torstai 24. toukokuuta 2012

Ozzy & friends @ Hartwall Areena 23.5.2012

Jees, seki reissu nyt sit tehty! Kokonaisuudessaa ilta oli ihan jees, mut latteeks jäi koska istumapaikat mut eipä mahtanu mitään. Koulus oli eka hissan koe joka meni ihan hyvin suhteutettuna siihen että avasin vihkon kerran. Oon alottanu syömää allergialääkkeitä nyt kesän kynnyksellä, ja ne väsyttää varsinki päivisin törkeesti. Toisinsanoen, himassa datasin sängyllä ja voitte vaan arvata heräsinkö tunnin päästä paskapaniikkiin et vittu NYT ON KIIRE...

Joo menin siis stadiin itekseni ja suuntasin Rockshoppiin hakee sen tilauksen. Samalla kattelin Mötiköitte hupparii mikä on ollu hankintalistalla puolisen vuotta. Kysyin myyjältä millon M-kokoa tulee, ja se totes ettei niit tuu välttämättä ollenkaan enää lisää myyntiin! Paniikissa pyysin kokeilla L-kokoo ja seki sit lähti mukaan varmuuden vuoks.... Oon kyl tyytyväinen et nyt ainaki ostin sen hupparin, toi L on iha hyvä ku on kapeeta mitotusta. Mut silti kirpasee se 125 e mikä uppos siihenki putiikkiin taas. Otinpa ahkerana tyttönä jopa kuvia näistä miltä nää näyttää päällä:


Valtava teltta = sopiva yöpaita :)
Sori makkarat, asento ei oo oikeen edukseen...
Mötleyt
Iiihana huppari ♥
Palloilin sitte stadissa siinä johki seiskaan asti kunnes lähin steissille ja junal pasilaan suuntana hartwall. Treffasin Eliaksen siin jossai vähä ennen kasii ja suunnistettiin meijä paikoille just samal sekunnilla ku Black Labes Society alotti settinsä joka oli seuraavanlainen:

Crazy Horse
Funeral Bell
Overlord
Parade of the Dead
Fire It Up
Godspeed Hell Bound
joku...
Stillborn

Olin ääliö ja hätäpäissäni ennen stadiin lähtöä tietenkin otin allergialääkkeen kun en illalla olisi kuitenkaan muistanut. No voitte vaan arvaa meinasinko nukahtaa pystyyn siihe penkkiin BLS ja Ozzyn välillä. Eipä se odotusaikakaan loppujenlopuks pitkä ollu ku se meni niitä näitä rupatellessa.

Ozzyn setin intro oli cool ja lupaili paljon ku siin tuli pätkii kaikist sen uran hittibiiseistä. Kuitenki olin vähä pettyny ku keikka alko Ozzyn soolotuotannolla jota kesti muutaman biisin ajan. Lavalla ei näkyny ees Geezer Butleria tai Zakk Wyldea ni aattelin jo et mitä vitun huijausta tää on. No, tulihan ne sieltä sitte vihdoin ja viimein lavalle ja vetivät myös Sapattia mitä olin oottanukki. Children Of The Grave oli kyl semmone joka jätti ison aukon settiin, siis loisti poissaolollaan! Setti:


Bark At The Moon
Mr. Crowley
Suicide Solution
The Ultimate Sin
I Don't Know
Killer Of Giants
Shot In The Dark
Rat Salad
Iron Man
War Pigs
N.I.B.
Fairies Wear Boots
Into The Void
I Don't Want To Change The World
Crazy Train
---
Mama, I'm Coming Home
Paranoid

Keikka loppu about siin yhentoista maissa ja lähettii valuu ulos ja kohti Pasilaa vain todetaksemme et seuraava juna menee vast 23.38. Mäntii sit pasilan asemalle ettii murkinaa (johon mulla ei sit ees riittäny raha) ja tappaa aikaa. Nähtii siin sit Alissa, Mika ja  Samiki + tää yks tyttö jonka nimeä en tiiä. Olin sen vieressä Priestin keikalla, joku Samin tuttu, tuli ja moikkas mua nytkin. Olin vammanen ja möläytin sille päi naamaa "Kuka sä oot? :o" ja sit olin heti sillee hups mitä mä sanoin ja pyysin anteeks mun paskaa naamamuistia :') Ei näin.


Näin yleisesti keikasta, en tiiä oliks vika mun korvissa vai äänentoistossa mut se oli paikoittain vähä puuroo. Vai liekkö johtunu sit siitä et istu nii kaukana lavasta, tottunu seisoo ja riehuu ison marsurivistön edessä ni kyl se soundi on tietty vähä erilainen.. Mut anyway. Iha hieno show oli. Yhtä sekasin se Ozzy on edellee ku välillä oli työntämässä päätään vesisankoon ja silleen.

Olin himas sit joskus puolenyön jälkee, mut nukuin vasta kahen maissa jee kivaa. Ihme ja kumma, en oo tänää ollu sen väsyneempi ku yleesä vaik yöunet jäiki vajaiks. Huomenna taas vaihteeks koe ja tällei. Eipä tässä muuta, katotaa millo jaksaa taas kirjottaa :)

Ps. 50 LUKIJAA RIKKI! Hieno homma, saatte joku päivä siitä hyvästä taas teemapostauksen!

1 kommentti:

  1. Istahdin koneen ääreen, illan päätteeks eksyin teikäläisen viimoisia juttuja lukemaan. Tuli hyvä mieli, vau, jatka onnistumista! Harmittaa tosi paljon, ettei Sabbath ikinä tullukkaan, ja ihan vähän kun missasin tän korvikkeen, eipä voi kaikkea saada.

    VastaaPoista