perjantai 18. toukokuuta 2012

I want my tears back now

Hiukket
Ah en voi sanoin kuvailla kuinka onnellinen oon siitä et kesä on vihdoin tullu. Ulkona tuoksuu raikkaalle, linnut laulaa, puut vihertää ja aurinko paistaa (tai sitten sataa!). Aina täs huhti-toukokuun vaiheil mul on hirmuset inspiraatiot tehä vaikka mitä, mikä on etenkin koulun kannalta hyvä juttu. Oon saanu hienosti tehtyy kaikkii kouluhommii enemmän tai vähemmän ajallaan, ja se tunne on jotain niin mahtavaa kun saa olla ylpeä itestään kerrankin ahkeroiduttuaan :) Mulla on tässä enää pari ruotsin tehtävää ja terveystiedon essee väsäämättä!!

Eilen oli vapaata joten kävin siivoomassa fammulla ja lahnailin himassa paskan sään takia. Illalla värjäsin hiukset tehohoitosävytteellä. En ikinää saa laitettuu tätä tököttii tasasesti päähän ku aina vaa suurinpiirtein heitän purkin sisällön hiuksiin, mut nää näyttää luonnollisemmilta ku ei oo semmosta ihan tasapaksua väriä vaan tääl on vähä vaaleempia ja tummempia sävyjä. Tosiaan eilen tuli kans Suomi-USA lätkämatsi mikä oli ihan huisin jännittävä! Lisää tälläsiä pelejä Suomelta, oli nautinnollista ja jännää kateltavaa :)

423950_10150751848368828_291711323827_11094468_1249662709_n_largeHnggggghhh äää miksen vois olla rikas lellitty porvari ja ennenkaikkea HOIKKA ni voisin ostaa Toxic Visionin vaatteita. Oon kyynel silmäkulmassa ihastuksesta zoomaillu koko eilisen päivän netistä näit unelmaluomuksia, mut haaveeks todellaki jää. Onneks nää kuitenki innottaa mua tuunaa ite vaatteita, sit ne on ainaki just semmosii mitä ite haluun. Vielä ku sais aikasekski sit jotain.. :D

Vitsi jes vihdoinkin sain hankittua itelleni kalenterin ens lukuvuodelle. Mulla on aina niin paljon kaikkee menoo vähän joka paikkaan etten ikinää muista kunnolla vaikka ne onkin puhelimessa ylhäällä, mut toi tulee tarpeeseen. Demi-kalenteris on kyl vähän tyhmät kannet jnejne, joten ei auta ku tuunailla uuteen uskoon... ;)


Kohta tästä lähen käymään tallilla kattomaan Niinan tuntia, ja myöhemmi illalla pitää vaihtaa purut tohon terraarioon mihin haetaan huomenna Malmilta kaks uutta kerputinta, Liekki ja Leimu :) Sit huomen on viel ruohisrokkiki, en malta oottaa ku taas jälleen edellisest keikast tuntuu olleen ikuisuus :DDD Loppuun vielä tämmönen hieno fraasi:


10154073_fgqhbhiv_c_large

1 kommentti:

  1. Teikälle ois haaste :) http://maybe-i-maybeyou.blogspot.com/2012/05/wake-up-dead.html

    VastaaPoista