sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Helloween @ The Circus 29.3.2013

Pahoitteluni että tää kyseinen postaus tulee jopa kolme viikkoa myöhässä, mutta tässä nyt on ollut paljon kaikenlaista muutakin kun blogiin kirjottelua.

Elikkäs. Jonoon lähdin abouttirallaa viiden maissa, ja Pasilassa Willu sit tuli mun jonotusseuraks junaan mukaan. Rauttikselta suunnattiin Kamppiin jossa treffattiin Sami, joka oli kanssa tulossa keikalle. Hengattiin hetki kampissa ja sitten jatkettiin Circuksen eteen. Aika kului siinä pikkuhiljaa eteenpäin, ja korkkasin Smirnoffin minkä olin Tallinnasta tuonut. Oikeesti on todella harvinaista et juon ennen keikkaa yhtään mitään, koska pelkään et kusen sit housuun tai menetän mun paikan keikalla :D

Ennen ovien aukasua Willu sit lähti himppeensä ja me jatkettiin keikalle. Loistavuutta, jälleen pääsin eturiviin tutulle paikalle laulajan mikin eteen. Ekana alotti Shadowside, joka tuli mulle täytenä yllätyksenä että siellä ees oli kolmas bändi... Saatikka sitten ite bändi, jonka muistan erittäin hyvin kulttuuritalolta 2010 :D No, oli hyvä keikka ei siinä mitään! Joskus Shadowsiden jälkeen kävin muistaakseni vessassa ja sit Elias + Mikael tuli siihe johonki parin metrin päähä kans seurailee keikkoi. Shadowsiden setti:



I'm Your Mind
A.D.D.
Highlight
Inner Monster Out
Ace Of Spades
Gag Order
Waste Of Life
Angel With Horns


Gamma Ray. Bändinä varsin tuntematon mulle, tai siis en oo muutamaa biisiä sen enempiä kuunnellut. Veti kyllä kuitenkin loistavan keikan, ja mulle ittelleni yks kohokohdista oli tosiaan Helloween-cover Future World. Se kun on biisi joka innostutti mut ekaa kertaa Helloweenista sillon joskus. Olihan se myös tottakai loistavaa nähdä myös itse Kai Hansen keikalla. Sain myös muistaakseni kitaristi Henjon plekun. Setti:



Anywhere In The Galaxy
Men, Martians And Machines
The Spirit
Dethrone Tyranny
Master Of Confusion
Empire Of The Undead
Empathy
Rise
Future World
To The Metal
---
Send Me A Sign


Gamma Rayn jälkeen koitti sitten Helloweenin vuoro. Keikka oli kokonaisuudessaan myös mieletön, meininki oli katossa alusta loppuun! En osaa oikeen sanoa mitään, siin ois vaan pitäny olla ite paikalla kun ei sitä voi sanoin kuvailla :D Encoren aikana tietysti Hansen tuli vetää mm. I Want Outin jne, sain sitten Hansenin plekun ja muistaakseni toisen kitaristin plekun, vittu en yhtää muista et kumman :D No Anyway, tuli ihan kivasti tota krääsää kerättyy mukaan tolta keikalta. Siin sit viel muistaakseni basisti heitti mulle keikan jälkeen lavalta avaamattoman vesipullon, joka sit otti ja vittu räjähti mun kätee nii et kaikki oli sylissä ja naamalla. No jäi sinne pulloon onneks about puolet et siit sai sammutettuu janonsakin. Helloweenin setti:


Eagle Fly Free
Nabataea
Straight Out Of Hell
Where The Sinners Go
Waiting For The Thunder
Burning Sun
I'm Alive
Live Now!
Hold Me In Your Arms
If I Could Fly
Hell Was Made In Heaven
Power
---
Are You Metal?
Dr. Stein
---
Halloween / How Many Tears / Heavy Metal (Is The Law) (with Kai Hansen)
I Want Out (with Gamma Ray)



Sellasta. Eipä mulla tässä kummia muuta oo. Narikan kautta käytii sit mäkkäris syömässä ja kerkesin just ja just dösään jolla pääsin sopivasti himaan. Tähän nyt sit loppuun vielä kuva plekuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti