lauantai 26. toukokuuta 2012

So come and take your time and dance with me

Heissan taas. Kauhee kasa vielä jälellä ruotsin hommii, mut oon päättäny et saan ne tehtyä loppuun vaikka sitten itkien ja hammasta purren. No mut kuitenki nyt jotain mielenkiintosempaa asiaa. Vaikkapa musaa nyt ekaks:


Eilen illalla kävin stadissa ensi kattoo Stockalta kynslakkoi ja sit mänin metrolla vuosaareen. Vuosaari on duunipaikan takii tuttu mesta, joten suuntasin vaa suoraa kohti kallahden nutaa vilkasee et oliks siel mitää meininkii ku oli vuosaari rokkaa tapahtuma sillo. No kappas Urja oli just lavalla ku tulin, mut eipä siellä sit oikee muita tuttui ollukkaa :DD Niite keikan jälkee vaa istuttii ja hengattii ja vähä jutskattii. Söin jossai vaihees vähä kanaaki ku joku ukko tuli sanoo et siel on ruokaa mielin määrin. Nah sit lähin puol ysin mais veke sieltä ja silleen.

Kukkuu
Tänää sit aamul heräilin tuttuun tapaan siin kasin maissa iha rauhassa ja tällei. Voi herranjeesus meil kävi kyl semmone liikennesääntöjen rikkomus tässä taloudessa ettei oo ennen nähtykkää vastaavaa.... Candy otti vauhtii toiselta puolen kämppää, juoks mua kohti reipasta ylinopeutta kunnes rysähti ja pelti kolisi. Tai no tarkemmin ottaen se siis täydestä vauhista riehuessaan juoks mun sääriluuta päi nii et kolahus kuuli, minä sekä kissa lennettii nenällemme. Voitte varmaan kuvitella, toi eläin tuli oikeesti iha vitun lujaa päi ku se onnistu kaataa mut maaha ku kävelin :DD Siltä putos tällin seurauksena varmaa ne loputki mutterit korvien välistä..

Käytiin kaupoilla ja ostin viikonloppuherkuiks pari donitsii ja mansikoita, ah nam ♥ Söin tossa just äsken ja innostuin KERRANKIN kuvaamaan ns. turhempiakin asioita joten nyt näätte jotain syötävän sulosta, nimittäi ruokaa.

Mikä gourmet ateria, kasvispyörykät ♥
Namnam kesän ekat mansikat
Vähä epäterveellisempi jälkkäri

Se siitä ruuasta kuitenki takas tähän päivään. Kävin tos puolen päivän mais stadissa shoppailmassa kiinatrikoossa eli gina tricotissa. Sieltä aina välillä tekee löytöjä, ja nytkin tarttu mukaan pari paitaa ja sormuksia. En löytänyt farkkushortseja mitä olin ettimässä, pitää kattoo jos tilais nettikaupasta sit. Tarkotus oli tästä viel mennä sit kumpulaan kyläjuhliin kattelee mm. Muddy Bonesii ja Cherikaa, mut meninki sitte takas martsariin ja Niinan kans ulos :) Nyt vielä ton viereisen sormusherukuvan lisäks loput ostokset ja sitä myöten myös heipat lukijoille, ens kertaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti