä aitoudesta joka on nykyään isosti esillä. Toiset on naturelleja ja rehellisiä, toiset käy kauneusleikkauksissa ja pyrkivät olemaan jotain muuta kuin oikeasti ovat. En ite haluis korjata mun ulkonäköö mitenkään, koska sit multa puuttuis ne ns. virheet mitkä mussa on aina ollukin. Jotenki tää nykypäivän täydellisyyden tavottelu kuvottaa mua. Ehkä mä oon sit vähän kapinallinen ernu siinä suhteessa et rakastan olla hieman puutteellinen enkä pelkää näyttää sitä muille.

Tumblr_lo73lsr92h1qe31xzo1_500_large

Okei joo oonpas taas innostunut saarnaamaan, mut haluun vaan sanoa kaikille teille jotka podette itsetunnontuskia edes joskus; Ole oman elämäsi huippumalli. Tee juuri niinkuin haluat, toteuta juuri se haave mitä et ole aikaisemmin uskaltanut, elä hetkessä niinkuin jokainen minuutti voisi olla viimeisesi. Tää avaa silmät ihan uudelle maailmalle ja asiat näkee ihan eri tavalla kun ennen. Ehkei tää maailma ookkaan niin paha paikka?

Tumblr_lijy6zzmgj1qheh2eo1_400_large

Remember; you are beautiful, you just have to believe in yourself and be you. Never forget that!

2 kommenttia:

 1. Sulla on aivan upea blogi! Kirjoitat ihanaa tekstiä ja oot nätti, sekä omistat mahtavan musiikkimaun ;)

  Liittyilen ehdottomasti lukijaks ja jään innolla seurailee!

  www.tarunupanddown.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti palautteesta, kiva että tykkäät! :)

   Poista