lauantai 27. huhtikuuta 2013

And you'll get what you deserve

Tumblr_mjvqwlnygg1r1oyxqo1_1280_large

Välillä outoja asioita tapahtuu outoina hetkinä, mutta in my opinion jossei näihin lentäviin ajatuksiin tartu, ei voi ottaa kaikkea irti elämästään. Jeespoks, eli tässä on tosiaan nyt vähän hektisiä päiviä ollut. Torstaina kävin iltalenkilla Niinan kanssa, käytiin tsekkailemassa tulvivaa vantaanjokea ja keksittiin hulluja ideoita kesäksi. Saa nähdä mistä sitä ittensä sitten löytää.

[Bieber-rage]


Perjataina tosiaan piti aamusta lähteä salille mut hups kun uni maistui rehkimistä paremmin. Melkeen suoraan sängystä sit lähin töihin, ja junassa Pasilan kohilla tuli päivän ensimmäinen mitä vittua -hetki. Junassa tosiaan kuulutettiin jotain että "Hyvät matkustajat, sää on tänään sitten hieman sateinen ja kolea joten muistakaa sateenvarjot, ja pitäkää hauskaa Justin Bieberin keikalla!" Ei siinä muuta mut... Ei saatana. Mistä lähtien VR on ruvennut kuuluttaa jotain jonottajia varten? Tää oli ensimmäinen kerta sinä päivänä kun mieleeni juolahti se iloisenkatkera jonotus helmikuussa, kun ketään ei todellakaan kiinnostanut kuka siellä pasilassa persettään jäädytti.


Muutenkin, toi koko homma on ihan järjetöntä. Telkkarissa tulee uutisissa pätkiä missä teinit laulaa Bieberin tunnetuimman biisin kertosäettä toimittajan pyynnöstä. Nettilehdet pursuaa materiaalia Kämpin edessä olleista "urheista jonottajista, jotka tulivat jo yöllä paikalle nähdäkseen edes vilauksen idolistaan", juu kiva juttu niinhän mäkin tekisin. Tai siis tein. Ja taas tää moment kun katon jotai videoo jossa toimittaja kysyy "ei kai teillä vaan ollut täällä kylmä? - Joo meillä oli tosi kylmä yöllä!!". Muistan kun sillon meidän ainoana seurana ennen maanantai-iltaa Hartwalilla oli se yks auraaja joka vaa virnisteli meille ja lähti sit sen koneensa kanssa pois. Ei tarjonnut lämmintä kättä, ei empatiaa eikä minkään sortin myötätuntoa. Ynngghhh. En sano enää mitään.


Tiedän et oon bieberrasisti vaikkei mulla sinänsä mitään itse henkilöä vastaan ole. Samaan kastiin kuuluu tää Suomen kultapoju Robin. Jos multa kysytään, teini- ja lapsitähdet on täysin turhia vaikka ne ois kuinka lahjakkaita jossain... Antais viettää nuoruutensa rauhassa ja hakeutua julkisuuteen vasta sitten kun on oikeasti siihen kypsä. Nuoruuskin on loppujen lopuksi niin lyhyt aika että aika surullista jos sen tuommoiseen tuhlaa :(


Ja sitten nää näiden fanit.. Ymmärrän paremmin kuin erittäin hyvin miltä tuntuu kun joku tuntuu olevan elämää suurempi ja tärkeämpi asia. Mutta silti mä näin punaista kun stadissa joka ikisen kulman takana, edessä, vieressä ja ympärillä kuhisi JB-teksteillä täyteen sotattuja kirkuvia ja hysteerisiä teinejä, vai voiko niitä edes teineiksi sanoa kun osa näytti niin nuorilta. Anteeks että oon näin kierokatseinen paska, mutta jotenkin mä en vaan voi ymmärtää sitä touhua kun kyseessä on sellanen artisti.


Vielä enemmän mua surettaa kuitenkin niiden fanien puolesta, jotka oikeasti uhrasi paljon ja pisti itsensä likoon idolinsa eteen. Eli kyseessä on tällä kertaa nämä ressukat jotka joutuivat maksamaan miltein 400 euroa fani"tapaamisesta" JB:n kanssa. Siis ihan järjetöntä rahastusta. Artikkelin kun tapaamisesta luin, oli suuri osa faneista pettyneitä ja rahat olivat menneet hukkaan. Kaksi hohdokasta sekuntia Bieberin kainalossa, ja artistin naamalla tyhjä katse. Ei ollut edes kerennyt melkeen tervehtiä fanejaan, saatikka et ois mitään sen enempiä höpötellyt. Tää on vaan niin surullista mun mielestä. Täydellista fanien hyväkskäyttöä, ja todennäkösesti se on joku muu kuin ite Bieber joka ne rahat tosta huvista itelleen vetäsee...



[/Bieber-rage]


Anyway, nyt saa JB raget loppua tähän, sain sanottua mitä halusin :D Duunissa sain sit myytyä 6 tilausta mikä oli aika paljon. Mun oma myyntiennätys tuli viime viikon perjantaina  kun myin 3,5 tunnin aikana 10 tilausta, tuntipalkka nousi 15 euroon. En oo varma kirjotinko tosta jo aikasemmin, mut nytpä luette uudestaan jos näin on. Duunin jälkee sitte treffasin foorumin mäkkäris Tiinan ja lähettii siit sit harhailee Äxälle. Äxässä katottiin Santa Cruzin akustinen levyjulkkarikeikka, ja paikalle ilmaantui monemoista tuttua naamaa. Tän jälkeen sit pienen kauppareissun kautta himaan.


Himassahan en tosiaa kauaa istunut kun lähin sit puol kymmenen maissa takas stadiin ja suunta kohti Bäkkäriä. Mukana tässä touhussa oli siinä vaiheessa minä, Venla, Satu, Willu, Linda ja Hanna. Aura ja Karin ilmaantui myöhemmin myös sitte bäkkärille. Mentii siis sinne koska Shiraz Lane ja Kivenlahti-skaban finaali, jota SL ei sit kyl voittanu mikä oli mun mielestä suhteellisen perseestä. Keikka oli kyllä hyvä seurasta puhumattakaan. Illan päätteeksi sitten me jotain kumman kautta päädyttiin bäkkärin bäkkärille. Siellä sit oltii ja chillailtii mm. just näite Shirazin tyyppien kans ja sit joku sai kuningasidean et lähetää Espooseen jatkoille.


No eiku sit juostii johonki Espoon dösään. Kukaan ei tainnut tietää missä meidän piti jäädä, joten jäätiin randomisti jossain ja siinä sitte istuttiin kylmällä asfaltilla. Ees dösät tai taksit ei pysähtyny ku oltas kysytty et missä me ollaan.. Onneks iPhonet pelastaa ja oltii taas kartalla, ja matkattiin vajaa pari kilsaa määränpäähämme erääseen soluasuntoon. Tässä välissä pidettiin kivoja pikku piknikkejä mm. keskellä risteystä ja vilkuteltii ties mitä kaikkee ohi kulkeville dösille ja takseille. No ei me kyl Espoon huudeilla kauaa viihdytty ku kuuden mais sit lähettii jo stadin kautta himoihimme. Sellasta randomlenkkeilyä, kohta vappu ja sitä odotellessa...

11 kommenttia:

  1. Mä muistan sen karvaan pettymyksen kun saavun bäkkärin bäkkärille silmissäni kuva ilmaisista tarjoiluista, mutta sit ei missään ollukaa mitään.

    Bieber on kyl yks perse ton fanitaapamisrahastuksen kans. Tuli melkee surullinen olo niiden fanien puolest, mut en jaksa sil maailmaani pilata kumminkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no ei se ollu munkaa näkemys niistä loistavista bäkkäreistä mitä leffois näkyy! :D

      Poista
  2. Täytyy sanoa, että oon ihan samaa mieltä tuosta Bieber-jutusta! Itseasiassa pistää aika hysteerisesti naurattaan, ku junassaki kuulutetaan, ett Bieber vetää keikan jne.. Ja 'No, onkos pikku teineillä kylmä täällä Bieberiä odotellessa? (:' 'Nojoo, onhan tässä vähän..'
    ... :D Paljo vittuakaan välitettiin tosiaan niistä Slash-faneista sielä saatana -20c pakkasessa... Nyt on sentään ihan plussan puolella lämpötilat.. :D (pilkunviilausta hehe)
    Mutt joo, ei sit mitään ihmeellisempää :D Ihana blogi sulla <3 Ja hyvää jatkoa, lähden häiritsemästä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nimenomaan tää Bieberin hysterisointi on se mikä tästä jutusta tekee mun mielestä kuvottavan. Mekin istuttiin siellä räntäsateessa sen enempiä valittamatta ku oli pakko :D

      Poista
  3. Hahhah tultiin Cherikan kanssa keravalta niitten keikalta, pasila täynnä teinejä noi JB-tekstit otsassa. Siinä sit pojat kitarat kainalos heitti läppää et nyt kun alkais soittaa JB:n biisei nii kyl rahaa tulis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo.. Noista faneista ois kyl voinu uskoo mitä vaan.

      Poista
  4. Täysi samaistuminen tuohon Bieber-rageen. Itse en muutenkaan ymmärrä sellaisia artisteja, jotka ovat täysin kaupallistettuja, ja mitä tuon JB:nkin keikasta vilkaisin jokusen videon youtubesta on lavalla tietenkin kaikki mahdolliset ylimääräiset härpäkkeet, siivet, nosturit, taustatanssijat ja laulaja itse tanssii ja laulu tulee pääasiassa nauhalta. Ja useiden tapauksessa kun musiikki ei ole edes heidän tekemäänsä. Jotenkin siinä musta menee se idea musiikista. Puhumattakaan siitä, että noissa fanihaastatteluissa kun kysyyttiin miksi he haluavat Bieberin keikalle oli vastaukset pääasiassa "nokun se on niin söpö" tai "se on vaan täydellinen". Ok entä musiikki?

    Haha kun ei omaa blogia ole, täytyy näemmä purkaa oma Bieber-rage tänne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa, hyvä vaan että teksti herätti tunteita! :)

      Poista
  5. Samaa mieltä. Harmittaa fanien puolesta, jotka maksoi paljon nähdäkseen idolinsa, ja tapaaminen on muutamassa sekunnissa ohi. Vaisu tervehdys ja Bieberin ilmeettömät kasvot yhteiskuvassa. Ja siinä se. :/

    VastaaPoista
  6. Onpa tänne jo tosta JB-jutusta sanottukin, mutta mun mielestä myös se oli ihan outo juttu, että se rahastaa noin pahasti ja huomaa kyllä, keillä julkkiksilla on noussu kusi hattuun ja pahasti. Muutenkin kun tossa niitä kuvia näin niin JB on aivan samannäkönen joka kuvassa, sama ku ois vaa otettu sen fanista kuva ja liitetty sen JB'n naama siihen samaan kuvaan..

    VastaaPoista
  7. En varmaan ole ainoa, mutta oon täysin samaa mieltä ton Bieber-jutun kanssa. Ja siis tosiaan niillä pikkusilla on plusastetta ja kysytään onko kylmä ja me Slashia odotettii -20 asteessa parhaimmillaa. Et joo, reiluako?
    Kaikkein eniten inhoon noissa teinipoppari-idoleissa niitten faneja.

    VastaaPoista