torstai 4. huhtikuuta 2013

See the sun, see the sunny skies

Il_570xn.266819375_large

Hello everybody and good morning. Just tälläsiä aamuja kaipaisin enemmänki ku muutaman kerran vuodessa. Ku herään auringonpaisteeseen pirteenä, ja koko aamu on yhtä loistavuutta. Vaikka oonkin käsittämättömän anti-aamuihminen, rakastan niitä aamuja jolloin ei tunnu siltä et kaikki vituttaa.


Möyrin sängyssä pitkään auringonsäteiden lämmittäessä peittoa. Kissojen kouriminen heti aamusta on jotain niin ihanaa. Pikkuhiljaa aukasin koneen ja vähän aikaa tässä tsippailtuani menin keittiöön ja söin kerranki harvinaisen ruhtinaallisesti. On se välillä kivaa syödä ihan kunnon monipuolinen aamiainenkin, kun yleesä vetelen vaan leivän ja that's it.

Cheddarleipää, soijajogurttia, vadelmateetä ja avokado

Olin helvetin aktiivinen ja kävin jopa aamulenkillä joka piristi ihanasti. Kävin reippailemassa pelkästään onepiece ja kaulahuivi päällä, eikä tullut yhtään kylmä. Ootan innolla myöhemmi tänää olevaa duunikoulutusta ku on muutenki niin hyvä fiilis, vaikkei se puhelinmyynti varmasti kovin vaikee homma ole. Eipä mulla tässä kai muuta, kohta puen vaatteet päälle ja meikkaan kevyesti ja sit suuntaan mutsille josta sit jatkan sinne duuniin.

7 kommenttia:

  1. Voi ei toi Candyn ilme jotain niin retardia, etten kestä <3

    VastaaPoista
  2. Tuli hyvä mieli ku luin tätä! Ihana aamupala. :)

    VastaaPoista
  3. Sulla on todella mukava ja persoonallinen blogi. Kivoja ajatuksia ja samaistuttavia aamuja. :D Voi kun itselläkin olisi mahdollisuus käydä enemmän kiertelemässä keikoilla, harmillisen usein täytyy tyyntyä muiden blogien ja youtubevideoiden fiilistelyihin kun asun täällä ihan pohjoisessa. :/
    Jos löytyy inspiraatiota kirjoittaa, niin täällä on yksi, joka kuulisi mielellään enemmänkin myös eläinaiheisia juttuja. Erityisesti gerbiileistä - joko omista lemmikeistäsi, entisistä tai niistä yleisesti lemmikkeinä olisi kiva kuulla enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Voin koittaa kirjottaa enemmän eläimistä, on ne kuitenkin iso osa mun elämää :)

      Poista
  4. Tosi nasta blogi oon ite fanittanu gunnareit kans ties kui kaua dikkaatko muute hanoist tai Mikest ne on mun lempparit ollu jo varmaa päälle 7 vuotta(:
    Käy chekkaa ja jos dikkaat liity ihmees lukijaks(:
    http://rock-and-roll-my-life.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Hanoita ja Monroeta kans kuuntelen mutten niin paljoa verrattuna Gunnareihin jne, Monroen keikkoja tykkään käydä läpi aina kun mahollisuus :)

      Poista